icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
7. čer 2017

@llenka_li děkuju 🙂 je to hezký, moc si to užíváme, manžel je zlatej, ne že bych ho k sexu musela někdy dřív přemlouvat, ale teď skáče do postele na povel kdykoliv řeknu a dělá cokoliv řeknu 😀 je vidět, že taky moc chce, aby se zadařilo 🙂

katmir
7. čer 2017

@jade85 tak to je jasné.
U nás podobně, jen já jsem doma a čekám, až přijde přítel. Ale my zatím jen trénujeme, čekáme na ovulku. 😝

jade85
7. čer 2017

@katmir 😉 já netuším, jestli ovuluju nebo ne, ale říkám si, že tenhle týden je největší pravděpodobnost, tak se to snažíme podchytit 🙂

llenka_li
7. čer 2017

@jade85 tak to je hodnej 😉 Určitě to brzy vyjde, když na tom takhle pracujete 🙂)

evikkk13
7. čer 2017

Tak holky, ja trochu take ozivim tema....je to uuuuplne uuuuplny zacatek a nevim, jak to dopadne, ale musim verit! Drzte palce!

jade85
7. čer 2017

@llenka_li hihi 🙂 doufejme, nevím, co víc bych pro to měla ještě udělat 😀 pokud by se nezařadilo, tak ještě uvažuju nad cvičením podle Mojžíšové...

jade85
7. čer 2017

@evikkk13 woooow - paráda! 🙂 Kolikátý DC? 🙂

katmir
7. čer 2017

@evikkk13 no super. Nadhera.

brixi007
7. čer 2017

Zdravim, s manzelem se snazime dva roky o miminko, mam za sebou 1x nezdarene IVF a ted mam 5 dnu opozdenou MS , delala jsem si dva testy , myslite ze by mohly byt pozitivni ?

jade85
7. čer 2017

@brixi007 no jasně že jsou pozitivní! Gratuluju 🙂

brixi007
7. čer 2017

No nevim , ty prouzky jsou dost svetle ;( nechci se radovat predcasne, uz toho mam dost za sebou ... navic me porad boli podbrisek jako by mela prijit mrcha.

yelowangel
7. čer 2017

Přesne takhle vypadali moje testy u Míši. Gratuluju.

brixi007
7. čer 2017

Holky moc dekuju za podporu, hned se citim o neco lip 😁

evikkk13
7. čer 2017

@jade85 No...asi 35 DC. Ja jsem to normalne 30 DC dostala, fakt jasne cervena krev, ale odpoledne jako kdyz utne. Tak mi to bylo divne, pak bolest prsou a prvni dusici. Zda se, ze se udrzelo zuby nehty a dal se uvidi no...ted je to bud a nebo 🙏

evikkk13
7. čer 2017

@brixi007 Urcite jsou pozitivni, na intenzite zas az tak nezalezi. Jsou holky, co po 14 dnech zpozdeni maji slabeho dusika. Dulezite je, aby carka silila, drzim palce! 😉

jade85
7. čer 2017

@evikkk13 tak to se stát může, že zakrvácíš trochu... přešlo to, příznaky jsou, druhá čárka taky, takže co 🙂 kdy jdeš k doktorovi?

evikkk13
7. čer 2017

@jade85 To nevim, na doktora je jeste cas 😉 Zatim budu sledovat, jestli sili.

jade85
7. čer 2017

@evikkk13 určitě bude 🙂 držím moc palce 🙂

brixi007
7. čer 2017

@evikkk13
Taky drzim palce 👍
Doufam ze za nejaky cas si tady ukazem ultrazvuk drobecku 😂

llenka_li
7. čer 2017

@evikkk13 konečně jsi šla s kůži na trh 😁😉 Moc ti fandím 😉

llenka_li
7. čer 2017

@jade85 strašně moc holkam pomohl ten conceive gel a je fakt příjemný, ho zkuste ;)

Sexu mate určitě dost, teď už jen tu správnou spermijku a správne vajíčko, zadari se brzy ;) po jaké době to vyšlo před tím?

simi1510
7. čer 2017

@evikkk13 moc moc moc držím palečky!!!!

jade85
7. čer 2017

@llenka_li conceive gel, to jsem nikdy neslyšela, mají to v lékárně? Právě že minule hned napoprvé po vysazení HA...

simi1510
7. čer 2017

@jade85 já ho objednávala přes net - tubu, ale zbyl mi tu předtím ještě z předchozího nákupu, kdy jsem si kupovala včetně aplikátorů... A jeden jediný sex, kdy jsem navíc použila tento gel.. a bylo 😀

Kdybys chtěla, můžu ti ho klidně poslat, mám ho tu a je tu už chudák zbytečně 🙂

jade85
7. čer 2017

@simi1510 děkuju, jsi zlatá, už jsem objednala z Benu, zítra ho budu mít 🙂

janajens
7. čer 2017

@jade85 taky jsme hp pouzili ctyri sexy a nic zatim tak uvidime dalsi mesic

simi1510
7. čer 2017

@jade85 tak držím palce 🙂 Jinak právě včera mi posílala další holčina info, že se jim to povedlo díky němu nejspíš taky, do té doby nic 🙂

Stačí menší množství, hodně holek si totiž pak stěžuje, že dají hodně a tomu chlapovi se to nelíbí a nic není ze sexu nakonec.... tak prý doporučují, když je ta tuba, namazat jeho 😉

jade85
7. čer 2017

@simi1510 hihi, já si nějak poradím 🙂 myslím, že se mu to líbit bude 😀

evikkk13
7. čer 2017

@llenka_li Rekla jsem si, ze nahranim obrazku to zakriknout nemuzu, stane se co ma se stat 🙂 Dekujuuu 👍

evikkk13
7. čer 2017

@simi1510 Dekuju moc!!!😉

Strana