Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
HCG naskakalo krasne, v utery pres 8 000, vacek vyrostl na 10mm, ale je prazdny. Doktor to oznacil za zamlkle. Zitra konzultace o dalsim postupu v nemocnici, zda revize hned a nebo za par dni. Sance pry tak 5%, ze by to bylo ok.
@jade85 Do nasi jako minule, Kladno. O svatky jsme meli jet s manzelem pryc, takze mam na patek dovolenou. Pryc nejedeme, doktor rekl, ze to je blbost, ze treba uz budu i po zakroku, tak se treba o dovolenou objednam na zakrok. Pokud si teda budu moct vybirat. Boze....nechtela jsem verit tomu, ze se to podela podruhy 😔
@evikkk13 třeba to ještě dopadne...mně to fakt zní tak, že se to vyvíjí. Uvidíš zítra v nemocnici. Domluvila bych se s nima třeba na úterý na kontrolu a kdyby to pořád nevypadalo, tak na pátek na zákrok ☹ kdyby to dopadlo blbě, tak buď ráda aspoň za to, že je to hned v začátku, později by to bylo horší. 😘
@simi1510 Asi muze, ale nemusi. Doktori mluvi o nahode, pokud se to stane jednou dvakrat. Po tretim nezdaru uz se to vetsinou nejak resi. Mne doktor rekl, ze asi nebudeme cekat na 3.neuspech a cca v zari by nam dal zadanku do CAR na konzultaci. Jupijou. Tak nejen, ze jsem mohla mit v cervenci termin, jeste do ty doby stihnu i druhou revizi 🙄
@jade85 to o čem píše evikkk jsem měla přesně já loni. Nedovedla jsem to pochopit... Když prostě jsem šla na ultrazvuky u doktorů, jeden den byl žloutkový váček, pak se přes 2 dny víkendu ztratil a v pondělí nebyl... ale ten celkový obal rostl a rostl... Navštívila jsem za potvrzením dané věci x doktorů, setkala se s příjemnými i nepříjemnými lidmi... až jsem se dostala k tomu, u kterého jsem momentálně. Já se ho ptala, říkám, jak je to možné, že prostě se stále víc a víc zvětšuje? A on říká, že za to může ten obal, kolem toho, který produkuje hcg a kterému trvá, než prostě pochopí, že je to něco špatně... Neuměla jsem pochopit i to, že si s tím tělo neumí poradit hned samo ☹
@jade85 ja se pres to dostala uz nastesti... asi i tim, ze mame kote doma, praci jsem si vymyslela a nakonec se podarilo... ale ten strach me dohání i ted, i kdyz jsem dneska zacala 13tt ☹ a to mne ceka ten screening v utery a bojim se jak čert krize.... ale snad zitra v poradne bude vse ok aby me to zase trochu uklidnilo
Tak jsem vam jen chtela rict, ze dr. v nemocnici videl to same, co muj dr. Ptala jsem se na moznost mladsiho tehu, protoze vacek zase vyrostl a rekl, ze pri tehle velikosti vacku a pri tehle hodnote hcg uz by neco proste videt bylo, ze ani mladsimu to neodpovida a vse nasvedcuje tomu, ze bylo tehotenstvi spatne zalozene a proto neni embryo. Tak jsem to rovnou podepsala a uz jsem jela pred hodinou na sal, ale vratili me, protoze zjistili, ze jsem dopoledne snedla banan. Tak nejak jsm nepocitala s tim, ze pujdu dnes. Takze plan je pozdeji odpoledne. Mrzi me to, ale chci to mit uz za sebou 🙄
@evikkk13 Moc mě to mrzí ☹ Držím moc palce!!!
úplně vidím, jak to čtu, sebe v tom září. To samé mi říkal na placené konzultaci můj nyní už současný doktor. Že prostě při takovém gs by už mělo být to a to vidět... Že kdyby mladší, tak to není tak velké.
Přeji ti moc moc moc pevné nervy a ať to zvládneš holka. Drž se!
Mam to za sebou holky. Diky za povzbuzeni!
@evikkk13 Ahoj hrozně mě mrzí čím procházíš. Držím pěsti aby už bylo jenom dobře.
Jinak já se po dlouhý době zase hlásím. Do teď jsme to nechali jen tak plavat a včera z chlapa vylezlo že by teda další mimčo chtěl - po tom co jsem zase začla špinit. Jenom nevím jestli nezajít na gyndu, protože v lednu 2016 interrupce ze zdravotních důvodů, od dubna jsme se nechránili a i když nešlo o žádný snažení (tzn. v chlapově slovníku sex tak 5x do měsíce) stejně nic za celej rok a čtvrt. Sice doktorka tenkrát říkala že všechno je v pořádku, čípek nenarušený a pak na kontrole mě to ještě jednou potvrdila ale stejně se bojím že se něco stalo, já nevím třeba srůsty nebo tak...co myslíte?

@evikkk13 copak se stalo