icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

katmir
27. bře 2017

Nevim,jestli ta moje Zuza nemela pravdu,ze nev

katmir
27. bře 2017

Nevim,jestli ta moje Zuza nemela pravdu,ze nevime jak na to ? 😆😆😆
Fakt nevim...

katmir
27. bře 2017

@evikkk13 to ubehlo strasne rychle. Hlavne,ze jste si to uzili a odpocinuli.

evikkk13
27. bře 2017

@simi1510 Tak dej vedet, zda pozorujes rozdil 🙂

evikkk13
27. bře 2017

@katmir To jo teda 🙂 Ty testy jsou zajimave, neprijde mi zadna stejne silna, nejvic asi 23, ale opravdu tezko rict 😨

simi1510
27. bře 2017

@katmir testuj dál hele, je možné, že je posunutá. Dle těch testů to nevypadá ani jednou pozitivně :-/

katmir
27. bře 2017

Tak alespoň si nepřipadám jak blázen, protože mě to taky tak přijde. Zítra to pošlu švagrové, ať na to jukne odborným okem, ale asi mi řekne, že bez UZ nic nepozná, což s ní budu souhlasit.
Zítra udělám poslední test, ten dnešní mi přijde zdaleka nejslabší.
Díky za podporu

uznevimcozaheslo
28. bře 2017

@katmir Vzdyt je to tak jednoduche!Doleva dolu kluk a doprava nahoru holka.🙂Tak ted uz to vis,tak uz se to musi povest!☺

llenka_li
28. bře 2017

@katmir ja jsem 11DC a testy mi taky začínají slábnout, ale to nic neznamena, minuly cyklus prisla ovu 16DC. Dneska jsem jeste netestovala, az odpo...pro porovnání posílám, ty comforty kdyz jsou pozitivni jsou fakt pozitivni, myslim, ze zatim ovu nebyla ani u tebe..

llenka_li
28. bře 2017

@evikkk13 Cauky Evi, vítám te na Kladne ;) paráda, ze jste si to tak užili..

llenka_li
28. bře 2017

@vjercik gratulace k prvni MS 😉

llenka_li
28. bře 2017

@evikkk13 jinak ja taky mela minule biochemko ze sprchy 😋 a posledne se zadarilo tuším hned na podruhé, viď? Tak to budes brzy zase tehulka 😉✊️

katmir
28. bře 2017

@llenka_li ja pouzivam skoro jenom ten comfort a vim,ze to umim i lepe. Dnes az prijdu z prace,tak testnu.
Ty jsi z Kladna? Tak ja jsem z Prahy 6 a za nami uz jen Ruzyne a Kladno. 😆😆😆😆

vjercik
28. bře 2017

@llenka_li diky😇

llenka_li
28. bře 2017

@katmir jee, sousedka, budeme chodit s detmi na skluzavku do Sestky 😉
Ta ovu jeste prijde, jen si dává na čas ;) testuj a fakt pred tim dvě hodiny nepij...ja ted zrovna řeším, jestli mam udelat test ted nebo az vecer, ale docela jsem pila a nevim jak na tom budu vecer 😋

evikkk13
28. bře 2017

@llenka_li Ano, minule v podstate napodruhe, ted uvidime. Beru uz to tak, ze pokud se objevi // na testu, bohuzel, porad to nic neznamena. Jeste udrzet a vse v poradku...chjo 🙂

llenka_li
28. bře 2017

@evikkk13 je pravda, ze to je jen takova prvni meta, a pak jich je jeste nekolik bohužel...ale ono uz to dobre dopadne ;)

llenka_li
28. bře 2017

@katmir tak u me ovu test taky slábne, tak ja nevim 🙈 doufala jsem, ze bude ovu dřív a ted doufám, aby vubec byla...ale snad jo, tak přece jen tam mam do toho 16DC jeste 5dnu...

katmir
28. bře 2017

@llenka_li ja az kolem 17.hod nejdriv. Sice jedu uz z prace,ale jeste mam jedno lakt.poradenstvi.
Ja moc nepiju normalne. Udelam dnes ale uz asi posledni. Spermici prijedou stejne az ve ctvrtek. 😆
Vidis,my ani do sestky moc nejezdime. Ale jinak jsem z Vokovic,takze blizko. 😀

llenka_li
28. bře 2017

@katmir ja taky spis merim pro představu, protoze vlastně vubec nevim, kdy ovu je, takze tak.. to uz dotahni tento cyklus, kdyz uz jsi začala, tak by to byla skoda...Vokovice vubec neznám 🙈

katmir
28. bře 2017

@llenka_li Vokovice jsou smerem od Ruzyne k Dejvicim. Cca uprostred.😆
Tak jsem testovala a je to slaby asi jako vcera. Tak uz asi probehla. Jsem 14.DC,tak se necham uz prekvapit.

brambora28
28. bře 2017

@llenka_li Ahoj 🙂 já byla včera a dnes do večera na baristickym kurzu, takže jsem přišla na úplně jiné myšlenky. Po MS celkem ok, ale ještě jsem měla tak 3 dny trošičku hlenovitý růžový výtok, ale jen při utření, takže vůbec nevím.. děloha tak nějak poboliva pořád (hlavně když se mi chce na WC nebo mám dlouho upnuté kalhoty atd.), ale už to neřeším.. vitamíny taky nejím pac mi došel Femibion, ale mám objednaný. Ovulaci nevím, nic nepociťuji, měřit nebudu.. Kašlu na to, strašně mě to depta.. Na kurzu jsem vypila tolik kávy a docela si teď dávám vinka, ovocný piva, grilovaný masíčka a hermelinky atd. 😀 A už to musím přestat řešit protože s takovou to asi fakt nepřijde... Jinak jsem tu teď nebyla tak moc nevím nic o Vás 🙂

vjercik
28. bře 2017

@brambora28 dobry pristup, nemyslet na to a jiste se povede brzy 🙂
Jeee,ty budes barista, sikula 🙂
Ja uz jsem 2dc a pak uz snazenicko 🙂

evikkk13
28. bře 2017

@brambora28 Boze, uplne se mi zacaly sbihat sliny na grilovacku - maso, syry, klobasy, zelenina, vinko...uuuuf, uz at je venku tepleji! Co Te nejvic dostalo na kurzu?

brambora28
28. bře 2017

@evikkk13 No asi všechno. Hrozně mě baví připravovat kávu 🙂 Ale dostalo mě asi to, kolik chyb běžně dělají v restauracích a kavárnách při přípravě kávy 😉

simi1510
28. bře 2017

@brambora28 a jak sis ten kurz užila a co tě nejvíc na tom zaujalo?

Jinak si mi taky jak holkám, udělala chuť na grilovačky 😀

brambora28
28. bře 2017

@simi1510 Kurz byl super! Hrozně mě to bavilo, skvělá parta, super školitelé.. Zaujalo mě fakt všechno, zajímavý teoreticky informace a prakticka stránka mě zase hrozně bavila, užívala jsem si to 😉 Samozřejmě mě to opět nakoplo na svoji vlastní kavárnu že 😀

simi1510
28. bře 2017

@brambora28 Tak si udělej nějaký koncept do budoucna 🙂

llenka_li
29. bře 2017

@katmir jak dlouhé mas cykly? Mne taky uplne zeslábly testy, ale jsem si jistá, ze nebyla..jsem 12DC, tak snad do 4 dnu dorazí...budu to hlídat a dam vedet ;) No vidis to, takový kousek a vubec to neznám 🙂

llenka_li
29. bře 2017

@brambora28 po jaké době jsi vubec otehotnela? Ten kurz, to je super...mam baristiku taky moooc rada, u nas na Kladne mame nekolik výborných baristu, takze to musel byt urcite super zážitek a ono ted vsechno, co odvede myšlenky jinam je super...👍

Strana