icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

simi1510
31. bře 2017

@tammm aby to pak nebyly čtyřčata 😀

tammm
31. bře 2017

@simi1510 tak to bych musela mít pupek až na zádech 🙂 ty dva menší prý nedorostou ,na levé straně.
Ale co ty dva na pravé sakryš 😨

simi1510
31. bře 2017

@tammm že by dvojčata pak jo? 😀

tammm
31. bře 2017

@simi1510 no uvidíme,hlavně ať je to zdravý.Skorotchyně mě řekla,že na to moc myslím 😀 to nejde nemyslet když se 14 měsíců nedaří.

simi1510
31. bře 2017

@tammm znám to...

Já jsem teď 6 DPO a berou mě hrozný křeče do podbřišku a k tomu mě půl dne už prohání průjem ☹ Včera špinění a teplota poklesla, tak to vypadá, že snad se mohlo zadařit... My se snažíme od září 15, v srpnu 16 jsem zjistila těhu, ale září byla revize... od té doby nic

tammm
31. bře 2017

@simi1510 tak to by mohlo být nadějné,špinění a pokles...nidace 🍀 moc držím palce.

simi1510
31. bře 2017

@tammm děkuji 🙂 Už by to chtělo hele 😀

tammm
31. bře 2017

@simi1510 to by chtělo,začínají mě ty s pupkama štvát 😀 mám kolikrat sto chutí se zeptat jestli je to na jedno vrznutí 🙂
Přijde mě,že jsu divná jen já 😀

simi1510
31. bře 2017

@tammm zrovna nedávno mi přítel říkal, že jeho kamarádce se to prý povedlo na poprvé... U nás poprvé 11 měsíců, ale to skončilo revizí a půl roku teď nic... Takže nevím no 😀 Asi špatně chytám... nebo jestli vážně i ten stres působí na chlapa, stejně jako na nás... Kdo ví 🙂

Ale ono to už prostě dopadne!

evikkk13
31. bře 2017

@llenka_li Nekdy pristi vikend. Uzivame, zitra jdeme plesat do Selatka 🤗

absintka19
31. bře 2017

@tammm co tak navstivit CAR? Kdyz uz se dele snazite a vek uz mate, jak to rici slusne 🙂 nez se trapit kazdy mesic. Nam pomohli, a povedlo se napoprve.

absintka19
31. bře 2017

@tammm koukam starsi prispevky tak asi uz navstevujete 🙂 drzim palce

tammm
31. bře 2017

@absintka19 nenavštěvuji,změnila jsem před 4 měsíci dr a ten hned jednal,spermio,laparka,Clostik atd...on dělal na Obilňaku,v Caru,tak má hodně zkušeností.Pokud do podzimu nic,tak navštivíme Reprofit,ten je chváleny a zkusime iui.

evikkk13
31. bře 2017

@simi1510 juuuu, drzim palce!

absintka19
31. bře 2017

@tammm ja tedy volila Helios, a voila Adelka na ceste napoprve 🙂

simi1510
31. bře 2017

@evikkk13 děkuji! Snad bude úspěch 🙂

tammm
31. bře 2017

@absintka19 faakt a ivf nebo iui?

absintka19
31. bře 2017

@tammm my sme sli na jistotu 🙂 takze jsme zvolili rovnou ivf

tammm
31. bře 2017

@absintka19 tak to je super,že to vyšlo na poprve.A můžu se zeptat ,jak dlouho přirozené snažení a kde byl problém?
Já mam ješte v planu v červnu fyziterapeutku,odblokovani panve 😀 jsu hrozna něco oddaluji,hledam varianty a pak pujdu třeba jak ty na ivf a zadaři se hned a budu se mlatit do palice,že jsem to měla udělat dávno bez trápení.Ale jiná nebudu asi 😂

simi1510
31. bře 2017

@tammm nezkoušela si kombinaci éčka, déčka 800, kyseliny, magneska a pyridoxinu?

absintka19
31. bře 2017

@tammm u me pcos, anovulace, leky nezabrali, manzel vse ok. ;)
Ja se prave trapit nechtela dale 🙂 u nas to bylo asi kolem 14-16 mesicu, ale moje cykly 45-56 dnu plne bolesti, no nechtela jsem v tom pokracovat. Takze vysetreni, diagnozy, moznosti, transfer => miminko 🚼

tammm
31. bře 2017

@simi1510 nezkoušela ,co je to poslední?

@absintka19 zasloužila sis to,věřím že to nebylo příjemné mít tak dlouhé cykly bez ovu.Ale nějake leky zabraly,když se povedlo oplodnit vajíčko.

simi1510
31. bře 2017

@tammm b6, prodlužuje i lf, pozitivně by měl působit na otěhotnění. Já to dala tento cyklus....

tammm
31. bře 2017

@simi1510 můžu zkusit dalši cyklus ..E,D,listovku,magnesko pyridoxin....to budou mít ze mě už dost v lékárně 🙂

tammm
31. bře 2017

Nechci z tema hormonama toho moc cpát,mam Fertipronu a Drmek @simi1510

simi1510
31. bře 2017

@tammm já právě brala nosifol po revizi a nic, femibion a nic, naposledy mimistar - údajně tu taky holky tvrdily, že bezvadně funguje... a nic... a bum tato zázračná kombinace najednou zase vrátila mé tělo zpět, že bylo schopno vnímat vše - ovulku... a vypadá to právě i na úspěch, i když kdo ví, čas ještě je... Ale příznaky, teplota, včera špinění....

bibianne
1. dub 2017

@michaelak30 tak tfuj tfuj,at ti toho fazolku krasne najdou 🙂 🙂 no,uz se to krati, moc se tesime 🙂 jen v lete s tim velkym pupkem to asi nebude nic moc... 😀

bibianne
1. dub 2017

@simi1510 zijuuuzijuu 😀 :-* jupijej 😀 jak se dari ? 🙂

tammm
1. dub 2017

@simi1510 koukala jsem ze magnezko a b6 se prodavá i dohromady v jedne tablete

vjercik
1. dub 2017

Tak ja mam na pondeli objednanou do lekarny fertipronu,uz mi dochazi.
Muj chlap zobe kys.listovou, vit.e, selen. Dr.rikala at bereme klidne vsechno oba.
Dnes jsem 6dc, uz se to krati a brzy bude snazenicko 🙂
Jak ja se tesiiiim 🙂
Uz se nam musi zadarit vsem🙂
Drzim nam palecky🙏

Strana