icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

tammm
3. dub 2017

@llenka_li cca 9 měsíců,po změně dr.Ten jednal vzhledem k věku hned .

tammm
3. dub 2017

@llenka_li já si o ni řekla,pravý byl srostly a ucpany,ten zpruchodnili a levy je ok.Nějak jsem měla pocit,že něco najdou.

tammm
3. dub 2017

Byla jsem v lednu

llenka_li
3. dub 2017

@tammm takze stejne jako ja, no ja si rikam, jestli treba taky nemam srusty, kdyz me to najednou ted tak bolí nebi to tak silné cítím...po odebrání vejcovodu se pry často na tom druhem srusty udělají. No ale uvidime, nechci malovat čerty na zeď 🙂 věřím ve stastny konec, i kdyz tenhle vikend uz to moc tak nevypadalo. Mela jsem nějakou depku a davala to dost najevo 😏

evikkk13
3. dub 2017

@llenka_li @jade85 No, zrovna pravidelný cyklus bych tomu tedy neříkala 😂 Před revizí jsem to téměř vždy dostala 29.den, od revize 34.den a teď 28.den, tak buďto se to začalo navracet zpátky ke kratšímu cyklu a nebo je to jen špinění před MS. Dřív se mi to stávalo vždy pár dní před MS, že jsem tak jako zašpinila a pak zase nic. Tak uvidím, co to bude. Ale teď teda už vůbec nebudu tušit, jak to mám s ovu, s luteální fází a natož, kdy to mám dostat, to je prča to tělo 😖

tammm
3. dub 2017

@evikkk13 no mě děsí to,že mam lutearní fazi moc dlouhou,cca 16-18 dní.

@llenka_li taky mě to během ovu vše víc bere.

tammm
3. dub 2017

Holky je možný že po Utrogestanu mě svědí spodek ☹ Sedím a kroutím se jak žížala,au au ☹

evikkk13
3. dub 2017

@tammm A čemu případně vadí dlouhá? Krátká je problém, že se nestihne zavrtat, ale dlouhá vadí proč? Že máš tím pádem i hodně dlouhé cykly?

janajens
3. dub 2017

Ahojky holky je mi 33let jsem z Drážďan mám malou princeznu které bude rok od ledna se snažíme o druhé tak snad se nám brzy zadari teď mám pět dní do MS kéž by nedorazila

tammm
3. dub 2017

@evikkk13 to je pravda,lepší delší jak kratši jsem našla na netu

tammm
3. dub 2017

@janajens držím palce ať nedorazí 😉

llenka_li
3. dub 2017

@evikkk13 tak uvidíš, co z toho bude ;) bo kdyby te to hodne trápilo, můžeš pristi cyklus testovat, připadne měřit a budes mit jasno ;)

@tammm ja to nikdy nemela, ale ted jsem byla fakt na pěst 😄 nejhorší je, ze jsem to o sobe věděla sebe samou jsem stvala, ale neslo s tim nic udelat. V nedeli jsem priteli rekla, ze koncim se snazenim, ze bych se z toho zblaznila, takze byl nastvanej i on a to ze dost...miminko moc chce 🙈🙄

llenka_li
3. dub 2017

@tammm mam 15dnu LF, ale ničemu to nevadi, jen teda je to dlouhé čekání, no ;) ale lepsi, nez ji mit krátkou 😉

janajens
3. dub 2017

@tammm děkuji moc snad se zadarilo

michaelak30
3. dub 2017

@bibianne jeee dekuju jsi moc hodná 🙂 to ne vid? V těch velikých vedrech 😀 a už máš velké bříško? A kdy ti začalo růst?

katmir
3. dub 2017

@llenka_li nejlepe vypadal 31.3.ale jak jsem psala jsem zvykla na uplne neco jineho. 1.4.po zaschnuti vypadal uz slabsi.
A 2.4.jen duch...
Svagrove se spise nelibi,jak to kolisa.
Tak tenhle mesic resit nebudu,bylo z toho tuleni 😉 a kdyz to vyjde,tak to bude super,ale moc s tim nepocitam. Uvidime

llenka_li
3. dub 2017

@katmir a testuje s dal? Treba fakt teprve bude nebo byla vcera?

llenka_li
3. dub 2017

@katmir ty píšeš, ze 2. jen duch, aha 🙈 tak to nevim no 😏

bibianne
4. dub 2017

@michaelak30 uz mam veliky pupik na muj vkus az dost 😀 zacalo rust ve tretim mesici,mozna o fous driv 🙂 ono i zalezi, jestli mas rovny brisko pred tehu,tak je to znat o to driv...a co kontroly u dr? Jak to dopadlo,v kolikatem ted jsi 🙂 hlavne at je vsechno v poradku 🙂 🙂🍀

vjercik
5. dub 2017

Ahojte, dnes jsem mela supr noc, problila jsem pulku. Asi jsem neco spatneho snedla, tak spatne mi nebylo dlouho.
Muj chlap nasrany, ze sem ho porad budila, no parada... ted jedu do prace, uz je to lepsi, tak snad to bylo fakt z jidla.
Dnes jsem 10dc,tak uz zacne snazenicko 🙂

uznevimcozaheslo
5. dub 2017

@vjercik No,jestli ten,Tvuj chlap nepadne unavou po probdele noci.🙂

vjercik
5. dub 2017

@uznevimcozaheslo to nee, on zase vydrzi, to nema problem 🙂
Jen rikal ze pujde dnes spat vedle, tak snad to nemyslel vazne😨 ale je mi jasny ze si zdrimne po praci, ja jsem v praci do 8takze bude mit klid 🙂

jade85
5. dub 2017

@vjercik to by se měl chlap připravit, že brzy možná v noci i ve dne bude blinkání a jiné radosti častěji a nebýt nasranej, ale chápu, ten můj je taky nevrlej, když ho v noci budím 😀 hlavně že už je ti líp!

vjercik
5. dub 2017

@jade85 no ja nezavrela ani dvere jak sem valila na wc,takze to ho uplne vytocilo😇
Ale uz je v pohode, musi si zkykat😈

brambora28
5. dub 2017

Ahoj holky, zdravím Vás. Doufám, že se máte všechny dobře 🙂 Já už moc nepíšu že dvou důvodů.. 1) teď toho mám fakt nějak moc.. v práci je toho nad hlavu, přišlo jaro takže doma úklid a práce na domečku, včera jsem měla narozeniny, takže oslavy.. 🙂 no a za 2) jsem si řekla, že se chci přestat sledovat a přestat vse tak řešit.. a myslím, že se mi to daří.. nevím, kdy byla ovulace, spíme spolu když chceme, nečtu žádný diskuze, nehledám na sobě příznaky.. a musím uznat, že je mi mnohem ale mnohem líp 😉 asi jsem k tomu stádiu asi musela nějak dospět...
Každopádně Vám přeji, ať se Vám všem splní co si přejete 😉 Občas sem kouknu a něco přečtu, ale stejně už je tu spousta nových holek 🙂
Tak se mějte krásně a množte se 😉

evikkk13
6. dub 2017

Holky, ja jsem z toho svyho tela nejaka nestastna. Podle poslednich 3 cyklu po revizi to dostavam po 33 DC. To bude ted v nedeli, spinit jsem ale zacla uz v pondeli, tedy 27 DC. Od ty doby asi dvakrat jasne cervena, jinak lehce hneda a vystacim si s intimkou. Dost me boli vajecniky, tak neprijemne v nich dloube, to jsem jeste nikdy nemela! Nevim ted, zda to povazovat za MS nebo zda se to teprve rozjede. Vetsinou jsem pred MS spinila par dni, ale ted je to nejaky jiny a ty vajecniky dost bolestivy, to neznam. Nevim, co si o tom myslet 🙄 Dnes odpo uz jsem si udelala i test, protoze mi to prislo cely divny, je snehobily. Boli vas nekoho pred MS vajecniky?

tammm
6. dub 2017

@evikkk13 min cyklus mě bolely 😢

evikkk13
6. dub 2017

@tammm a jak dlouho? Ja jsem z toho docela hotova. Patrila jsem az doted k tem, ktere nepoznaly, ze se blizi MS. A bolest jsem mivala cca 2.-3.den, lehce krece. A ted takovej hnus

tammm
6. dub 2017

@evikkk13 cca týden

brambora28
7. dub 2017

@evikkk13 Já jsem to tak měla při druhé MS po SP (bez revize).. V den, kdy měla obvykle přijít jen špinění, který trvalo asi 3 dny, a pak až se to rozjelo.. A ty bolesti taky nebyly úplně typicky menstruační 😉

Strana