Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahoj holky, po dlouhe dobe jsem se sem opet podivala a tady plno pozitivnich testu 😊 moc gratuluji a preji, at je vse v poradku az do uplneho konce. A doufam, ze nas tady budete informovat 😉
@simi1510 Simi moc gratuluji a přeji hlavně, ať je vše v pořádku až do úplného konce (porodu)!!! 👨👩👧❤
@brambora28 Moc moc moc děkuju, Terez!!!!
Já v to jen pevně doufám, že to bude dobrý. Nevím, přijde mi, jak když bych neměla vůbec být těhu 😀 Znervozňuje mě ten pocit, co mám dneska, že stále přichází ms.... Snad to to malé vydrží a udrží se v pořádku 🙂
A tobě držím palce, ať se daří a jednou máš miminko pak taky!!!
Jak se jinak máš? Ustálily se nějak ty problémy?
@simi1510 problémy už žádné nemám, 10. 5. Máme konzultaci s genetičkou v Reprofitu, tak uvidíme co dál...
@brambora28 držím vše co mohu 🙂 Hlavní je ať víte na čem jste a aspoň že už problémy nejsou!
Já jsem zvědavá na toho svého doktora, až zavolám, že jsem nejspíš těhu... nemá rád VZP :-/
Jjj tomu rozumim. Uvidim co rano pritel jak dorazi z nocni. Navic je to test k namoceni do moči ne k pocurani😔
Páni holky jde vidět, že přišlo jaro! Po dlouhé 14dnech se kouknu a tolik pozitivních testíků. Mám radost i za Vás 🙂 Všem Vám moc gratuluji a hlavně přeji, ať celé těhu probíhá bez komplikací 😉 My máme 10 dnů do termínu a už se nemůžeme dočkat.
Holky gratuluji vsem 🙂)❤ ja dnes 1 dc :(
Tak ja dnes volala k dr.ze test krasne//.Posledni ms jsem mela 3.4. A on ze by tam nic nevidel ze mam prijit 16.5. Ze ma ted dovolenou 😔 ach jooo
Holky, to je bomba, jaro, jsme v rozpuku! 😎 Prskněte na mě někdo těhu bacil 😇 Já dnes 32DC, před 2 dny mi bylo trochu divně a zamotala se mi hlava, ale jinak jsem úplně bezpříznaková 🙂 Kdy mohu čekat MS moc nevím, ale párkrát po revizi to bylo 34DC, tak uvidíme. Nevím jestli vydržím, možná zkusím test zítra ráno. Většinou jsem před MS pár dnů špinila a teď nic, ale zobu ascorutin, minule jsem špinila hrozně dlouho.
VŠEM ČERSTVÝM TĚHULÍM DRŽÍM MOC PALCE!!! ❤
@ivankaaa888 Jen vyčkej, bude to stát za to! Teď by bylo skutečně ještě brzy a nebylo by nic vidět a zbytečně bys měla strach, jestli to není mimoděložní, jestli to je v pořádku a musela stejně na další kontrolu. Chovej se jako těhu, protože test máš pěkný a až budeš u Dr., mohlo by být už vidět i ❤
@evikkk13 Ja se prave hrozne bojim a do 16.me asi houkne.Porad tomu nemuzu uverit a rikam si jestli je tam po tom clostiku jen jedno.A navic delam ve fabrice kde je to pro tehu hnus 😔
@ivankaaa888 můžeš si 2x po sobě zajít na krev jako samoplatce s odstupem 2-3dnu, když hcg vzroste dvojnásob, tak je to známka toho, ze je tehu prosperující, kdyby vzrostlo mnohem víc, jsou tam dvojcatka ;) a nebo si můžeš o víkendu zajet na pohotovost do nemocnice, ze jsi těhotná a trochu jsi spinila nebo té bolelo břicho a oni ti utz udělají ;))
@llenka_li No nevím, prsa nic, břicho jen lehce, ale spíš mi přišla zvláštní ta motolice. Každopádně jsem teď byla na WC a už světle hnědá, takže MS bude na cestě. No nervy...já mívám ovu dost postě, až tak 22DC a cyklus mívám 34DC, takže být teď 32 není nic moc nenormálního. Achjoooo 🙂 Ale příští týden jdu k praktické probrat ty výsledky štítné žlázy a na komplet preventivní prohlídku a v půlce června na endokrinologii, tak aspoň se dám dokupy. Snad!

Holkyyyy