icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

simi1510
24. dub 2017

@janajens jak pise llenka_li dneska 1 dpo, a je nejlepe testovat v den vynechani

janajens
24. dub 2017

@simi1510 dekuji

simi1510
24. dub 2017

@janajens ovu testy ti navic řeknou, kdy se ovu chystá, reakce na lh hormon. Ale uz ti neřeknou, jestli proběhla nebo ne. Muze se klidne stat, ze neprobehne. A to pak umí potvrdit bazalni teplota. Pri vzestupu plati, ze proběhla, kdyby teploty byly podobne stale, tak neprobehla. Teplota je dobra pro potvrzeni toho, kdy probehla.

janajens
24. dub 2017

@simi1510 no pekny ale ted. Mala vstava o hodinu drive nez pred Tim takze se musim merit o hodku driv uz druhy den tak nevim teda Co ted

simi1510
24. dub 2017

@janajens pokud meris o hodinu driv, tak se da pricitat za hodinu 0,1, stejne tak, jako kdybys merila pozdeji, tak tam bys odecitala.

janajens
24. dub 2017

@simi1510 tak dekuji moc za vysvetleni prictu teda 0.1

llenka_li
24. dub 2017

@janajens určitě vykoukne, drzim palečky ☺️

janajens
24. dub 2017

@llenka_li dekuji moc 🙂

katmir
25. dub 2017

Ahoj holky,ja to mam nejaky divny. Vcera jsem od odpoledne prestala krvacet...tak doufam,ze vse bude o.k. a jsem uplne k.o. tak pekny den

evikkk13
25. dub 2017

@vjercik @katmir Holky, díky za reakce! Už jsem si o tom i něco početla na netu, takže to beru tak, že když se to léčí, je to v pohodě. Teď mě jen děsí, co by se dělo, kdybych náhodou otěhotněla dřív, než se to zaléčí...s praktickou budu výsledky řešit v půlce května, ale vzhledem k tomu, že už do telefonu řekla, že to bude chtít konzultaci s endokrinologem a sono, tak jsem se dnes rozhodla, že si tam vlastně už můžu rovnou zavolat - termín jsem dostala v půlce června. Tento měsíc je od revize druhý, kdy jsme se nechránili. Na jednu stranu bych si samozřejmě moc přála, aby to vyšlo, na druhou se bojím, aby to nebylo ohrožující, kdyby v tom dělala neplechu ta štítka 🙄 Někde jsem i četla, že endokrinolog může dát stopku snažení, dokud se hormony nedají do normálu, ale mně mudr. řekla, že funkci mám OK, jen ten zánět - slovy POČÍNAJÍCÍ zánět. Tak snad to není taková trága a jen si to moc beru...Dnes mi jede hlavou celý den, že jsem po revizi dodržela doporučené 4 měsíce a pak dostala zelenou a že je možné, že dostanu další stopku a to v podstatě jen proto, že jsem si sama na vlastní popud došla na krev se štítnicí, jinak by to nikdo neřešil a nikdo žádné testy nedělal. A to jsem při hledání informací narazila na mraky článků na téma, jak štítná žláza ovlivňuje neplodnost a případné potraty, pokud není léčena a pokud se na to přijde až v těhotenství, jak pak lékaři straší, co všechno to u dítěte může způsobit, ženou matky na různé testy a vyšetření a hrozí jim nuceným potratem. Nevím, nejsem lékař, ale pokud to má takový vliv, proč se takové základní vyšetření z krve prostě neudělá, když se zmíníte u gynekologa, že se chcete snažit a nebo teda alespoň po tom, co máte za sebou neúspěšné těhotenství? Mně se právě gynekolog zeptal, zda jsem se nezačala léčit se štítnou žlázou - já mu řekla, že ne, ale vlastně mi jí nikdo ani nevyšetřoval, takže jak bych se s ní mohla léčit, že? No a ta jeho otázka mi zněla v uších, až jsem si došla k praktické s požadavkem na testy...

jade85
25. dub 2017

@evikkk13 taky mi to s tim vysetrenim stitne zlazy vrta hlavou. Mne na to prisel muj ultra peclivy prakticky lekar, kdyz mi delal predoperacni vysetreni, mela jsem jen v krevnich testech jen nejakou pidi odchylku z normy a on me na zaklade toho hnal na endokrinologii, kde jsem se jen nahodou zminila o tom, ze se asi budu v dohledne dobe snazit o otehotneni, takze mi naordinovali 25 mg euthyroxu, ze pry za normalnich okolnosti by to nebylo treba, ale pro tehotenstvi ze je to lepsi. Ale byla proste obrovska nahoda, ze jsem to vubec zjistila.

vjercik
26. dub 2017

@evikkk13 ahojki, jednou revize v 11t, stitna hlidana kazdy mesic od zjisteni. Takze nemela vliv a druha revize v 6tt a urcite taky nemela vliv.
Nechala jsem projit 1ms po revizi a druha ms snad neprijde, mam pozitivni test.
Hned jak carka.zesili, objednavam se ke.gyn a pak.hned I na endokrinologii.

Jinak min.tyden jsem mela preventivku, krev i sono a vse v poradku 🙂 zase si pokracuji ve svych 25mg euthyroxu.

Urcite se neboj, hormony se muzou v tehu jak rozhazet nebo I srovnat 🙂

llenka_li
26. dub 2017

@vjercik ty jsi ale plodná 😂 ukaz fotku 🙂 a drzim moc moc palečky ✊️

vjercik
26. dub 2017

@llenka_li jsem no, az to nechapu😀
Snad to tentokrat klapne.

evikkk13
26. dub 2017

@vjercik Nejplodnejsi dama, koukam, gratuluji a drzim palce! 😂🙏

vjercik
26. dub 2017

@evikkk13 no kdyz zrovna vim kdy mam ovulaci,tak je to dobry.... dlouho jsem nevedela a strileli jsme mimo.
Diky bohu za ovu testy🙏

Dekuji moc, moc doufam ze bude silit a mrcha neprijde.

llenka_li
26. dub 2017

@vjercik Jee, tak to je super...jeste jednou gratuluju a závidím...😁 v dobrém 😉🍀

Sex kolem ovu každý den?

vjercik
26. dub 2017

@llenka_li 16,17,18,19 dc denne. Ovulace na 100% 19dc a pak az 22dc. Ty dva dny jsme spolu nebyli.

Dekuji moc, jasat budu az bude tlustuce na testu a ms nedorazi. Dlouhe cykly no, dnes jsem 31dc. Cykly 33-35dni.

llenka_li
26. dub 2017

@vjercik meris, ze víš urco ovu?

vjercik
26. dub 2017

@llenka_li nee jen ovu testy. 19dc byl jasne pozitivni a 20negativni.
Prikladam foto.

llenka_li
26. dub 2017

@vjercik co to je za testy? Já bych si myslela, ze byla 20., když poslední ovu test byl pozitivní 19. No ono je to jedno, hlavně, ze se to povedlo. Teď už to vyjde ✊️🍀😉

vjercik
26. dub 2017

@llenka_li ovu byla 19dc a pak dojde k uvolneni vajicka. Test byl pozitivni rano a tuleni bylo vecer, spermici asi prezili 🙂
Ovulacni testy jsou koupila na netu. Posilam foto.

vjercik
26. dub 2017
katmir
26. dub 2017

@vjercik super. Držím palečky 👍

vjercik
26. dub 2017

@katmir dekujiiii🙏

bibianne
27. dub 2017

@vjercik moc gratuluji! 🙂 mně poradila dr hned jak jsem byla po ZT znovu těhotná, ať beru anopyrin, utrogestan a pak i ascorutin...zkus se na to treba jen zeptat...mně to pomohlo 🙂 držím pěsti všema deseti 🙂

llenka_li
27. dub 2017

@vjercik tak hlavně, ze to klaplo...testiky jsou moc hezké, tak drzim palce, ať jen sílí a hlavně ať je vše už v pořádku ;)

Tyhle testiky vůbec neznám, já používala comfort a i Benu mi hezky ukazovali...🙂

vjercik
27. dub 2017

@bibianne dekuji, mozna dr.napisu zpravu.
Dnes jsem udelala testik a je zase o neco silnejsi.

@llenka_li klaplo,ale doufam ze se udrzi... toho se bojim strasne😖

Prikladam dalsi testik, dnes 13dpo.

katmir
27. dub 2017

@vjercik ten vypada nadherne. Krasne sili. Mam z tebe velkou radost. 🙂

bibianne
27. dub 2017

@vjercik je čímdál silnější koukám, to je super 🙂 🙂 🙂🍀

Strana