icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

janajens
14. čer 2017

@evikkk13 gratuluji

jade85
14. čer 2017

@evikkk13 no vidíš 🙂 už se těším na fotku z utz příští týden 🙂

evikkk13
14. čer 2017

@jade85 Já se tady klepu, aby tam vůbec něco našel a Ty už bys chtěla fotku, neblbni 😅 A i kdyby náhodou něco našel, nevěřím, že tak brzo udělá obrázek 🙄

jade85
14. čer 2017

Já mám pocit, že mi tu úplně první fotku s tečkou doktor právě dal 🙂 ale dobře no, budou mi stačit dobrý zprávy, že je to v děloze a ty nejsi v nemocnici 😅

veronika861
14. čer 2017

ahoj holky taky cekam jestli prijede ta mrska nebo ne,pac mi hormony vyhlasili valku a rozbreci me i fotka toho myho chlapa,fuj to jsem nikdy nedelala

llenka_li
14. čer 2017

@evikkk13 na požádáni ti ho da, sám o sobě asi ne..platis si ji ty, tak proč by ne ;))

evikkk13
14. čer 2017

@jade85 Děkuju za skromnost, určitě dám vědět 😅

evikkk13
14. čer 2017

@llenka_li Já ani nevěděla, že se to platí 😀 No nevím, jestli budu vůbec žádat...uvidíme

llenka_li
14. čer 2017

@evikkk13 asi 70Kc 🙂

mirindad
autor
14. čer 2017

ahoojte tetičky 🙂 tak se zase hlásíme 🙂 za 2 dny už má ta moje láska měsíc :-* neuvěřitelně to letí 🙂

jade85
14. čer 2017

@mirindad krásný očička a ta pusina! 😍 moc se ti povedl 🙂

evikkk13
14. čer 2017

@mirindad Bože, to letí! Je pěkňoučkej 😍

simi1510
14. čer 2017

@llenka_li já nic předtím neplatila, až teď s těhu poradnou mám balíček, jelikož pojišťovny každý ultrazvuk teď už neproplácí 🙂

llenka_li
14. čer 2017

@simi1510 tak já zatím platila fotku vždycky...ale zatím nic navíc, o žádném balíčku nic neříkal..

simi1510
14. čer 2017

@llenka_li já se to dozvěděla od něj nedávno 😀 ale tak co, raději si připlatím a budu mít jistotu, že kdyby se něco blížilo, že to třeba můžeme oddálit, zachránit atp. A budu mít i památku, jak hezky rostl 🙂

Je to pěkný se podívat na ten ultrazvuk z 7+1 /odpovídal přesně/ a pak z toho 9+4, kde tedy odpovídal 9+0

bibianne
15. čer 2017

@mirindad no teda to je krasavecek 😍 a jak to zvlada novopecena maminka??? 🙂

katmir
15. čer 2017

@mirindad ten je nádherný.❤

jade85
15. čer 2017

Ahoj holky. Jsem v depresi. Dneska kolegyně oznámila, že je těhotná. Koncem září jde na mateřskou. Druhý dítě. Strašně mě to sebralo. Nějak to na mě všechno padlo a uvědomila jsem si, že touhle dobou jsem měla odcházet na mateřskou. Místo toho ani nejsem těhotná ☹

katmir
15. čer 2017

@jade85 neboj, taky budeš. Vždyť se to před tím povedlo hned, to půjde. Hlavně to chce klid a pohodu, vím, že je to těžké, ale musíš věřit. 😉

jade85
15. čer 2017

@katmir já vím, děkuju. Věřím, že to přijde v ten správný čas. Jen se mi prostě v těhle situacích vrací ta bolest ze ztráty prvního miminka. 😒

medulinek
15. čer 2017

@mirindad a my dneska 3 tydny. Na nas holky vidite,jak se trelivost vyplati,3 roky,6 pokusu IUI, 3 potraty a jedno miminko 😍

llenka_li
15. čer 2017

@jade85 nebuď smutna 😢 Uvidis, ze co nevidět budeš tehulka a už do zdarneho konce...do konce léta budeš 100% tehu...jen se muselo dat dohromady tělo, deloha po tom "zákroku". Kolik jsi měsíců po?

llenka_li
15. čer 2017

@medulinek
@mirindad

To jsou krásná miminka ❤️

llenka_li
15. čer 2017

Moje miminko dneska takto....všechno jsme dohnali, je o den věší než jsem čekala podle ovu, srdíčko bouchalo....bylo to nádherný...poprvé ho vidět 😍 Furt píšu ho, jako to mimi, ale myslím, ze to bude holcicka ;)

evikkk13
15. čer 2017

@jade85 Úplně Tě chápu, my máme teď v práci 2 těhotný a i když to všem přeju, taky mi to trochu leze na maják. A taky jsem si přesně říkala, že v červenci jsem měla mít termín a ještě nebudu ani těhotná....ale u mě to skončilo pomalu dřív, než to začalo ☹ Asi to prostě bude chtít chvilku čas, aby se vzpamatovala nejen tělo, ale i duše. A léto je přeci tak ideální čas 🙂

evikkk13
15. čer 2017

@medulinek Jéééé, fešanda! Moc gratuluju, nedávno jsem na Tebe myslela 😉

evikkk13
15. čer 2017

Jinak já holky pro uklidnění byla ještě dnes na krvi: takže v pátek 17DPO hcg 51,9; v pondělí 20 DPO hcg 140,2 a dnes 23 DPO hcg 594. Přijde mi nízký, ale možná jsem se jen nechala vystresovat, jak to komentovala sestra na gyndě, že 140 je teda hodně divný...každopádně co 2-3 dny stoupá na minimálně dvojnásobek a teď to šlo o čtyřnásobek, tak snad dobrý no. Možná si jen myslím, kdy jsem měla OVU, ale podle MS jsem dnes 6+0, tak snad to ještě pořádně naskáče! 🙏

medulinek
15. čer 2017

@evikkk13 dekuju 😊 a tobe gratuluju, hcg mi prijde pekny a roste krasne,takze ted to proste vyjde 😍

simi1510
15. čer 2017

@evikkk13 to bude dobry, uvidis! 😉

evikkk13
15. čer 2017

@medulinek Dekujuuu, snad jo! 🙃 A jak se jmenuje princezna?

Strana