Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahoj holky, ja ani testovat nebudu. Jsem 27.DC a ms prichazi. Citim ji v kostech. 😀
Na jednu stranu jsem rada,bala jsem se jak ovulka byla a nebyla,ze se to zpozdi a ja bych musela posunout laparku.
@brambora28 to se nedivim,taky bych mela nutkani...
Vsem drzim palecky,at co nejdrive uz mame //.
@brambora28 tak to máme stejné čekání a taky mě od včera chytl podbřišek,ale spíš vaječniky nebo vejcovody,po bokách...píchání a dloubání.
@brambora28 taky to mám dostat 16., na me narozeniny 😝 to bude zase dáreček 😄
Holky tak jsem to zakřikla...Nastoupil mi PMS jak vyšitej...Děsně mě bolí spodní záda...Do 2 dnů přijde mrcha v plné síle...
Ahoj holky, tak mám pro vás příběh o tom, jak mě osud potrestal, že jsem se nedržela předsevzetí testovat až 35. DC. Dneska jsem 30. DC, ms nikde, tak jsem si řekla, že to jen tak cvičně zkusím. Test Rapid Clear (Nedoporučuju!!) Výsledek změť různě silných a dlouhých čárek v testovací i kontrolní zóně. Prostě neplatný výsledek. Na další už jsem neměla čas, takže to nechávám na zítřejší ráno s klasickým mama testem. Jinak dneska mám přesně měsíc do svatby 😀 Nějak ten čas letí!!!
Ahojky,
U me se zatim ms zatim nedorazila. Uz jsem ji citila,ze prijde a asi si to rozmyslela a ted necitim vubec nic. Testovat budu zitra. Jsem 30.DC,ms mela dorazit 27.DC....
Akorat je blbe,ze se bude muset posunout termin laparky a to pak do svatby budou 3 tydny 😠
Ahoj holky po dlouhé době se hlásím z velmi smutnou zprávou. Bohužel jsme o naše miminko v 10.týdnu přišli 😓😓. Miminko se přestalo vyvíjet a tak jsem musela včera na revizi. Jsme z toho všichni špatní. Moc jsme se těšili. Jediné co mě drží nad vodou je to ze se můžeme po 6ti nedělí zase snažit.
@katmir tak to máme úplně stejně cyklus teď 🙂 a taky budu testovat zítra 🙂 kdyby jsi byla těhu, tak se laparka zruší úplně, ne? Jinak i kdyby ne, tak 3 týdny před svatbou je pořád ještě úplně OK, já byla naprosto fit ani ne po dvou týdnech po laparce v září.
@karin1712 to je mi moc líto. Ať jsi brzo fit. A příště už to určitě bude dobrý!
@karin1712 Ahoj, to mě moc mrzí, ale jsem hrozně ráda, že to bereš tak dobře! Je to hrozně důležité, hlavně ať je všechno v pořádku, venku je krásně, 6 týdnů uteče jako voda, a příště to dopadne dobře 🙂
Jinak u mě to asi taky nedopadne, dneska jsem začala špinit.. Vychází to úplně stejně jako minule, první 3 dny zvláštní špinění, a pak to přišlo... Takže to beztak bude stejně, takže nasadím Clostilbegyt a Duphaston...
Holky,uz je to dlouho,co jsem mela pozitivni test. Jsem 31.DC a na testu mini dusik,ktery je ale videt jen pod nejakym uhlem. Ukazovala jsem to priteli,ten nic,ale dcery ho videly.
Ja nevim,zda tam je,protoze ho tam chci mit nebo ne. Pokud zitra sezenu test,tak v nedeli testnu znovu.
@katmir zkus vyfotit!
Já dneska taky 31. DC, na testu bílo, ani dušík, ms nikde, ani příznaky, že by se blížila. Jsem z toho trochu v depresi, bůhví proč jsem věřila, že by to mohlo zase vyjít napoprvé. Ještě to nevzdávám, minule jsem měla slabou druhou čárku až 38. DC, kdy jsem měla ovulaci netuším, takže možné je všechno, ale...achjo. 😠
Tak uz ho vidi i pritel. Jak test uschnul,tak je tam videt,aniz by se s nim muselo nahybat na svetlo.
Tak uvidime v nedeli,zda bude silit.
Holky krasne velikonoce
Ahojte baby ☺ tak jak se mi tady máte? Mě už zbývá 25 dní do porodu, hrozně to utíká, tak než porodím tu chcu vidět co nejvíc pozitivních testíků! 🙂 Přeju vám všem moc štěstíčka ♥
@vjercik Tak drzim pesti,at to vyjde.🙂
@uznevimcozaheslo diiiky, uvidime 🙂

@llenka_li počkam na mrchu,šlo mě o pregnyl