Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahoj holky, nevydrzela jsem a zlusila jsem dnes test, jsem 10dpo a 29dc(cykly mam 33-35dni).
No a na testiku //, zatim se moc neraduji, je to u me do tretice, ja uz ale verim ze by to mohlo dopadnout.
Od 7dpo mi neni chvilkama moc dobre, picha mi v krizi, neustaly hlad. Uplne jine priznaky nez jsem mela v unoru a pred necelym rokem.
Vsem nam to moc preji at se mimca udrzi a vsem hlavne zadari❤
@janajens dvojcata urcite nee,ikdyz po dvou revizich uz bych to I brala at to mam pri jednom a uz se nemusim nervovat s dalsimi tehu.
Ale dvojcata to nebudou 🙂
No ja mela uplne jine priznaky jako minule. 7dpo spatne, pichani v zadech, sny a zrava to jsem mela I minule. Chvilkama mi neni ani moc dobre, snad dobre znameni(to jsem mela od 7tt az).
Urcite testik zkus, budu drzet pesti, vsem nam to moc preji.
Jinak mne moc dobre neni. Silene krece,a to co ze me jde,nebudu popisovat...
Za tyden mam kontrolu,tak snad bude deloha cista.
Jsem na ceste do prace a roztrhl se nam pytel s novouskama. Tak budu mit do vecera co delat.
Krasny den,🌞
@janajens pozitivni ovu test rika, ze nejpozději do nejakych 48 hodin probehne.
Dle tveho grafu plati pravidla pro potvrzeni o probehle ovu az dnesnim dnem, ze je vyšší nez 6 predchozich, zalezi, co udelaji teploty dal. Ale pokud meris ve stejny cas kazdy den za stejnych podmínek, tak je to takto.
Nejde brát pozitivni ovu test = den Ovulace 😉
@janajens jak už napsaly holky, pokud opravdu meris každé ráno ve stejný čas a než vstanes z postele a teplota už se teď bude držet nahoře, tak ovulace byla včera. A taky už bylo zmíněno, test signalizuje, ze ovu brzy přijde, někomu ten den, ale někomu až za 3dny. Myslím, ze většinou za den až dva od posledního pozitivního testu. Což by odpovídalo, 21. pozitivní test, 24. se zvedla teplota, ovu proběhla 23.4. Ale musí se teď už teplota držet ;)
3dny po sobě teplota vyšší než 6 předchozích je ovu ;)

@katmir to je dobre ;)