Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Já mám pocit, že mi tu úplně první fotku s tečkou doktor právě dal 🙂 ale dobře no, budou mi stačit dobrý zprávy, že je to v děloze a ty nejsi v nemocnici 😅
ahoj holky taky cekam jestli prijede ta mrska nebo ne,pac mi hormony vyhlasili valku a rozbreci me i fotka toho myho chlapa,fuj to jsem nikdy nedelala
@llenka_li já se to dozvěděla od něj nedávno 😀 ale tak co, raději si připlatím a budu mít jistotu, že kdyby se něco blížilo, že to třeba můžeme oddálit, zachránit atp. A budu mít i památku, jak hezky rostl 🙂
Je to pěkný se podívat na ten ultrazvuk z 7+1 /odpovídal přesně/ a pak z toho 9+4, kde tedy odpovídal 9+0
Ahoj holky. Jsem v depresi. Dneska kolegyně oznámila, že je těhotná. Koncem září jde na mateřskou. Druhý dítě. Strašně mě to sebralo. Nějak to na mě všechno padlo a uvědomila jsem si, že touhle dobou jsem měla odcházet na mateřskou. Místo toho ani nejsem těhotná ☹
@jade85 Úplně Tě chápu, my máme teď v práci 2 těhotný a i když to všem přeju, taky mi to trochu leze na maják. A taky jsem si přesně říkala, že v červenci jsem měla mít termín a ještě nebudu ani těhotná....ale u mě to skončilo pomalu dřív, než to začalo ☹ Asi to prostě bude chtít chvilku čas, aby se vzpamatovala nejen tělo, ale i duše. A léto je přeci tak ideální čas 🙂
Jinak já holky pro uklidnění byla ještě dnes na krvi: takže v pátek 17DPO hcg 51,9; v pondělí 20 DPO hcg 140,2 a dnes 23 DPO hcg 594. Přijde mi nízký, ale možná jsem se jen nechala vystresovat, jak to komentovala sestra na gyndě, že 140 je teda hodně divný...každopádně co 2-3 dny stoupá na minimálně dvojnásobek a teď to šlo o čtyřnásobek, tak snad dobrý no. Možná si jen myslím, kdy jsem měla OVU, ale podle MS jsem dnes 6+0, tak snad to ještě pořádně naskáče! 🙏

@evikkk13 gratuluji