Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@simi1510 krasna carka.Ja nemela taky zadny priznaky jen trochu bricho a vubec me nebolej prsa ale mam je nality😉
Holky,mam radost,jak se to tady hemzi poz.testikama. To je parada.
Hm, tak 1DC. Od ovulace ani ne 10 dnu 😒
Holky mám z vás radost, testíky máte krásný 🙂 <3 moc gratuluju a držím pěsti ať to všechno dobře dopadne :-*
@llenka_li @simi1510 Moc nevim, s cim za nim mam jit. On je proti ovulacnim testum, podle nej to jsou blbosti, kterym se stejne neda verit a mame se proste normalne milovat a uzivat si. Kdyz se nepovede do roka, tak CAR, protoze tam nas mohou vysetrit oba, on muze vysetrovat jen zeny a tudiz to stejne nikdy neni kompletni. Nevim, zda se da nekde treba zaplatit folikumetrie nebo jak se to jmenuje. Ale na hormony je myslim jeste cas. Kdyz odectu pauzu po revizi, mame za sebou pouze 4 snazici cykly. A z jednoho jsem otehotnela, i kdyz se neudrzelo. Vim, ze LF je kratka. Zkousim pyrodixin. Ale zadnym problemem netrpim a prevenci mam az v srpnu, tak mi prijde az blby se objednat s tim, ze chci resit svoji ovulaci 🙄
@evikkk13 Já vím, taky jsem si říkala, že s ním nemůžu nic řešit, když dle něj mám na to rok... Chlap může jít na spermiogram tak, že si ho zaplatí. Nebo jsou domácí testy pro ženy i muže, pokud jde o plodnost. Ale v tom problém dle mého není, když se to povedlo.
Spíš je problém v tom, že ta doba je krátká pro zavrtání mimi. A co zkusit se obrátit když nechceš hormony a tak zatím, na nějakou bylinkovou lékárnu, bylinkářku? Kamarádce takhle předepsala koktejl na to, aby to dostala a dala se dohromady po náročných operacích a revizi....
S ovulací problém též nemáš, jen s tím, že bys ji potřebovala posunou trochu dopředu a aby se ta LF fáze protáhla.
Budu držet palce, aby se vám to miminko povedlo!
@evikkk13 Helet, já jsem tady v tom taková razna. Proste bych tam šla a řekla mu svůj problém a to, ze bych to chtěla řešit. A pokud by to se mnou neřešil, šla bych k jinému, protože tohle je docela zásadní a názor, ze nemá rad ovu testy, no to ani nebudu komentovat. Tak ať ti děla folikumetrii každý mesic, když je nemá rad ;) a nebo bych zasla přímo do caru, kde vás oba prohlidnou. Neznamená to, ze hned musíte jit na umelko...Nenech se takhle odbyt názorem jednoho doktora, když to citis jinak 🙂 a nebo zkus inositol, myslím, ze je na ovu hodně dobrý. I mne posunul ovu dopředu, i když nemám žádné problémy...drzim palečky ;)
Krasny den. O miminko se snazime nejaky ten mesic a uz tyden mi meska ms,tak jsem si delala test a byla na nem slaba carka. Ale dneska se mi obevilo spineni,nebo sipis strasne svetla krev ale jen pri utreni papirem. Mate s tim nekdo zkusenosti? Dekuji
@anonimanonim Ja to takhle mela a bylo to mimodelozbi,ale nechci strasit.Zkusila bych jeste test a objednala bych se radeji k doktorce.Ta vse podchyti.
@uznevimcozaheslo . test urcite jeste zkusim a k doktorovi mam jit ve ctvrtek,takze to snim vse proberu.. Jen jsem mela strach aby se to krvaceni nejak nerozjelo a ja se kvuli tomu nemusela preobjednat.. A kdyz je to mimodelozni,tak se deje co ?
No,doktor Ti udela UTZ a krevni testy.Pokud v deloze nic neuvidi,pozve si te znovu,cca do tydne a podiva se,zda uz se v deloze neco objevilo.Pokud ne,provede dalsi krevni test,aby zjistil,zda hcg roste.Pokud ano a nema super UTZ,pak Te posle do nemocnice,kde udelaji dalsi UTZ a sleduji,jde se plod objevi.Pokud zjisti,ze je uchycene mimo delohu,nejcasteji ve vejcovodu,pak uz to jde rychle.Temer hned jdes na operaci,kde Ti ten vejcovod odeberou.V pripade mimodelozniho jde zene o zivot.Pokud vejcovod praskne,tak to ma za nasledek nahlou prihodu brisni,popr smrt.Takze zadna legrace.Vic info Ti rekne doktor.Ale neboj,bude to urco dobry....
@uznevimcozaheslo jezkovi oci,tak to jsem tohle vazne nevedela,ze to vede az k tomuhle. No kazdopadne,ve ctvrtek tam klusu,objednana jsem ,tak uvidim. A kdyz probehne ta operace,muzu mit vubec pak jeste deti? Jinak moc dekuji za info. Ja zatim deti nemam,s pritelem bychom chteli a tak jsem asi takovy plasan....
@anonimanonim Jo,vejcovody jsou parovy organ,takze pokud je druhy vejcovod o.k.,pak otehotnis pres nej.Je to samozrejme tezsi otehotnet,ale rozhodne to neni nemozne.Dulezite je,zda Ti dobre funguji vajecniky a pokud jo,pak to jde.Nebo muzes jit i na IVF.Kdyby to neslo nejak dyl.Nechci Te strasit,ale tak ses zeptala.🙂Drzim pesti a dej vedet,jak jsi dopadla u dr.🙂
@uznevimcozaheslo vzdyt jo,ptala jsem se a bylo mi odpovezeno. A jsem rada,ze zase mam o nejakou informaci vic i kdyz se me to treba nebude tykat. Dekuji a urcite se ozvu jak jsem dopadla🙂
@anonimanonim Jasne,doufam,ze bude vse o.k.,ze to nic neni.Pozoruj to dal,ja krev mela po curani a cviceni nebo treba rychlejsi chuzi.Ale to bude dobry,uvidis.🙂
@uznevimcozaheslo tak jsem jeste zjousela test a myslim si,ze tam neco je. Chtela jsem to jeste dat do negativu,tady jsem i koukala ze to nekteri davaji,ze to jde lip videt,ale neumim to...prikladam foto

@llenka_li to je pro me moc slozite jsem z maleho mesta.Hold budu muset vydrzet a doufam ze pak uz bude na utz neco videt toho 16.Asi by me pritel hnal kdybych mu rekla ze jsou tam dve.Doma uz mame skoro 6 letyho syna.