icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
24. dub 2017

@katmir to je dobre ;)

vjercik
24. dub 2017

Ahoj holky, nevydrzela jsem a zlusila jsem dnes test, jsem 10dpo a 29dc(cykly mam 33-35dni).
No a na testiku //, zatim se moc neraduji, je to u me do tretice, ja uz ale verim ze by to mohlo dopadnout.
Od 7dpo mi neni chvilkama moc dobre, picha mi v krizi, neustaly hlad. Uplne jine priznaky nez jsem mela v unoru a pred necelym rokem.

Vsem nam to moc preji at se mimca udrzi a vsem hlavne zadari❤

janajens
24. dub 2017

@vjercik juuu gratuluji dve carky to budou dvojcata ne ja jsem 4dpo picha me v podbrisku na vajecniku a je MI nevolno testik zkusim O vikendu

vjercik
24. dub 2017

@janajens dvojcata urcite nee,ikdyz po dvou revizich uz bych to I brala at to mam pri jednom a uz se nemusim nervovat s dalsimi tehu.
Ale dvojcata to nebudou 🙂

No ja mela uplne jine priznaky jako minule. 7dpo spatne, pichani v zadech, sny a zrava to jsem mela I minule. Chvilkama mi neni ani moc dobre, snad dobre znameni(to jsem mela od 7tt az).

Urcite testik zkus, budu drzet pesti, vsem nam to moc preji.

janajens
24. dub 2017

@vjercik dekuji moc snad se zadari aby mela princezna partaka je Pravda ze jsme se snazili pet dni v kuse tak mozna MI je spatne z toho ted dva dny Paula pritelovo je v praci jestli se ted nezadari tak nevim udelali jsme Oba vse pro to

vjercik
24. dub 2017

@janajens urcite😉
Ja jsem se bala ze to nevyjde, snazeni bylo 16,17,18,19dc kazdy den(ovu 19dc). Pak uz nic, nebyli sme spolu a pak az 22dc. Tak jsem se bala ze jsme nepojistili, ale zatim dobry.
Drzim pesticky 🙂

janajens
24. dub 2017

@vjercik juuu dekuji my 15.4. 16.4.bula pauza 21teho ovulace a od 17-22. 4 kazdy den Taj snad jsme to pojistili dostatecne🙂

vjercik
24. dub 2017

@janajens tak to by mela byt tutovka🙏

janajens
24. dub 2017

@vjercik tak snad ju a dockam se druhatka

katmir
24. dub 2017

@vjercik budu drzet palecky. Uz to tu chce prolomit ty nestastne ledy...🙂
Ja jsem mela takovy pocit tvrdsiho podbrisku a prsa k prasknuti.

katmir
24. dub 2017

@janajens uvidis...treba tam vykouknou. Drzim palecky at se zadari.

llenka_li
24. dub 2017

@janajens pokud ti teplota ale stoupla az dnes, tak byla ovu včera a ne 21...tudíž bys dnes byla 1DPO nebo už stoupla dřív a tohle bylo další navýšení?

katmir
24. dub 2017

Jinak mne moc dobre neni. Silene krece,a to co ze me jde,nebudu popisovat...
Za tyden mam kontrolu,tak snad bude deloha cista.
Jsem na ceste do prace a roztrhl se nam pytel s novouskama. Tak budu mit do vecera co delat.
Krasny den,🌞

janajens
24. dub 2017

@katmir dekuji moc snad se budu radovat

janajens
24. dub 2017

@llenka_li podle testu byla pozitivni 21teho a Graf ti poslu koukni dekuji ze se kouknes

tammm
24. dub 2017

@janajens dle bt nebyla ☹
Ale já dle bt ji měla mít 17 dc a na uzv se zjistilo že už 10-11 dc ☹

janajens
24. dub 2017

@tammm ale podle testu byla 21teho tak to nechapu 😒

simi1510
24. dub 2017

@janajens pozitivni ovu test rika, ze nejpozději do nejakych 48 hodin probehne.

Dle tveho grafu plati pravidla pro potvrzeni o probehle ovu az dnesnim dnem, ze je vyšší nez 6 predchozich, zalezi, co udelaji teploty dal. Ale pokud meris ve stejny cas kazdy den za stejnych podmínek, tak je to takto.

Nejde brát pozitivni ovu test = den Ovulace 😉

tammm
24. dub 2017

@janajens ona je do 36 h po pozit testu myslím.

janajens
24. dub 2017

@simi1510 juuu dekuji za a vysvetleni

janajens
24. dub 2017

@tammm dekuji tak doufam ze stacilo Tylenol od 17-22pet dni v kuse ted tri dny mam smulu az 26.4 ma manzel. Volno

simi1510
24. dub 2017

@janajens spermie si na vajicko počkají nejakych 72 hodin, nekde se uvádí i pet dni. Nekdo tez rika, ze je lepsi sex ob den nez kazdy den.... kdyz to ma vyjit, tak to vyjde 😉

janajens
24. dub 2017

@simi1510 juuu tak snad si pockaji spermici a bude mimi dekuji to moc ted. Jsem teda jelen kdy mam zkusit test

llenka_li
24. dub 2017

@janajens jak už napsaly holky, pokud opravdu meris každé ráno ve stejný čas a než vstanes z postele a teplota už se teď bude držet nahoře, tak ovulace byla včera. A taky už bylo zmíněno, test signalizuje, ze ovu brzy přijde, někomu ten den, ale někomu až za 3dny. Myslím, ze většinou za den až dva od posledního pozitivního testu. Což by odpovídalo, 21. pozitivní test, 24. se zvedla teplota, ovu proběhla 23.4. Ale musí se teď už teplota držet ;)

3dny po sobě teplota vyšší než 6 předchozích je ovu ;)

vjercik
24. dub 2017

@katmir dekuji, verim ze to bude ok. Neni moc dobre, snad je to dobre znameni.

janajens
24. dub 2017

@llenka_li no Jen vcera jsme spatne spala a merila o hodinku driv

llenka_li
24. dub 2017

@janajens pocitej dnes 1DPO, takže od středy příští týden testuj, ale když bys nevydržela, můžeš zkusit už od pondělí. Někdo má dusiky už od 8 dp...ale to budes opravdu ducharit ;)

janajens
24. dub 2017

@llenka_li dobre dekuji teda chtela jsem O vikendu tak to necham nanpristi tyden

llenka_li
24. dub 2017

@janajens to neva, byla hodně nízko, určitě by nevylezla o tolik....teď už se bude urco držet nahore. A můžeš čekat na nidacni pokles, který by mohl být cca za 3 - 8dnu 🙂)) jen jeden den teplota klesne...

janajens
24. dub 2017

@llenka_li dekuji moc jsem v Tom neznalec tak se rada poradim jelikoz podle kalendare je ovulace 25.4ale diky positivmimu testu MI to hodilo na 21teho tak ted se Jen modlit at pristi tyden vukoukne duch na testu

Strana