Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahoj holky, tak já hlásím 1. DC, štve mě, že to nevyšlo, ale aspoň teda ms přišla relativně normálně (po 31 dnech) a pokud příští cyklus bude stejný, tak to aspoň nebudu mít na svatbě 😎
Mirindad blbne mi psani :/ pardon...
Jak se citis ? 🙂
Ahoj holky 🙂 jsem tu nova a nevim jak to tu poradne funguje :D mam dotaz ?
Ve ctvrtek mi vysly pozitivni testy ms se nedostavila ale mam vevnitr spinavo nic netece a strasne moc me boli prsa :D jak jste na tom byly se spinenim nebo s vytokama ? Setkavam se s nazorama ze mam jet na pohotovost a nekdo rika ze je to normalni kdyz zezacatku spinim...dekuju za odpovedi a preji hezky den 🙂
@katmir krásný a gratuluji 😉😊
Holky dekuji.
Svagrova slouzi 1.5.,tak za ni pojedeme na 1.ultrazvuk. Snad bude vse o.k.
Ahoj babinec 🙂 uz jsem tu dlouho nebyla, ted je to rok, co se snazime a nic :( je tu taky nekdo kdo uz rok a vic?
Držte palce,28 den cyklu,nikdy jsem nepřekročila,tak snad 🙏 zatím břicho klidné.Jak ucítím ledviny,tak vím že dorazí a zatím nic.
Jedna se o biochemicke,nebo SP,ale zatim nekrvacim. Pockam co napise svagrova,ale predpokladam,ze me bude chtit videt.
Tesila jsem se predcasne 😢
@levana33 My budeme mít v červnu rok, v lednu jsem potratila.. Snad se nám oběma brzy zadaří 🙂

@vjercik ten vypada velmi pekne