Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@tammm znám to...
Já jsem teď 6 DPO a berou mě hrozný křeče do podbřišku a k tomu mě půl dne už prohání průjem ☹ Včera špinění a teplota poklesla, tak to vypadá, že snad se mohlo zadařit... My se snažíme od září 15, v srpnu 16 jsem zjistila těhu, ale září byla revize... od té doby nic
@tammm zrovna nedávno mi přítel říkal, že jeho kamarádce se to prý povedlo na poprvé... U nás poprvé 11 měsíců, ale to skončilo revizí a půl roku teď nic... Takže nevím no 😀 Asi špatně chytám... nebo jestli vážně i ten stres působí na chlapa, stejně jako na nás... Kdo ví 🙂
Ale ono to už prostě dopadne!
@tammm co tak navstivit CAR? Kdyz uz se dele snazite a vek uz mate, jak to rici slusne 🙂 nez se trapit kazdy mesic. Nam pomohli, a povedlo se napoprve.
@tammm koukam starsi prispevky tak asi uz navstevujete 🙂 drzim palce
@absintka19 nenavštěvuji,změnila jsem před 4 měsíci dr a ten hned jednal,spermio,laparka,Clostik atd...on dělal na Obilňaku,v Caru,tak má hodně zkušeností.Pokud do podzimu nic,tak navštivíme Reprofit,ten je chváleny a zkusime iui.
@tammm ja tedy volila Helios, a voila Adelka na ceste napoprve 🙂
@absintka19 faakt a ivf nebo iui?
@tammm my sme sli na jistotu 🙂 takze jsme zvolili rovnou ivf
@absintka19 tak to je super,že to vyšlo na poprve.A můžu se zeptat ,jak dlouho přirozené snažení a kde byl problém?
Já mam ješte v planu v červnu fyziterapeutku,odblokovani panve 😀 jsu hrozna něco oddaluji,hledam varianty a pak pujdu třeba jak ty na ivf a zadaři se hned a budu se mlatit do palice,že jsem to měla udělat dávno bez trápení.Ale jiná nebudu asi 😂
@tammm u me pcos, anovulace, leky nezabrali, manzel vse ok. ;)
Ja se prave trapit nechtela dale 🙂 u nas to bylo asi kolem 14-16 mesicu, ale moje cykly 45-56 dnu plne bolesti, no nechtela jsem v tom pokracovat. Takze vysetreni, diagnozy, moznosti, transfer => miminko 🚼
@simi1510 nezkoušela ,co je to poslední?
@absintka19 zasloužila sis to,věřím že to nebylo příjemné mít tak dlouhé cykly bez ovu.Ale nějake leky zabraly,když se povedlo oplodnit vajíčko.
@tammm já právě brala nosifol po revizi a nic, femibion a nic, naposledy mimistar - údajně tu taky holky tvrdily, že bezvadně funguje... a nic... a bum tato zázračná kombinace najednou zase vrátila mé tělo zpět, že bylo schopno vnímat vše - ovulku... a vypadá to právě i na úspěch, i když kdo ví, čas ještě je... Ale příznaky, teplota, včera špinění....
@michaelak30 tak tfuj tfuj,at ti toho fazolku krasne najdou 🙂 🙂 no,uz se to krati, moc se tesime 🙂 jen v lete s tim velkym pupkem to asi nebude nic moc... 😀
Tak ja mam na pondeli objednanou do lekarny fertipronu,uz mi dochazi.
Muj chlap zobe kys.listovou, vit.e, selen. Dr.rikala at bereme klidne vsechno oba.
Dnes jsem 6dc, uz se to krati a brzy bude snazenicko 🙂
Jak ja se tesiiiim 🙂
Uz se nam musi zadarit vsem🙂
Drzim nam palecky🙏

@tammm aby to pak nebyly čtyřčata 😀