Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@vjercik to je pochopitelný, ten strach už bude bohužel pořád...hele, mně při druhém otěhotnění taky ta čárka nešla vidět hned, ale až po nějaké chvíli. A ještě dva dny sílila a pak jakoby slabší...nebo paradoxně ráno slabší a navečer silnější ...to už se člověk moc sleduje,..největší moje blbost bylo měřen si teploty po otěhotnění....nedělejte to, holky, je to kravina! :D .....ale říkala jsem si, že jestli to má dopadnout, tak to dopadne 🙂 držím pěsti :-* 🙂 Kdy jdeš na kontrolu? 🍀
@ivankaaa888 juuuu gratuluji
Dekuju ale zatim neni k cemu.Dr mi rikal ze to muze byt hormonama tak me moc nepotesil 😔
@ivankaaa888 pokud jsi měla Pregnyl?
Nn nemela mela jsem Clostik.
@ivankaaa888 vypadá to dobře! 🙂 ono doktor nechce vzbuzovat planý naděje, protože pak by to zklamání bylo větší, ale věř svýmu tělu, dobře to dopadne, uvidíš ;)
@simi1510 no to už je krásná // 😊
Tak holky zítra ráno jdu k dr. poprvé od té doby co mi vyšly 2 čárky a mám hrozné nervy ☹ dle poslední ms jsem 5+1 tt ..Vím zhruba kdy jsem měla ovulaci je to nakych cca 18 dni zpátky, myslíte, že na ultrazvuku už půjde něco vidět?
@ivankaaa888 clostik ti falešný test neudělá,gratulujiii 🙂
Ahoj holky,
snažíme se opravu velmi dlouho o miminko a dnes po 3denním vynechání jsem našla toto, objevilo se to tam hned, snad to půjde na foto dostatečně vidět..... viz foto.
Příznaků jsem měla minulé měsíce spousty vlivem hormonální terapie a teď prostě nic, jen teda průjem a mírné pocity v podbřišku. Mohla bych znát váš názor? Děkuju 🙂
@vjercik
@simi1510
@ivankaaa888
Holky mam z vas radost. 👍
Me boli brisko...tak myslim ze to dostanu😔
Ahoj mam dotaz. Jsem po umelem oplodneni v patek to bude 14dnů a půjdu na krevni testy. Ms mivam 1nebo 5 v mesici. Divna bolest (tlak) v podbrisku vytok je hlenovity bílý. Myslite ze bude test // kdyz jej rano udělám? Jsem nervozni mám zs sebou nekolik operaci spodku ale doktor rikal ze děloha je připravena k těhotenství.

Tak zatim pokračujeme takto holky. Ten samostatný je dnes z rána. Dneska 11 dpo, termin ms zitra