icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
3. dub 2017

@vjercik v tehu se do sauny, vířivky, solarka nemělo, takze ja bych po ovu nesla, ale treba je to blbost a je to tak moc v zacatku, ze to nemuze ublížit 🙂 ale taky takhle přemýšlím 🙂

jade85
3. dub 2017

@vjercik já bych se toho takhle v začátku nebála... Myslím, že ty procesy co se dějou takhle brzo po oplodnění vnější vlivy neohrozí, pokud to teda není nějaký extrém, což termály určitě nejsou 🙂

vjercik
3. dub 2017

@llenka_li
@jade85 ja prave nevim no...logicky bych rekla ze to nemuze vadit,kdyz jeste v podstate tehu nejsem ale zase na druhou stranu kdyz se prehreju tak to muze pusobit presne na tento zacatek blbe...
Tak by nam ten termin sedel, ach jooo ☹
Zase kde je psano ze se zadari ze 🙂

llenka_li
3. dub 2017

@vjercik ja bych se tech termalu nebala, ale nechodila bych tam do vířivky a sauny ;)

vjercik
3. dub 2017

@llenka_li ja bych rekla ze virivka je v poho ne?
Spis se bojim tech teplych vod, maji 33st. Sauna je jasna, tam nepujdu.

llenka_li
3. dub 2017

@vjercik virivka by mela byt teplejší nez ty bazény...33 neni nejak moc, to by urcite neuškodilo...vadi přehřívání, horka vana a to neni 33st ;)

vjercik
3. dub 2017

@llenka_li dekuji 🙂
No ja pracuji v oboru a tehotnym urcite nedoporucujeme wellnes, ale nevim jak je to v dobe po ovulaci.
Supr,tak diky,proberu s manzelem 🙂

tammm
3. dub 2017

A jáá si chodím zvesela na solárko 😀

llenka_li
3. dub 2017

@tammm ja vzdy jen prvních 14 dnu v cyklu, ale ted bych zrovna jit potřebovala, takze to dost zvažuju ;)

evikkk13
3. dub 2017

@llenka_li @jade85 Já žádné příznaky nemám, jen ten podbřišek a musím říct, že mám trochu obavu, aby to nebyla nějaká cysta nebo nějaký jiný průser...hodně mě to bralo ve středu a včera a dnes to pokračuje, na pravé straně, až jakoby do třísla, takže možná nějaká uzlina? Fakt nevím...😕

llenka_li
3. dub 2017

@evikkk13 to bude urcite v poradku ;) ja mam ten podbrisek od zákroku taky citlivý jako nikdy pred tim...a jestli se tam treba neco vrtá, tak to musíš cítit..🙂 Kdy te čeká kontrola nebo spis prevence na gynde?

evikkk13
3. dub 2017

@llenka_li Moc tomu nevěřím, že by se něco vrtalo, spíš to bude zase nějaký vtípek 😝 A prevenci mám v srpnu, tak doufám, že ji trochu předběhnu 😉

llenka_li
3. dub 2017

@evikkk13 tak to si myslim, ze urcite. Vzhledem k tomu, ze si bez jakehokoli měření, atd otehotnela 2.mesic, tak ono to ted nebude trvat o moc déle, možná naopak ;)

evikkk13
3. dub 2017

@llenka_li Hmm, tak jsem právě na WC objevila jasně červenou...takže ono to dloubání jsou příznaky MS, jen jsem od revize měla všechny 3 cykly 33 dnů, tak jsem ji nečekala tak brzy, dnes jsem 28 DC 🙄

llenka_li
3. dub 2017

@evikkk13 sakrys, ale tak to nevadi, to by byla obr náhoda, kdyby se zadarilo na poprvé, alespon mas cyklus jako z učebnice ;) tim pádem byla i ovu tak 16DC...

tammm
3. dub 2017

@llenka_li byla jsen teď o přestávce,na 12 min😉

katmir
3. dub 2017

Holky ja o vikendu myslela,ze rodim. Udelala jsem si ovu test a opet ta carka vyskocila,ale ne tak jako jsem to mela predtim...
Tak jsem to poslala svagrovce a za se s tim za celou dobu praxe nesetkala,ale ze to ukaze zkusenejsim...
Nic mene v dalsim cyklu me chce videt...tak uvidime...
Tak jsme to pojistili,i kdyz moc prijemne mi to nebylo a uvidime...stejne uz je zase na Morave a ja sama samotinka. 😆

katmir
3. dub 2017

Jeste vam poslu fotecku,at se prip.muzete vyjadrit. 😀

llenka_li
3. dub 2017

@katmir a kterej ten prvni test byl pozitivni, oni na tech zaschlych testech to neni moc vidět, jako uplne upřímně bych rekla, ze 1.4. sílil a byl nejsilnější 2.4. nebo dnes...vcera ani dnes jsi netestovala? Ty testy pred tim jsou některé pěkné, ale na comfort mi pozitivni nepřijdou..vzdycky je ta kontrolní o malinko tmavší, jen nevim, jestli to neni tim, ze uz jsou suché...

llenka_li
3. dub 2017

@katmir prvni dva spodní jsou patek dopo a odpo a dalsi je sobota a ten uplne nahoře je dnešek...jsem 2-3DPO...a bolesti mam zatim porad slušne, bradavky mi asi shoří 🙄

llenka_li
3. dub 2017

@tammm kolikaty DPO? Či DC? Ja si na vás snad založím sesitek, at se furt neptam jako debil 😄 taky chodím na 12 ;)

jade85
3. dub 2017

@evikkk13 achjoo, ale jak píše @llenka_li aspoň máš krásný pravidelný cyklus a taky vysvětlení pro ty bolesti. Lepší pravidelná ms než žádná kvůli cystě...

tammm
3. dub 2017

@llenka_li 14 dc asi 3-4 dpo nevim kdy praskly folikuly.10 dc jsem je měla už kolem 2 cm.
Teda holky z těch testu bych byla jelen 🙂

jade85
3. dub 2017

@tammm proto si ty ovu testy radši nedělám, strašně by mě to mátlo 🙂

llenka_li
3. dub 2017

@tammm ja 2-3, takze podobne, Oki ;))) Mne kdyby nebylo trapné otravovat u dr kazdy měsíc, tak bych si taky foliky radsi nechala prohlédnout, hlavne kvuli straně, ale dr to sam zatim nenavrhl, tak neprudim. V květnu na konci, jdu na prevenci a pokud do te doby neotehotnim, začneme to pry resit, takze treba pak ;)

tammm
3. dub 2017

@llenka_li no ja kdybych si nepichala Pregnyl,tak ani nevim ze mam folikuly na obou stranach.Myslela jsem,že budou jen na prave a na leve byly větší.

llenka_li
3. dub 2017

@jade85 je to jednoduché, od posledního pozitivního testu prijde ovu do 12-48h. Myslim, ze nejčastější je tech 12h...a ty testy jsou jednoznačně, u me zacal byt pozitivni v patek dopo a v patek odpoledne byl skoro černý, v sobotu uz byl slabší...Me spis matou ty bolesti, pred zákrokem jsem nikdy necítila MS, natož ovu a ted začínám mit bolesti v podbrisku nekolik dnu pred ovu a mam je jeste nekolik dnu po a ty prsa 🙈 ale příchod MS nepoznám.

tammm
3. dub 2017

@llenka_li ja to mam zas obraceně,před laparo bolesti před ovu i po a teď nic,jen během ovu mě tlačí podbřišek jako bych měla zaražené prdy 🙂

llenka_li
3. dub 2017

@tammm tak uvidime, co z toho bude, doufám, ze t dvojčátka ;) po jaké době snažení jste začali s léky a nějakou podporou dr?

llenka_li
3. dub 2017

@tammm a proč byla laparo, nebo spis bylo to v pohode nebo byly nějaké srusty? A jak jsi dlouho po?

Strana