Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
A jáá si chodím zvesela na solárko 😀
Holky ja o vikendu myslela,ze rodim. Udelala jsem si ovu test a opet ta carka vyskocila,ale ne tak jako jsem to mela predtim...
Tak jsem to poslala svagrovce a za se s tim za celou dobu praxe nesetkala,ale ze to ukaze zkusenejsim...
Nic mene v dalsim cyklu me chce videt...tak uvidime...
Tak jsme to pojistili,i kdyz moc prijemne mi to nebylo a uvidime...stejne uz je zase na Morave a ja sama samotinka. 😆
@katmir a kterej ten prvni test byl pozitivni, oni na tech zaschlych testech to neni moc vidět, jako uplne upřímně bych rekla, ze 1.4. sílil a byl nejsilnější 2.4. nebo dnes...vcera ani dnes jsi netestovala? Ty testy pred tim jsou některé pěkné, ale na comfort mi pozitivni nepřijdou..vzdycky je ta kontrolní o malinko tmavší, jen nevim, jestli to neni tim, ze uz jsou suché...
@tammm ja 2-3, takze podobne, Oki ;))) Mne kdyby nebylo trapné otravovat u dr kazdy měsíc, tak bych si taky foliky radsi nechala prohlédnout, hlavne kvuli straně, ale dr to sam zatim nenavrhl, tak neprudim. V květnu na konci, jdu na prevenci a pokud do te doby neotehotnim, začneme to pry resit, takze treba pak ;)
@jade85 je to jednoduché, od posledního pozitivního testu prijde ovu do 12-48h. Myslim, ze nejčastější je tech 12h...a ty testy jsou jednoznačně, u me zacal byt pozitivni v patek dopo a v patek odpoledne byl skoro černý, v sobotu uz byl slabší...Me spis matou ty bolesti, pred zákrokem jsem nikdy necítila MS, natož ovu a ted začínám mit bolesti v podbrisku nekolik dnu pred ovu a mam je jeste nekolik dnu po a ty prsa 🙈 ale příchod MS nepoznám.

@vjercik v tehu se do sauny, vířivky, solarka nemělo, takze ja bych po ovu nesla, ale treba je to blbost a je to tak moc v zacatku, ze to nemuze ublížit 🙂 ale taky takhle přemýšlím 🙂