icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
28. čer 2017

@simi1510 teď jsem našla...hledala jsem asi 15minut se sonogelem a nic, pak jsem to zkusila s kokosovym olejem a našla jsem hned...

A neboj, bude to dobre 🙂 v pátek mas screening už?

simi1510
28. čer 2017

@llenka_li Nn to mam tehu poradnu, screening v utery

simi1510
28. čer 2017

@llenka_li tak hlavne ze si našla 😉 mne hrozne vadi na tom sobogelu ze rychle zasycha a musi se ho davat vic pak... telove máslo zabírá lepe dle meho 😂

llenka_li
28. čer 2017

@simi1510 mne taky přišlo, ze s tím olejem je to lepší...jen malinko jiný zvuk...mi přišlo. Ale busilo, ze jsem ani nestihala počítat...

Nemáš se čeho bát, když srdíčko buši...🙂)

simi1510
28. čer 2017

@llenka_li víš jak, ty výsledky co vyjdou... kór s tou mou hmotností pak ještě....

Nehledě, že se bojím, jak mi minule nadávala sestra, že jsem měla tu bílkovinu v moči... tak se bojím co v ten pátek zase... a jestli zas bude ještě, že mám vyšší tlak (já jen nemohu za to, že mi jde výš díky bílým plášťům...) ☹

llenka_li
28. čer 2017

@simi1510 to má ale přece skoro každý, ze má nervy, když tam jde a tak mu tlak vyleze...neboj, bude té kvůli tomu určitě trápit 🙂 a zkoušela jsi ten test na bílkovinu doma? Co vůbec ta bílkovina v moci signalizuje, proč se hlídá?

simi1510
28. čer 2017

@llenka_li vetsinou co jsem cetla, tak to je treba zanet mocaku nebo tak. A s vyšším krevním tlakem to muze byt pak preeklampsie.

Testy tu mam, zkousela jsem jednou ale nevim, asi jsem delala neco blbe. Tak musim zkusit znova.

Ji nic nezajímalo, kdyz jsem to te sestře rikala... doma ho mam v pohode proste. Mi prijde, ze to nechce bába chapat. Jako nechtela bych ji u porodu 😃

simi1510
28. čer 2017

A to jsem vcera hledala zase porodnice... a našla jednu stránku a tam strasne na Mělník a Neratovice nadavaj. Ale jsou to starsi příspěvky nez z letoska a lonska... dokonce i na tu PA ktera je vsude z Neratovic chválena

llenka_li
28. čer 2017

@simi1510 ale preeklampsie je až ve vyšší fázi tehu, ne snad takhle na začátku nebo se pletu? To bude určitě dobre..hlavně nebuď nervni až tam pujdes..

Na všechny porodnice najdeš dobre i špatne recenze, já bych do těch Neratovic asi nesla. Koukala bych, aby ta nemocnice měla vybavení, kdyby bylo náhodou něco s mimi, jipku.

A když jsi pražská, svagrova rodila v Motole, měla tam domluvenou svou PA, kterou měla na doporučení a byla Max spokojena. Myslím, ze ta PA byla přímo z Motola....takže si ji jen domluvili k porodu.

simi1510
28. čer 2017

@llenka_li ja nemam nejak chut jit do tech nemocnic, kde je to jak bezici pas. Kazdy si najde neco pro a proti... :-/ jako zkusim se poradit v ten patek s doktorem... ale min. Vinohrady ne a Podoli taky ne. U apolinare se mi nelibi to, ze jsou tam taky medici... to bylo v tom Podoli prave loni otresne.

Musim si k tomu o vikendu sednout v klidu a pak se rozhodnout... na registrace pripadne v Praze mi moc casu nezbyva pak...

Koukala jsem i na videa na YouTube vcera a tam prave jedna taky ze by kvuli přístupu nesla do Vinohrad. Pak jedna holka ze zakladky si ji pro zmenu jako nemuze vynachvalit. Ale kdyz jsem to tam videla. Vynervuji te, kdyz mas co sama delat a jsi sama...

katmir
28. čer 2017

@simi1510 nase maminy hodne chodi na Bulovka. Pracuji na Praze 8.,tak asi i proto. Vinohrady se hodne zlepsily,prednosta gyn-por je MUDr.Rob z Motola. Ja jsem vloni dulila u Apolinare a vadi mi,ze tatinky nepousteji hned k porodu,ale az ma mamina treba po priprave. V Podoli tam jsou hned po prijmu. Taky je to tam oddelene plentou,pomalu koukas dalsim rodickam mezi nohy. Odborne o.k.
Ja mam nejvice porodu odvedenych prave v Podoli,kde mas svuj pokojicek. Pisu to jen pro srovnani,neovlivnuji. V Motole jsem rodila pred 12 lety,neco mi vadilo,ale dalo se.
Ja pokud bych rodila v Praze,sla bych do Podoli,ale zkus se podivwt i na Bulovku. Ja bych asi nedala Krc. A Vinohradu se bojim. 3 x jsem tam doprovazela a byla jsem zrala na panaka.
Ale vzdy je to o lidech. Dala bych i na svuj vnitrni pocit,kde se budes citit bezpecne. Ja budu urcite pokud se povede tak u svagrove v Jihlave. 🙂

llenka_li
29. čer 2017

Máme 4,4cm a dle utz odpovídáme 11+0....každý utz jsme větší a větší. Z TP 23.1., který jsem si vyppcitala podle ovu už máme TP 18.1...;)

llenka_li
29. čer 2017

12.7. mě čeká screening...🙏

jade85
29. čer 2017

@llenka_li paráda, krásný jste 🙂

jade85
29. čer 2017

Tak teď ještě chceme dobré zprávy od @evikkk13 🙂

simi1510
29. čer 2017

@katmir ja prave cetla ze krc se v mnohem zlepšila a je moderní... Podoli nechci po minule zkusenosti, a nelibi se mi to tam ani nejak tak celkove. Krc znám nejak z dětství. Na druhou stranu tam Mamka porodila segru, mne rodila na Bulovce.... ja vubec nevim prave, samosebou ze kazdy ma nejaky nazor na to, nekdo je spokojen, nekdo neni....

simi1510
29. čer 2017

@llenka_li tak ja zatim jednou mladsi, pak jsme de rovnali a pak zase mladsi 😃 Uvidime co bude zitra. Snad aspon zase nejak v norme

uznevimcozaheslo
29. čer 2017

@simi1510
Co člověk to názor.... 🙂 Já jsem slyšela, že nejhorší jsou Vinohrady. Ségra rodila v Motole tři děti a relativně o.k. Já rodila mimo Prahu a byla jsem spokojená...Myslím, že všude je něco pro a proti. U Apolináře jsem byla na operaci. Skvělí doktoři, některé sestry na pěst, ale Ti doktoři mi to vynahradili.....

simi1510
29. čer 2017

@uznevimcozaheslo prave ze vinohrady nechci vubec po jejich chovani i co jsem videla jak se chovají k rodicce

jade85
29. čer 2017

Holky koukám, že jste tady všechny pražský, takže by mě zajímalo, kam se chystáte na screening? 🙂

simi1510
29. čer 2017

@jade85 Já jdu k paní Kučerové - gynporscan - doporučil mi ji doktor, je kousek od něj a jsou na ní skvělé reference.

Je kousek od Anděla 🙂

katmir
29. čer 2017

Tak hlasim 1.dc po 30 dnech.,tak zase znovu,ale je to vlastne prvni samovolna ms po 3 mes,tak jsem rada,ze je vse o.k.

llenka_li
29. čer 2017

@simi1510 dneska mi říkali, ze +/- týden od MS berou jako normu 🙂) já jsem o dva dny víc nez podle MS..a to byla ovu déle 🙈😄 jestli to bude obr po příteli...já mám 159cm a on 190 😄

jade85
29. čer 2017

@simi1510 tak pak podej reference, já po zkušenosti z minula budu tentokrát hodně pečlivě vybírat. Slyšela jsem chválu na MUDr. Břešťáka, ale ráda si poslechnu i další 🙂

simi1510
29. čer 2017

@llenka_li jj, to on mi minule říkal taky doktor, že týden je v pohodě

lentilkah
29. čer 2017

@jade85 Ja muzu doporucit Gennet. Chodim k Dr.Hynkovi.

evikkk13
29. čer 2017

Holky, je to blby

simi1510
29. čer 2017

@evikkk13 fakt? to vážně? ☹ Co ti řekli?

llenka_li
29. čer 2017

@evikkk13 Ježíš 😢😢😢 to neee 😓

jade85
29. čer 2017

@evikkk13 jakto? Co ti řekli 😢

Strana