Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahojte holciny 🙂 gratuluju vsem budoucim maminkam co nasly dve carecky :-* ja mela termin vcera..ale chlapeckovi se proste v brisku libi 🙂 dalsi termin 15.5 tak snad se rozmysli :-* ostatnim preju moc moc stesticka 🙂 😍
@mirindad ahoj 😊 zrovna dnes jsem na tebe myslela, jestli uz nemas malickeho u sebe 😊 tak se drz a potom nam sem prihod fotku 😉
@katmir
Jeee a kde????? No ja vcera mela tei prijmy. Ve finale pet deti. Byla jsem hotova. Sedla jsem si az po dvanacte. Nebylo mi dobre. Chtela bych jit na PN. Jenze nevim zda mi ji daji, pokud treba jeste nepujde nic videt. Z nervu a z toho jak mi nebylo dobre jsem porad chodila na wc a hlidala se. No jsem na nervy 🙄
Ahoj kočky, tak já 26. DC na testu bílo. Dneska teda na rozlučce nějaký to vínko dám a po svatbě se uvidí 🙂 asi je ten náš potomek puritán, že se nechce nechat ani zplodit mimo manželství 😀
Díky holky 🙂 no jako já tvrdej nepiju vůbec, ale zas do toho vína když se pustím, tak u jedný skleničky nezůstane 😎 ale myslím, že těhu stejně nejsem, takže je to fuk 🙂
@lory303 teď jsem si vzpoměla,vnoci,to se mě stalo poprvé ,jsem mojeho vzbudila ze spaní že bude sex,tak v pohodě ,pak sme zas oba usnuli.
Ráno jsem slyšela z koupelny 🙂 ku... co to je? Umýval si ho asi,tak jsem si vzpomněla na Utrogestan,asi ho měl na pinďovi 😀 neví že si něco zavádím,tak musel mít šok.
Ahoj holky. Tak jsem na okamzite neschopence. Cekame dvojcata. 👶👶

@simi1510
Gratulujuuu a diky. 🙏 No uvidim, zda se ukaze. Mozna, ze mi to prepocitaji, jelikoz jsem mela pozdeji ovulaci. Ale tak, za zkousku nic nedam 🙂 Kdyztak si jeste chvili pockam 👶