icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
15. čer 2017

@evikkk13 je to Stellinka 😍

evikkk13
16. čer 2017

@medulinek Moc krasny jmeno! 😍

bibianne
18. čer 2017

@medulinek je překrásná, moc gratuluji ke Stellince❤😍

bibianne
18. čer 2017

@simi1510 a copak ty, Simi,jak se ti dari???'🙂 🙂 🙂 velika gratulace 🙂 :-*

evikkk13
18. čer 2017

Tak ja jsem si dnes strihla navstevu pohotovosti, rano na wc krev 😔 Doktor rekl, ze to vypada jako jednorazove zakrvaceni, protoze ted uz krev nevidi a ze dle vysledku hcg ze ctvrtka to bude dnes na hranici viditelnosti, ale ze zkusime najit. Zrejme nasel, ukazal mi takovy miniflicek na UTZ a rekl, ze to vypada jako delozni tehotenstvi, ale uplne v zacatku, gestacni vacek cca 2,5mm. Rekl, ze tydnum od MS 6+4 to rozhodne neodpovida, ale tomu hcg ano, takze je mozne, ze kdyz mam delsi cykly, ze je to proste mladsi, ale zatim je brzy na to, aby hodnotil, zda bude prosperovat. Mam pozitri navstivit sveho gynekologa dle planu, i kdyz tam o nic vic neuvidi a ascorutin a poloklidovy rezim. Holky achjooo 😕

medulinek
18. čer 2017

@evikkk13 neboj to bude dobry,ja takhle letela v 9tt,uz jsem se pripravovala na revizi a vidis 😉

evikkk13
18. čer 2017

@medulinek Tak Ty uz toho mas taky za sebou 😔 sama asi vis nejlip, ze je to 50 na 50, muze to byt OK a nemusi. Zatim hlavu nevesim, ale myslenky na revizi samozrejme mam. Chvili jsem vahala, jestli mam vubec jet na pohotovost, stejne s tim nic neudelaj. Dekuju za podporu! Rekl Ti nekdo, cim to krvaceni bylo, odhalili pricinu?

jade85
18. čer 2017

@evikkk13 tak to v rámci možností zatím vypadá dobře, ne? V podstatě máš potvrzené děložní těhu, takže ať to dopadne jakkoliv, scénář jako minule se určitě opakovat nebude! 🙂 To počítání týdnů podle ms by se mělo zakázat. Skoro nikomu to nevychází, pže skoro nikdo nemá cyklus 28 dní s ovulací v půlce a všechny ostatní to akorát stresuje!

evikkk13
18. čer 2017

@jade85 Minule nikdo nikde nic nenasel no, hcg bylo max.870 a neco videt je tak od 1000, jestli bylo nebo nebylo delozni nebyli schopni rict ani po revizi, ale pak hcg hodne kleslo, takze asi jo. Kazdopadne scenar se opakovat muze v tom, ze muze byt opet neprosperujici. Ale taky nemusi! Ze jo? Myslet pozitivne....ale teda je to fuska 😉 A souhlasim, pocitani od MS zakazat.

jade85
18. čer 2017

@evikkk13 prostě je to v začátku, je to v děloze, hcg roste a pozítří snad tvůj doktor uvidí aspoň maličký pokrok. Myslím na tebe! 😘

evikkk13
18. čer 2017

@jade85 DĚKUJU!

sticker
medulinek
18. čer 2017

@evikkk13 pricinu nenasli, az par dni po tom mi
doslo,ze to bylo presne v terminu,kdy bych byvala mela dalsi ms,takze mozna nejaky zmateny hormon

katmir
18. čer 2017

@evikkk13 to bude o.k.
Ono na zacatku staci,kdyz ovulka je o 4 dny pozdeji a uz je to jinde. Musis verit.🙂

katmir
18. čer 2017

Uz vas zdravim jako vdana pani. Svatba byla krasna az na pocasi. Snad pristi tyden,kdy mame ,, druhou svatbu,,bude lip. Mela jsem ovulku,tak jsme meli i svatebni noc.😀

jade85
18. čer 2017

@katmir super, kdepak jste to měli? 🙂 Někde na horách? Přeju hodně štěstí a vítej mezi vdanejma 🙂

evikkk13
19. čer 2017

@katmir Dekuju! Krasna nevesta, krasne saty a to okoli vypada moc hezky 😉 Gratuluju!

katmir
19. čer 2017

Holky,moc dekuji.
@jade85 meli jsme to v Karlove Studance. Pred 2 roky jsme se poznali v jidelne,ted o patro niz jsme se brali. Proto mame svatby dve. Do Studanky nemohla prijet cela manzelova rodina,je strasne daleko. Takze pristi tyden na Vysocine,,od prijezdu jakoby z radnice budeme mit druhou svatbu.,, 😉😀
Dokonce jsme vyjeli na Ovcarnu,ale tam lilo,chvilemi mi prislo,ze pada i neco jineho a 4 st.k tomu. Silena zima,ve Studance bylo 8 st. Pristi tyden ma byt 30. Tak si to uzijeme vsechno.

jade85
19. čer 2017

@katmir paráda, to jste teda akční 🙂 a ovulace o svatební noci, to je úplně super 🙂 to by byla legrace, kdyby se vám zadařilo právě při svatebním snažení 🙂

katmir
19. čer 2017

@jade85 uvidime. Doufam v to,ale byla to uvulka po 3 mes...musime verit. Budu informovat.😉

jade85
19. čer 2017

Jinak dámy já dnes hlásím 25. DC, příznaky veškeré žádné, jen mě teda trochu popichuje v podbřišku a jsem malinko unavenější, ale to může být cokoliv... momentálně jsem docela pozitivně naladěná i na variantu, že to teď nevyšlo... 🙂

llenka_li
19. čer 2017

@jade85 budeš testovat nebo kolikaty DC cekas MS?

jade85
19. čer 2017

@llenka_li ms čekám cca 30. DC, tak o víkendu zkusím testnout, jestli nedorazí 🙂 nejradši bych zkusila hned, ale byl by to jen zbytečný stres, ať už by byl výsledek jakýkoli...

evikkk13
19. čer 2017

@jade85 Fandím Ti, abys vydržela! 👍 Já jdu ráno ke svému gyn. a chytám z toho pěknýho nerva. 1) aby tam ten váček ještě vůbec byl 2) aby byl ideálně o trošku větší, i když za 2 dny to asi těžko a navíc to měří ťuknutím myši sem a tam a 3)lehounce špiním...to jsou mi vyhlídky na bezesnou noc 😴

jade85
19. čer 2017

@evikkk13 díky 🙂 tenhle týden toho bude hodně v práci, rýsuje se mi nový projekt, tak doufám, že se rozptýlím a vydržím 🙂 A ty se nenervuj, dej si něco dobrýho, skleničku vína a hezky si na zítřek odpočiň. Já tipuju, že zítra tvůj dr. uvidí to samý jako na pohotovosti, za ty dva dny to ani moc pokročit nemohlo. Zkoušela sis ještě dělat test, jestli čárka sílí?

evikkk13
19. čer 2017

@jade85 Ona uz moc nema kam silit, prikladam dnesni test. Jeste vyhlizim 3+ na digi, ale jinak uz testovat nebudu. Ceho se ma tykat novy projekt? Pokud to neni firemni tajemstvi teda 😀

jade85
19. čer 2017

@evikkk13 tyjo tak to je parádní test, to bude fakt dobrý 🙂 nový projekt se týká Brazílie, rozjet tam byznys, který pro klienta děláme zatím jen v Evropě 🙂 jako nebylo by to jen na mě, ale já bych koordinovala a trochu i šéfovala...takže velký vzrůšo a výzva 🙂

evikkk13
19. čer 2017

@jade85 Vlastne mas pravdu, je to paradni test! Vzdycky jsem si prala mit dalnice a mam je 😂 Ted jsem se koukla na fotku, co jsem sem vkladala 7.6. a to je neskutecny. Takze ja se budu radovad z dalnic a tesit se na zitrejsi pidivacek a jestli bude doktor pesimista, tak at si me nepreje! A ten projekt, to zni jako hooodne velka vyzva, jen do toho 👍

jade85
19. čer 2017

@evikkk13 Tak! Těš se 🙂 a od doktora se nenech vydeptat, kdyby náhodou něco zkoušel 😀

evikkk13
20. čer 2017

@jade85 Mno...tak je to tak, že se prostě uvidí. Doktor nevynášel žádné černoty, ale ani nic jiného. Řekl, že to chce čas a uvidí se, že buď se ve váčku něco objeví a nebo taky ne. Že zatím je to jen něco, co by mohlo váček a počátek těhotenství připomínat. Ale že minule nebylo vidět vůbec nic a hcg neskákalo, teď skákalo a je vidět malá bublinka, takže uvidíme. Další KO příští čtvrtek, pak má doktor 2 týdny dovolenou, tak mě tam ještě namáčkl než odjede. A dodal, že ani nejdražší vitamíny na světě to teď neovlivní, tak hlavně, ať nečtu žádný blbosti na internetu a vyčkám. Napsal mi ještě 2 žádanky na krev, aby na té další kontrole viděl další vývoj, jestli pořád skáče. Ptala jsem se sestřičky, jestli si pak můžu o ty výsledky zavolat, tak řekla, ať se hodím do klidu a počkám na kontrolu 😇 Mno....takže asi 50/50.

simi1510
20. čer 2017

@evikkk13 drzim moc moc palce!!!

Strana