Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
My už v sobotu grilovali,od 14.00- 19.00 pak už byla pěkná kosa 😀
Dnes uzv foliku po davkách Clostibelgytu,dle velikosti si píchnu Pregnyl.Držte palce 🙏
🍀❤
Dám,jsu nervozdní 😀
Tak hlásím 2 foliky 18mm na pravé straně,2 foliky cca 20 mm na levé.Rano inf Pregnylu a od soboty Utrogestan.
😀 tak to by byl mazec.Ale není zaručeno,že ve foliku jsou vajíčka že?
Ale nadopovaná budu tento cyklus fest,už teď praskám,jak jsu nafouklá.
@tammm super. Drzim palecky.
@llenka_li psala jsem svagrove a ta rikala,ze mozna v tomhle cyklu nic nebude,ale ze je to normalni. Uz to resit nebude. Stejne,kdyz se vidime,tak tuleni je vzdy,tak tenhle mesic to nechame jako prekvapko.
Mne uz spise vadi ta bolest bricha,jeste 6 tydnu musim vydrzet.
Trochu si rikam,ze mozna snazeni stopnem a budeme se snazit az po laparce...
Holky, prave jsme prijeli z koncertu kapely Korn. Lupla jsem tam 2 Cuba Libre a 2 kafe. Byl to takovej narez, az mi z toho dunelo v celym tele 😀 Tak jsem si rikala, ze kdyby se u nas ted nahodou chtelo neco zabydlet, asi by to radsi proskocilo moji delohou a utikalo rychle pryc 😝
Tak Pregnyl píchnut 😕 nakonec jsem ho lupla do stehna,v polospánku 😀
Ahojky holky, tak jak to u vas vypada? U nas to vypada s nadeji tento mesic 🙂 tak snad to tak bude!
Dneska 6 dpo, tak si jeste budu muset chvili pockat...

A jinak my uz vcera grilovali, to pocasko bylo 😍 a bylo to moc mňam mňam 😉