Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahoj já mám 6dni zpoždění a MS nikde testy negativní :(
@vjercik Ahojky,vubec se netrap.Kamaradka zazila to same.Rikala mi,ze s pritelem po 14-ti dnech spala,davali si pozor,pak pockala na MS a pak hned zase otehotnela.Ted bude uz ve tretim mesici.🙂Jo takove revize,to je primo urodna puda pro otehotneni.Ver mi!😉
@uznevimcozaheslo to ano rika se.
Po prvni revizi jsem hned mela cystu, pak jsem ovu absolutne nepoznala a strileli sme uplne vedle. Az sem si udelala ovu test a zjistila ze mam ovu uplne mimo misu tak se povedlo.
Tak uvidime ted no.
Uz at jsem doma a udelam si ten test a mam klid 🙂
@vjercik Jezis,mne neco uteklo....Myslis,ze jsi tehotna?🙂
@uznevimcozaheslo no ja si myslim ze je to nerealne, ale porad me hloda dusicka. Tuleni bylo 3x ale mimo ovu. Ale jedno tuleni bylo 2-3dny pred ovu. Tak ja neviiiiim. Chci udelat test a uz budu mit klid a vam tady dam pokoj 😀
@bibianne tak to se drž 🙂 a ani ne za půl roku tu budeš mít prcka 🙂 jdu až 18.4 a dnes jsem 4tt+6
Tak mam klid, test bilyyyyy 🙂
@vjercik Tak jestli jsi to takhle chtela,tak super!🙂
@uznevimcozaheslo anooo chtela 🙂
@vjercik Tak tady prvnimu cloveku gratuluji k NEpoceti.🙂
@uznevimcozaheslo snad pristi mesic to bude uz jinak 🙂
@llenka_li na IUI jdu bud 3.4. nebo 4.4. podle toho jak bude velky folikul 🙂 no jasne, že s váma držím basu, určitě se nam to podarí společně 🙏 vzdy kdyz se to tady nejake snazilce podari, tak mam obrovskou radost, protoze vím, že se taky snazila a slo to... proste miminko prijde ve spravny cas 👶 a az prijde, tak uvidis, ze si tu zase budeme psat jak se bojíme aby bylo vse v poradku atd. 😀... ja zacinam ode dneška zase s fitkem 💃 musím si zaneprázdnit hlavu 😀
ahoj tak u mě 2DC a nervy na pochodu. Já se z toho mýho zblázním. Nejdřív že druhý dítě chce, pak zas že neví jestli by mu kvůli tomu nepadla insolvence tak jsme se tak nějak shodli že bude lepší počkat a předevčírem mě obvinil že jsem to tak určila já a když se ho ptám teda co a jak podle něj není schopnej mě cokoliv k tomu říct. A včera se skoro rozbrečel když jsem mu řekla že jsem to dostala že si myslel že se zadařilo. Chápete to? Jemu sex stačí 3x za měsíc a myslí si že to jako snažení stačí, navíc když teda původně chtěl počkat...teda já vím že chlapi někdy myslej kolenama ale tohle je už i na mě moc. Navíc mě spolykal všechen Ibalgin když ho bolely zuby a já budu muset do lékárny protože bez něj to prostě nedám. Že teda MS před císařem byla nepříjemná ale s tím co je teď se to nedá srovnávat. Navíc na mě začíná doléhat že za 4 týdny budu mít malýho na sále, v noci jsem prej do chlapa dloubala a budila ho ať ho jde zkontrolovat. A aby toho nebylo málo volá mě o půl 8 že jeho mamka by dneska kolem 1 došla na návštěvu - doma bordel jak v tanku protože už týden ten můj chlap koupe psa tak fakt nemá význam mýt koupelnu a nijak extra vytřeno taky není, uvařit musím, malej bude kolem půl 12 jíst a pak doufám usne a já vyvenčím psa a hodím ho konečně do vany protože už toho bordelu mám dost a po 3 hodině zas jedem pryč...díkybohu že skorotchýni mám zlatou a chápe to, ani jsem nic moc nemusela říkat asi to nějak vycítitla že su dost ve stresu. Božeee já se z toho tady zvoknu...
@llenka_li cvicením se prave prokrvují organy, kdyz pujdes behat tak se ti pekne prokrví cele telo a dojdes na jine myslenky, ten pocit je pak uplne skvely... dnes si dam nakonec doma jen drepy a sklapovacky a zitra mam v planu jit behat 9km, byla jsem zvykla i 11km,ale to bylo naposledy minuly rok v zari 😀 coz je hodne davno 😀
Mě chytlo kolo 🙂
@llenka_li taky mam rada saunu. Ale ted jak porad na vikebdy jezdim pryc,tak jsem za celou zimu nebyla. A ted uz to nedavam kvuli dychani. A pak si rikam,ze se treba zadarilo,tak nic...a pak prijde ms,a tak porad dokola. Zitra jedem na vylet do Karlove studanky,mam to tam moc rada.

@llenka_li taky si myslim, protoze jsem napnuta jak struna... ja vim ,ze nic, ale stejne jsem v napeti🙂 🙂 🙂 🙂