icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

simi1510
2. kvě 2017

Tak zatim pokračujeme takto holky. Ten samostatný je dnes z rána. Dneska 11 dpo, termin ms zitra

bibianne
2. kvě 2017

@vjercik to je pochopitelný, ten strach už bude bohužel pořád...hele, mně při druhém otěhotnění taky ta čárka nešla vidět hned, ale až po nějaké chvíli. A ještě dva dny sílila a pak jakoby slabší...nebo paradoxně ráno slabší a navečer silnější ...to už se člověk moc sleduje,..největší moje blbost bylo měřen si teploty po otěhotnění....nedělejte to, holky, je to kravina! :D .....ale říkala jsem si, že jestli to má dopadnout, tak to dopadne 🙂 držím pěsti :-* 🙂 Kdy jdeš na kontrolu? 🍀

bibianne
2. kvě 2017

@simi1510 no nekeceeeeeeeej!!!!🙏❤😍😘 zlato, držim všech deset a hlavně ať to je všechno v pořádku :-* a ťuk ťuk, ať nic nezakřiknu :-*

simi1510
2. kvě 2017

@bibianne no snad joooooooooooo zlato 😀 snad se taky už konečně dočkám a snad i na mě už došla řada, abych měla mimi 🙂

Snad zítra nepřijde a všechno bude v pořádku! Za to se nejvíc teď modlím. A jak píšeš, strach bude stále u toho pak po těch zkušenostech, které člověk má.

ivankaaa888
2. kvě 2017

Ahoj holky 13dp jeden vcera vecer a dnes rano.Dr mi rekl ze mam testovat v patek.

janajens
2. kvě 2017

@ivankaaa888 juuuu gratuluji

ivankaaa888
2. kvě 2017

Dekuju ale zatim neni k cemu.Dr mi rikal ze to muze byt hormonama tak me moc nepotesil 😔

tammm
2. kvě 2017

@ivankaaa888 pokud jsi měla Pregnyl?

vjercik
2. kvě 2017

@bibianne na ko jdu za tyden 9.5. Uz se tesim ale videt jeste nic nebude, budu zatim 6+1🙂
Ve ct jedu na hematologii.

Ja teplotu nemerim. A testy uz taky nedelam 🙂

ivankaaa888
2. kvě 2017

Nn nemela mela jsem Clostik.

bibianne
2. kvě 2017

@simi1510 věřím, že už na tebe taky "došla řada"...a usmálo se štětí, mám z tebe takovou radost, kočkooo 😍😘 doufám, že mrška už nepřijde a týdny už budou krásně naskakovat 🙂 hlavně opatrně na sporty a přehřívání těla... těším se na samé dobré zprávičky 🙂

simi1510
2. kvě 2017

@bibianne sport uz nedelam, do sazby nechodím 😃 vanu jsem neviděla jakou dobu 😃

Jen vcera makacka na zahradě no

bibianne
2. kvě 2017

@vjercik tak vidět už by mohlo být bíjící srdíčko 😍🙂 a když ne, tak za další týden už bude 🙂 držím moc moc pěsti 🙂

bibianne
2. kvě 2017

@ivankaaa888 vypadá to dobře! 🙂 ono doktor nechce vzbuzovat planý naděje, protože pak by to zklamání bylo větší, ale věř svýmu tělu, dobře to dopadne, uvidíš ;)

denisa3101
2. kvě 2017

@simi1510 no to už je krásná // 😊

vjercik
2. kvě 2017

@bibianne hlavne doufam at je aspon dutinka v deloze a ❤ klidne za tyden.
Kdyz bude vse budu stastna.

luzca11
2. kvě 2017

Tak holky zítra ráno jdu k dr. poprvé od té doby co mi vyšly 2 čárky a mám hrozné nervy ☹ dle poslední ms jsem 5+1 tt ..Vím zhruba kdy jsem měla ovulaci je to nakych cca 18 dni zpátky, myslíte, že na ultrazvuku už půjde něco vidět?

tammm
2. kvě 2017

@ivankaaa888 clostik ti falešný test neudělá,gratulujiii 🙂

90moni90
2. kvě 2017

Ahoj holky,
snažíme se opravu velmi dlouho o miminko a dnes po 3denním vynechání jsem našla toto, objevilo se to tam hned, snad to půjde na foto dostatečně vidět..... viz foto.
Příznaků jsem měla minulé měsíce spousty vlivem hormonální terapie a teď prostě nic, jen teda průjem a mírné pocity v podbřišku. Mohla bych znát váš názor? Děkuju 🙂

janajens
2. kvě 2017

@90moni90 vidim🍀

katmir
2. kvě 2017

@vjercik
@simi1510
@ivankaaa888
Holky mam z vas radost. 👍

90moni90
2. kvě 2017

@janajens
Děkujiiii, už se začínám uklidňovat 🙂 ❤

janajens
2. kvě 2017

@90moni90 bud v klidu😉

ivankaaa888
2. kvě 2017

Me boli brisko...tak myslim ze to dostanu😔

simi1510
2. kvě 2017

@katmir snad bude z ceho 🙂

tammm
2. kvě 2017

@90moni90 vidím,kup si digit tt

vjercik
2. kvě 2017

@katmir dekuji 🙂

90moni90
2. kvě 2017

@tammm
Dekuji. Ja zkusim jeste vydrzet do ctvrtka. Dnes mam nocni, tak zitra by to nemelo asi smysl 🙂 Ale asi si ho zajdu koupit 😅

ivankaaa888
2. kvě 2017

Tak ja koupila trosku drazsi test a behem par vterin na me vykouklo tohle❤

katka345
2. kvě 2017

Ahoj mam dotaz. Jsem po umelem oplodneni v patek to bude 14dnů a půjdu na krevni testy. Ms mivam 1nebo 5 v mesici. Divna bolest (tlak) v podbrisku vytok je hlenovity bílý. Myslite ze bude test // kdyz jej rano udělám? Jsem nervozni mám zs sebou nekolik operaci spodku ale doktor rikal ze děloha je připravena k těhotenství.

Strana