Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Tak ja jsem si dnes strihla navstevu pohotovosti, rano na wc krev 😔 Doktor rekl, ze to vypada jako jednorazove zakrvaceni, protoze ted uz krev nevidi a ze dle vysledku hcg ze ctvrtka to bude dnes na hranici viditelnosti, ale ze zkusime najit. Zrejme nasel, ukazal mi takovy miniflicek na UTZ a rekl, ze to vypada jako delozni tehotenstvi, ale uplne v zacatku, gestacni vacek cca 2,5mm. Rekl, ze tydnum od MS 6+4 to rozhodne neodpovida, ale tomu hcg ano, takze je mozne, ze kdyz mam delsi cykly, ze je to proste mladsi, ale zatim je brzy na to, aby hodnotil, zda bude prosperovat. Mam pozitri navstivit sveho gynekologa dle planu, i kdyz tam o nic vic neuvidi a ascorutin a poloklidovy rezim. Holky achjooo 😕
@medulinek Tak Ty uz toho mas taky za sebou 😔 sama asi vis nejlip, ze je to 50 na 50, muze to byt OK a nemusi. Zatim hlavu nevesim, ale myslenky na revizi samozrejme mam. Chvili jsem vahala, jestli mam vubec jet na pohotovost, stejne s tim nic neudelaj. Dekuju za podporu! Rekl Ti nekdo, cim to krvaceni bylo, odhalili pricinu?
@evikkk13 tak to v rámci možností zatím vypadá dobře, ne? V podstatě máš potvrzené děložní těhu, takže ať to dopadne jakkoliv, scénář jako minule se určitě opakovat nebude! 🙂 To počítání týdnů podle ms by se mělo zakázat. Skoro nikomu to nevychází, pže skoro nikdo nemá cyklus 28 dní s ovulací v půlce a všechny ostatní to akorát stresuje!
@jade85 Minule nikdo nikde nic nenasel no, hcg bylo max.870 a neco videt je tak od 1000, jestli bylo nebo nebylo delozni nebyli schopni rict ani po revizi, ale pak hcg hodne kleslo, takze asi jo. Kazdopadne scenar se opakovat muze v tom, ze muze byt opet neprosperujici. Ale taky nemusi! Ze jo? Myslet pozitivne....ale teda je to fuska 😉 A souhlasim, pocitani od MS zakazat.
Holky,moc dekuji.
@jade85 meli jsme to v Karlove Studance. Pred 2 roky jsme se poznali v jidelne,ted o patro niz jsme se brali. Proto mame svatby dve. Do Studanky nemohla prijet cela manzelova rodina,je strasne daleko. Takze pristi tyden na Vysocine,,od prijezdu jakoby z radnice budeme mit druhou svatbu.,, 😉😀
Dokonce jsme vyjeli na Ovcarnu,ale tam lilo,chvilemi mi prislo,ze pada i neco jineho a 4 st.k tomu. Silena zima,ve Studance bylo 8 st. Pristi tyden ma byt 30. Tak si to uzijeme vsechno.
Jinak dámy já dnes hlásím 25. DC, příznaky veškeré žádné, jen mě teda trochu popichuje v podbřišku a jsem malinko unavenější, ale to může být cokoliv... momentálně jsem docela pozitivně naladěná i na variantu, že to teď nevyšlo... 🙂
@jade85 Fandím Ti, abys vydržela! 👍 Já jdu ráno ke svému gyn. a chytám z toho pěknýho nerva. 1) aby tam ten váček ještě vůbec byl 2) aby byl ideálně o trošku větší, i když za 2 dny to asi těžko a navíc to měří ťuknutím myši sem a tam a 3)lehounce špiním...to jsou mi vyhlídky na bezesnou noc 😴
@evikkk13 díky 🙂 tenhle týden toho bude hodně v práci, rýsuje se mi nový projekt, tak doufám, že se rozptýlím a vydržím 🙂 A ty se nenervuj, dej si něco dobrýho, skleničku vína a hezky si na zítřek odpočiň. Já tipuju, že zítra tvůj dr. uvidí to samý jako na pohotovosti, za ty dva dny to ani moc pokročit nemohlo. Zkoušela sis ještě dělat test, jestli čárka sílí?
@jade85 Vlastne mas pravdu, je to paradni test! Vzdycky jsem si prala mit dalnice a mam je 😂 Ted jsem se koukla na fotku, co jsem sem vkladala 7.6. a to je neskutecny. Takze ja se budu radovad z dalnic a tesit se na zitrejsi pidivacek a jestli bude doktor pesimista, tak at si me nepreje! A ten projekt, to zni jako hooodne velka vyzva, jen do toho 👍
@jade85 Mno...tak je to tak, že se prostě uvidí. Doktor nevynášel žádné černoty, ale ani nic jiného. Řekl, že to chce čas a uvidí se, že buď se ve váčku něco objeví a nebo taky ne. Že zatím je to jen něco, co by mohlo váček a počátek těhotenství připomínat. Ale že minule nebylo vidět vůbec nic a hcg neskákalo, teď skákalo a je vidět malá bublinka, takže uvidíme. Další KO příští čtvrtek, pak má doktor 2 týdny dovolenou, tak mě tam ještě namáčkl než odjede. A dodal, že ani nejdražší vitamíny na světě to teď neovlivní, tak hlavně, ať nečtu žádný blbosti na internetu a vyčkám. Napsal mi ještě 2 žádanky na krev, aby na té další kontrole viděl další vývoj, jestli pořád skáče. Ptala jsem se sestřičky, jestli si pak můžu o ty výsledky zavolat, tak řekla, ať se hodím do klidu a počkám na kontrolu 😇 Mno....takže asi 50/50.

@evikkk13 je to Stellinka 😍