icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
20. čer 2017

@evikkk13 no tak prima 🙂 takže hlavně v klidu a příští týden se uvidí, mně to přijde jako standardní začátek těhotenství ženy s delším cyklem a tedy pozdější ovulací 🙂 to že se to může přestat vyvíjet je prostě věc, která hrozí kdykoliv komukoliv v prvním trimestru.

evikkk13
20. čer 2017

@jade85 Díky za povzbuzení! Prostě uvidíme no, třeba budu za týden moudřejší. Na digitálu mám pořád 2-3 a přitom muselo k početí dojít už dýl jak před 3, tak jsem z toho trochu divoká. Lehce špinim, ale to řekl, že nemám řešit, že krvácení nevidí a že i kdyby bylo, nikdo ho nezastaví.

jade85
21. čer 2017

@evikkk13 není zač 🙂 já mám pocit, že na mě jsou PMS příznaky, takže asi zas nic ☹

evikkk13
21. čer 2017

@jade85 Ty neřeš, ty jsou podle mě dost stejný jako těhu příznaky, poznáš, až když přijde/nepřijde MS. Držím palce! A já měla teda zkraje šílený bolesti prsou, až jsem si říkala, že to snad takhle nemůže být celou dobu, že to bych asi umřela. Byli jsme s manželem v divadle a já nemohla pomalu ani tleskat 😀 A taky dost dloubání v podbřišku. A teď už nemám ani jedno. Nevím, co je horší 🙄

simi1510
21. čer 2017

@evikkk13 ja mela neco malo na zacatku a behem par dnu najednou nic. Nemusi to vubec nic znamenat 😉

jade85
21. čer 2017

Holky, to je děs, stejně pořád čekat, řešit každý píchnutí, srovnávat, jak to bylo před měsícem, jak před půl rokem 🙂 je to fakt na hlavu 😝

evikkk13
21. čer 2017

@jade85 Víš co říkal muj doktor? Hlavně nečíst žádný blbosti na internetu a moc se nesledovat 😅😅 Teď aktuálně nejsem snažilka, ale strašilka.

llenka_li
21. čer 2017

@evikkk13 to je vtipný 😄

jade85
21. čer 2017

@evikkk13 jako upřímně, já bych se bez týhle naší diskuze na MK asi zbláznila. Není to ani tak o vyhledávání informací, jako spíš o sdílení a porozumění. Já třeba tohle nemám vůbec s kým probírat, všechny kamarádky buď už děti mají nebo zatím nechtějí, takže pro mě to není rozhodně čtení blbostí 😀

llenka_li
21. čer 2017

@jade85 i mne tady ty diskuze mockrát pomohli 🙂 přesně, jak píšeš, tohle ani nikomu, kdo si totéž neprochází, nemůžeš říkat 🙂))

evikkk13
21. čer 2017

@jade85 @llenka_li Jo, to máte holky svatou pravdu! Já začala hledat informace s 1.slabě pozitivním testem a pak jsem tu prožívala celou hospitalizaci a dohledávala hodně různé příběhy a informace, abych byla v obraze. Pomohlo mi to hodně. I to sdílení. Takže už jsem na Koníkovi zůstala 🙂 A taky mi od tý doby psalo pár holek a ptaly se na moje zkušenosti, protože tentokrát byly ony v situaci, že potřebovaly info. Souhlasím, že někdy všeho moc škodí, ale já třeba ráda vim, co je možné a co ne a na čem jsem.

simi1510
21. čer 2017

Mne MK taky pomohl... ono kdyz clovek nevi co a jak, je na to sam, nema si o tom s kým popovídat... a pak najednou zjisti, ze neni sam, ze jsou lidi co mu pomohou, rozumí, nejak navedou.... a pak prave kdyz se na vas obrátí zase nekdo, kdo je na tom podobne a boji se taky? Jasny hledat vse nebo tak neni nej, ale na toto je to super. V okoli mam lidi blízké co spis deti nechteji, nebo nemaji ani chlap, lidi co maji deti, tak s temi si uz moc nepíšu, ze nemaji cas a pomalu ani se videt. Doma to nikdo nezažil.....

jade85
21. čer 2017

Holky tak jsem si objednala testíky na netu 🙂 mám oblíbenou lékárnu a je mi blbý si tam každý měsíc chodit pro těhotenský testy, tak si tam tentokrát nechám poslat jen nenápadný balíček 😀

evikkk13
22. čer 2017

@jade85 To znááám, já už jsem si koupila asi 4 ty digitály a lékárnice si musí myslet, že to rozdávám v rodině jako dárky nebo nevím 😂 Mně bylo vždycky trapný jít si koupit ovulační testy, ty jsem si objednávala na netu a když už, tak jsem k tomu přihodila vždycky i pár těhotenských.

simi1510
22. čer 2017

Ja radeji vse objednavam. Kolikrat kdyz jsem sla do te lékárny a rekne clovek tehu test, tak na nej koukám divne, jednou nebo dvakrat jsem kupovala v drogerií ovu testy a taky... 😃

llenka_li
22. čer 2017

@jade85 vždycky jsme premyslela, jestli vidí, co je v tom balíčku..taky jsem si každý mesic do stejně lékárny objednavala ovu i tehu 😁 A bylo mi to trapný 🙂

evikkk13
22. čer 2017

Holky, nejvíc blbě jsem si připadala, když jsem lékárnici řekla, že chci kyselinu listovou a ona, jestli teprve plánuji otěhotnět a nebo jsem těhotná, tak jsem jí řekla, že těhotná a hned na to jsem ji požádala o těhotenský test, protože jsem chtěla vidět, jestli už poskočil na 2-3 😅😂 Musela si ťukat na čelo, ale já mám tohle u zadku, ať si myslí, co chce 😎

simi1510
22. čer 2017

😂

jade85
22. čer 2017

@llenka_li haha, to by mě taky zajímalo...ještě minulej měsíc jsem si tam objednávala ten conceive gel a někdy v březnu Nosifol 😀jestli nějak analyzujou historii objednávek, tak jsem fanatická snažilka 😀

llenka_li
22. čer 2017

@jade85 😂😂😂 já tam taky vždycky brala všechno, vitaminy, čaje, gely, testy haldy...😂

evikkk13
23. čer 2017

Tak ja muzu prestat chodit do lekarny kupovat dalsi digital 🙂 Fakt je, ze mi to porad cely nejak nesedi 🤔 ani dle data MS, ani dle data domnele ovulace, HCG asi nic extra. No musim vydrzet do ctvrtka na kontrolu, tam se to zrejme rozsekne. To jsou nervy, to jsou nervy...

jade85
23. čer 2017

@evikkk13 ježiš ty jsi nervák, proč jako myslíš, že hcg nic extra? Ten digitest ti nic víc než 3+ ukázat nemůže, ne? 😀

llenka_li
23. čer 2017

@jade85 chudák, si to musí poradně vyzrat...🙂 se vším všudy 😄 Vid @evikkk13, ale čas další ko se blíží 😉

llenka_li
23. čer 2017

@jade85 a ty nechceš už udělat test?

jade85
23. čer 2017

No na druhou stranu já se asi brzo připojím s testovací mánií, zítra očekávám ms, když nepřijde, zkusím testnout, ale moc to nevidím, příznaky žádný, prsa splasklý jak po ms, je mi teda pěkně blbě od žaludku, ale to bude spíš tím vínem, co jsme do sebe včera s kámoškou nalily 😀

jade85
23. čer 2017

@llenka_li zítra ráno, to budu 30. DC 🙂 ale jak píšu, nic moc od toho neočekávám...

llenka_li
23. čer 2017

@jade85 to ze nemáš příznaky nic neznamená, drzim palce, ať to klapne...a dej vědět 🙂

evikkk13
23. čer 2017

@jade85 No jakože byly ty hodnoty hcg děsně nízký a jaký jsou teď nevim, sice jsem byla včera na krvi, ale výsledek mi poví až doktor a radši jsem ani nikoho neukecávala, ať mi ho poví 🙈 To nebylo jako úplně ve vztahu k tomu testu 🙂 Nemůže ukázat víc, 3+ je strop, takže s testováním končím...ale ukázal to až teď a to už jsem dle MS 7+1 - jsem trochu opožděná no 😝

simi1510
23. čer 2017

@evikkk13 treba si mela vic ovulek a proto se nemuzes dopocitat? 🙂

evikkk13
23. čer 2017

@simi1510 Prosím Tě, já můžu bejt ráda vůbec za 1 ovulku, natož 2 😂

Strana