icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
18. dub 2017

Ahojky holky, Benu testy dělají po limitu úplně regulérní druhou čárku, nekupovat...měla jsem bohužel též. Jinak jsem dnes 4DC a tento cyklus jsem se na všechno vybodla, vše jsem vysadila včetně listovky a nebudu už nic testovat, ať mám klídek. Proste ono to jednou přijde..🙂

katmir
18. dub 2017

Mam nabrane hcg,tak uvidime jak a co bude.
@llenka_li prvni test byl z Benu,ale posledni dva to byly jiny. Z male lekarny.
Tak priste kupovat asi jen maxe...

tammm
18. dub 2017

@llenka_li já jsu 29 dc,včera jen hnědé špinění a jinak mrcha nikde.Den zpoždění 🙂 ale beru Utroš 😒

brambora28
18. dub 2017

Ahoj holky.. tak sem se dnes v jiné diskuzi dozvěděla, že při Clostiku se mají hlídat cysty, a především ovulace.. můj doktor neřešil nic z toho, neřešil vlastně nikdy nic, a tak jsem se rozhodla dnes zavolat do Reprofitu v Brně, protože prostě chci všechno, co se mi v uplynulém roce stalo, probrat s někým, kdo mi bude věnovat pozornost a bude to řešit.. Navíc manželovo postižení, mám v plánu i změnit gynekologa, takže tam chci vše probrat.. Dnes jsem volala, a náhodou se uvolnil ve čtvrtek termín, jinak jsou čekací lhůty měsíc, takže asi osud.. Tak jsem zvědavá, jak tam dopadneme.. Každopádně jsem se chtěla zeptat, jestli je tu někdo z Vás z Brna (případně Vyškov) a je opravdu spokojený se svým gynekologem..? Hledám někoho, kdo mě bude poslouchat, bude hledat příčiny problémů, bude se mnou komunikovat, vysvětlovat mi.. A ne jak ten můj: tak dáme Clostilbegyt a Duphaston - t otěhotníte hned.. Ale za jakou cenu?
Díky za případné recenze 🙂

tesinka
18. dub 2017

@brambora28 hele, já nejsem z vašeho kraje, Ale prošla jsem si něčím podobným. Chodila jsem do Sanusu v Pardubicích, Ke své doktorce jsem chodila jen na prevence a pak v těhu, neřešila nic. Celou dobu kdy jsme se snažili se o mě starala doktorka v Sanusu. Po druhém otěhotnění jsem jí i požádala a nechala si mě. Takže moje gyndařka je doktorka v Sanusu a neměnila bych ani za nic. Myslím, že jsi udělala dobrý krok. Držím palce.😉

brambora28
18. dub 2017

@tesinka Děkuji za podporu 🙂 Jsem za ten krok ráda, a jsem zvědavá, jak dopadnu. Sestra do telefonu byla příjemná, a říkala, že tam mají i gynekologii, a že můžu klidně chodit i tam.. Prostě je to rozdíl, když se na to někdo specializuje a zajímá se o to, než když je to gyndařka, ke které si chodíš jen napsat prášky.. Třeba ani žádný problém nemáme nebo je to banalita, jen to ještě nikdo neřešil, a mě se nechce čekat další rok, jestli se třeba náhodou nezadaří...

katmir
18. dub 2017

Hcg 12.9,takze je konec. ☹

janajens
18. dub 2017

@katmir to mě moc mrzí 😥.

llenka_li
18. dub 2017

@katmir tak je jasné, ze pokud něco ukáže více testu, tak se tam něco děje, no bohužel ne vždy to i dopadne. Já jen, ze třeba mě Max neudělal ani prd a Benu normální čárku, sice polimitni, ale nebyl to žádný duch.
Tobě už hcg brali, ze víš, ze je konec? Jinak mě to moc mrzí..😏

llenka_li
18. dub 2017

@tammm byla jsem teď par dnů mimo..a ty už jsi dělala testik?

llenka_li
18. dub 2017

@brambora28 super krok, když se u nás nezadari během léta, po létě také vyrazime na kliniku poresit co a jak, tak drzim palce ;)

tammm
18. dub 2017

@llenka_li je negativní,včera bolest jako by mrcha měla okamžitě přijít,hnědé špinění a od té doby nic.Na mě nefunguji ovu testy,tak možná ani těhu 🙂
Pokud do ponděli nedorazí,tak jdu na uzv a krev.

yelowangel
18. dub 2017

Holky tak se zas po dlouhý době hlásím. Mám teď fofr a nestíhám. V sobotu se ten můj zpil a zas udělal scénu takže zbytek velikonoc to žehlil. Někdy mám chuť uškrtit ho. S malým nás teď ve čtvrtek čeká nástup do nemocnice a operace nesestouplých varlátek, dneska ještě jdem na předoperační vyšetření tak prosím držte palce. Jinak mě hrozně bolí břicho a pálí prsa, v noci jsem trochu špinila ale teď zas nic. Mám to dostat kolem 25 tak su zvědavá. Moc gratuluju k pozitivním testům, @katmir moc mě to mrzí, snad brzy bude další už definitivně pozitivní a @brambora28 to je super že tě vezmou rovnou tam budeš 2x hlídaná. Držím pěsti aby se vám znovu brzo zadařilo.

llenka_li
18. dub 2017

@tammm aaaha, to je zajímavý 🙂)) tak dej pak vědět ;)

katmir
18. dub 2017

@llenka_li ano brali. Byla jsem jako samoplatce. Instrukce svagr.ve ctvrtek dalsi hcg,a pokud bude stejne nebo nizsi,tak pichnout agolutin,tak ten mi snad dneska napise mudr.v ordinaci. A popr.bych si ho nechala v praci pichnout...a pak se uvidi...ale spise to vidi jako zamlkle tehu.
U me to vypada,ze testy nelhaly.
Jsem takova prepadla,ale zase lip ted nez pak v pozdejsim tydnu.
Na vikend mame v planu romanticky pobyt v Olomouci. Tak to pekne vyslo. Alespon neco.
Holky dik za podporu.
Jdu pracovat. Pacosi tukaji.😉

tesinka
18. dub 2017

@brambora28 mě se zenkrát strašně ulevilo, u nás v podstatě problém byl na obou stranách, ale ne nijak závratný, chtělo to čas mě to lezo na nervy, ale byla jsem ráda, že se mi někdo věnuje. Jasně, oni to dělají i proto, že z tebe mají peníze. Ale uklidňovalo mě to, že se aspoň něco děje a je plán. Udělají vám spermiogram, hormonální profil a uvidíte, upřímně, nasadit clostil bez hlídání to je pan doktor střelec, mě nasadili 3x1 denně a doktorka pak usoudila, že je to na mě moc a dávky snížila. Takže určitě fajn a jestli tam je i gynda, asi bych neváhala,

@katmir to mě mrzí. Ale to víš, kamarádce taky říkali konec, HCG nízké a nakonec má chlapečka, dokud není mrcha, je naděje.

@yelowangel držím palce, ať to s malým zvládnete.

vjercik
18. dub 2017

Holky co tu ctu za pochmurne zpravy☹

@katmir to me moc mrzi ☹

@brambora28 fajn ze si nasla novou dr.,snad pujde vse lepe 🙂

Ja jsem holky 4dpo, nemyslim si ze se zadarilo. Priznaky nehledam. Jen vim ze minule 2tehu jsem mela v teto dobe sny,celou noc a uplne motanice, tak to mam ted druhy den zase. Sotva usnu a sen, vzbudim se usnu a zase. A pne mi bricho.

Jsem zvedava co z toho vyleze, ale moc si nadeje nedelam.

brambora28
18. dub 2017

@llenka_li @yelowangel @tesinka @vjercik Holky díky všem za podporu 🙂 Mám z toho dobrý pocit, a budu pevně doufat, že opravdu nemáme nějaký vážný problém 🙂 Dám vědět, jak jsem dopadla 😉

vjercik
18. dub 2017

@brambora28 urcite dej, drzim pesti 🙂

evikkk13
18. dub 2017

@katmir Achjooo, tak třeba se to ještě zvedne 🙏

simi1510
18. dub 2017

@brambora28 držím palce!

evikkk13
18. dub 2017

@simi1510 A co vlastně u Tebe? Možná jsem něco prošvihla, ale taky jsi podle BT psala, že to vypadá nadějne, ne?

evikkk13
18. dub 2017

@brambora28 Zní to dobře, dej pak vědět. Já mám teď pocit, že moje tělo je rozbité a bude to chtít trochu času....zatím bez lékařů, uvidím 🙄

simi1510
18. dub 2017

@evikkk13 vše vypadalo nadějně a nic... takže dneska 13DC... nějak nám to miminku nepřeje. A můžu myslet na to, dělat vše pro to, aby to klaplo, tak nemyslet, nic nedělat, nechat to tomu všemu a nic... Tak už taky nevím... V září byla ta revize, v říjnu přišla porevizní mrcha a od té doby nic ☹

levana33
18. dub 2017

@brambora28 podari musi 🙂 u tebe je jistota, ze otehotnis, kdyz uz se podarilo ;)

katmir
18. dub 2017

@brambora28 drzim palecky,at dobre dopadnes a najdes nekoho,kdo te vyslechne.
Ano,mam vyhodu,ze sama delam ve zdrav.a svagrova je gyn,ale mam ji 100 km daleko. Ale vyplati se to. Ja bych urcite dala na doporuceni a klidne bych mirne dojizdela.
@evikkk13 dekuji,ale uz tomu neverim. Ale nadeje tam je.
Ale beru pozitivne,ze ovuluji,pritel ma asi dobre spermiky a ze se to spojilo...
Uz jsem se z toho oklepala,ale zamrzi to.
Holky jeste jednou dekuju za podporu.❤

simi1510
18. dub 2017

@katmir moc mě to mrzí, ale držím palce, ať tam ještě šance je a pokud ne, tak to vyjde příště!!! 😉

brambora28
20. dub 2017

Ahoj holky. Tak nemám moc dobré zprávy, i když jak se to vezme..... Po konzultaci s doktorem v Reprofitu je nejspíš jediné řešení IVF (tedy umělé oplodnění), a to především z důvodu manželova genetického postižení.. ještě nás čeká konzultace s genetičkou, zda to vyšetření co má stačí, zda je tam opravdu riziko 50%, a zda je to vůbec zjistitelne z embrya před transferem.. taky ho čeká spermiogram, me hormonální profil, hematologické vyšetření, reprodukční imunologie atd. Samozřejmě Clostilbegyt u mě byla úplná blbost, stejně jako za potrat může možná i právě manželovo postižení (samozřejmě ale taky nemusí že) a přístup mých předešlých doktorů vůbec nechápal - že tomu postižení nevěnovali pozornost, že mi nasadil dr. jen tak hormony, ze mě pak nesledoval atd.... takže teď nás čekají všechna vyšetření a pak se s největší pravděpodobností začne s IVF protože to by byla jediná cesta jak eliminovat to riziko postižení..
Upřímně jsem to vůbec nečekala, říkala jsem si, že to je ta nejhorší varianta, kde na to vezmeme, proc to nepůjde přirozeně, vůbec jsem si neuvědomovala jak vysoké riziko postižení máme... Ale manžel mě opět podržel, a uvědomila jsem si, že raději podstoupit tohle, než riskovat a třeba mít postižené dítě nebo přerušit těhotenství..
Takže je asi čas se přesunout do jiné skupiny nebo si dát od MK na chvíli pokoj... Každopádně jsem za něj moc ráda, protože nebýt ho, byla bych stále u svého Dr., brala stále hormony a možná by se časem zadařilo, ale nikdo neví, jak by to dopadlo že...

vjercik
20. dub 2017

@brambora28 pane jo, tak to me podrz, to bych necekala ☹ to me mrzi... kdovi zda nedopadnu stejne...
Drz se a verum ze se prdoly dockate 🙂

simi1510
20. dub 2017

@brambora28 držím moc moc palce, ať se jednoho dne dočkáš vysněného miminka!

Strana