icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
10. kvě 2017

@jade85 já jsem dnes 26DC..;) při cyklu 30 by už mělo něco být vidět ;)

tammm
10. kvě 2017

@jade85 kup si digit,ten to zachytí pokud by se uhnízdilo.

jade85
10. kvě 2017

Holky tak to jsem teda zvědavá. Moc si to nemaluju, ale co kdyby 🙂

brambora28
10. kvě 2017

@llenka_li @simi1510 To sice jo, ale na druhou stranu ta pravděpodobnost, že se povede na poprvé taky není 100%.. takže to klidně může být otázka dalšího roku...

llenka_li
10. kvě 2017

@tammm myslíš, ze by to zachytil i mne? Když mám dnes první dusiky?

evikkk13
10. kvě 2017

@brambora28 Držím moc palce, je to ta lepší verze, i když chápu, že čekání není příjemné....já jdu zítra k praktické kvůli té štítné žláze, v červnu na endokrinologii a v srpnu na prevenci na gyndu a ráda bych pořešila s doktorem pár věcí, které jsem na sobě vysledovala. Taky nepočítám s tím, že to všechno bude otázka pár měsíců, ale co...tělo se musí srovnat. U vás už alespoň víte, co se bude dít a že až se to povede, budete mít jistotu ohledně manželovy nemoci. To je přeci supér!! 😉👏

evikkk13
10. kvě 2017

@llenka_li Wow, ty jedeš 🙂

llenka_li
10. kvě 2017

@evikkk13 no, tenhle cyklus jsem nebrala vůbec nic, žádné vitaminy, inositol, nic. Jediné, co jsme první cyklus používali, tak je conceive gel, tak snad bude sílit 🙂

tammm
10. kvě 2017

@llenka_li určitě 😉

katmir
10. kvě 2017

@llenka_li budi ti moc drzet palecky,at to sili.
@brambora28 urcite se dockate.
@jade85 uzij si to. My uz mame do svatby 38 dni. Strasne to uteklo.
Ja jsem si poridila peknou anginu a to za 11 dni mam prijem na laparku.

jade85
10. kvě 2017

@llenka_li ježiš já ty tvoje fotky s testikama úplně přehlídla! Gratuluju 🙂 a držím palce 🙂

llenka_li
10. kvě 2017

@jade85 dekuju, budu je potřebovat, snad to tentokrat dotahneme a ty dej vědět ;) Hlavně si poradně užijte svatbu a rozlucku 😍 to je krásný 🙂))

llenka_li
10. kvě 2017

@tammm jsem na vazkach, jestli vydržet do pátku..nebo na pátek koupit další. V pátek ho chci dat příteli ;)

tammm
10. kvě 2017

@llenka_li myslím si,že jsi jasná,takže kup a v pátek udělej.
Já nebudu tento cyklus testovat,snad to vydržím 😇

tammm
10. kvě 2017

U nás pokud se zadařilo,tak by zplození bylo na mé narozky 🙏@llenka_li

llenka_li
10. kvě 2017

@tammm Jee, to je hezké ;))) kdy budeš testovat?

llenka_li
10. kvě 2017

@tammm už to čtu, chtěla bych mít taky takové nervy a trpělivost ;) 😄

Já už mám digital doma ;)

tammm
10. kvě 2017

@llenka_li no 3 cykly předchozí jsem testovala a byla zklamaná,takže to vydžím 😉
Tento měsíc si uživam a nesleduji se.

llenka_li
10. kvě 2017

@tammm já jsem to taky do ovu neřešila, ale měla jsem tak bolestivou ovu, ze ji fakt neslo přehlédnout a potom příznaky různé snad od 1dp, takže jsem nemohla dospat až budu testovat 🙂 a ode dneska jsem se vrátila k femibionu 🙂)))

llenka_li
10. kvě 2017

@tammm doufám, ze se taky dockam, tenhle mesic je hodně vydareny ;)

markethy235
10. kvě 2017

@llenka_li ten je krasny 😊 na 9 DPO hodne viditelna carka, gratuluji a urcite bude silit 😘

lory303
10. kvě 2017

@tammm ani ja nebudu testovat.. i kdyz mam chute, ale stejne mam v tele jeste pregnyl, tak by bylo zbytecne radovani.. i kdyz si rikam, ze pokud do stredy zaznamenam nejake jine priznaky nez ostatni mesice, tak to asi testnu, ale pokud ne, tak vydrzim do stredy na krevní testy.

tammm
10. kvě 2017

@lory303 on se ten příznak vždy najde 😀vydrž a věř že to vyšlo.
Já žeru neskutečně,už si kupuji zdravé mlsání 🙂

lory303
10. kvě 2017

@tammm ja prave vubec nemam chut na jidlo. Miluju sladke a denne jsem mela aspon jednu tycinku, treba i proteinovou ale proste neco sladkeho. Ale ted? vubec nemam na nic chut... jim jen z hladu, ale zravka nebo chut na sladke nemam, nechapu.. utrogestan by mel zvysovat chut k jidlu ne? dnes budu po 8 dnech dřepovat 😀 nemuzu se dockat 😀

llenka_li
10. kvě 2017

@tammm mělo to být, ze doufám, ze se taky dockas 🙈

llenka_li
10. kvě 2017

@markethy235 dekuju ❤️ snad mas pravdu 🙂))

90moni90
10. kvě 2017

Ahoj holky.
Tak ja dneska uz posledni test a zitra jdu k dr. Jsem zvedava jestli bude neco videt nebo ne 🙏👶

uznevimcozaheslo
10. kvě 2017

@90moni90 Podle me uz bude videt.🙂

90moni90
10. kvě 2017

@uznevimcozaheslo
Strasne bych si to prala ❤

simi1510
10. kvě 2017

@90moni90 držím palce 🙂 Já jdu 19.5. a mám být v ten den 6+1, tak doufám, že to všechno bude ok taky

Strana