Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Holky tak to jsem teda zvědavá. Moc si to nemaluju, ale co kdyby 🙂
@brambora28 Držím moc palce, je to ta lepší verze, i když chápu, že čekání není příjemné....já jdu zítra k praktické kvůli té štítné žláze, v červnu na endokrinologii a v srpnu na prevenci na gyndu a ráda bych pořešila s doktorem pár věcí, které jsem na sobě vysledovala. Taky nepočítám s tím, že to všechno bude otázka pár měsíců, ale co...tělo se musí srovnat. U vás už alespoň víte, co se bude dít a že až se to povede, budete mít jistotu ohledně manželovy nemoci. To je přeci supér!! 😉👏
@llenka_li budi ti moc drzet palecky,at to sili.
@brambora28 urcite se dockate.
@jade85 uzij si to. My uz mame do svatby 38 dni. Strasne to uteklo.
Ja jsem si poridila peknou anginu a to za 11 dni mam prijem na laparku.
@llenka_li ten je krasny 😊 na 9 DPO hodne viditelna carka, gratuluji a urcite bude silit 😘
@tammm ja prave vubec nemam chut na jidlo. Miluju sladke a denne jsem mela aspon jednu tycinku, treba i proteinovou ale proste neco sladkeho. Ale ted? vubec nemam na nic chut... jim jen z hladu, ale zravka nebo chut na sladke nemam, nechapu.. utrogestan by mel zvysovat chut k jidlu ne? dnes budu po 8 dnech dřepovat 😀 nemuzu se dockat 😀
@markethy235 dekuju ❤️ snad mas pravdu 🙂))
@90moni90 Podle me uz bude videt.🙂
@uznevimcozaheslo
Strasne bych si to prala ❤

@jade85 já jsem dnes 26DC..;) při cyklu 30 by už mělo něco být vidět ;)