icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evikkk13
1. črc 2017

Tak jsem od 14h doma a ted mam zvysenou teplotu, rymu a knedlik v krku. Jako kdyz uz, tak uz, ze jo? 😔 Jinak podbrisek celkem ok a muj doktor, tak i primar mi nezavisle na sobe doporucili konzultaci v CAR.

katmir
2. črc 2017

@evikkk13 kdyz se to ...,tak se to ...
To uz je stavka tela,jak jsi psych.rozhozena,tak jsi neco capla.
To je dobre,ze ti to doporucili,alespon budes vedet.
Drz se...

simi1510
2. črc 2017

@evikkk13 tak ale radeji hlidat tu teplotu, a bolesti v podbrisku, at jeste nemas z toho navic zanet ☹

evikkk13
2. črc 2017

@simi1510 Nestras! Podbrisek jen trosku poboliva, tak snad ok. V noci jsem mela skoro 38, ale vzhledem k ty desny ryme to s nad s delohou nesouvisi...uvidim, jak budu vypadat zitra. Chtela jsem jit do prace, ale nepujdu 😐

jade85
2. črc 2017

@evikkk13 to bude nějaká viróza, nebála bych se, že by to nějak souviselo s tou revizí. Hlavně že jsi doma. Na práci kašli. Pojedete pak na tu dovolenou?

simi1510
2. črc 2017

@evikkk13 budu drzet palce, at se z te virózy dostanes. Nechtela jsem te nijak strašit, jen ze je lepsi radeji sledovat tu teplotu 😉 práce nikam neutece hele

jade85
2. črc 2017

Holky u mě to zatím vypadá dobře, čárka sílí, příznaky sílí. Zítra se chci objednat k doktorovi, na termín tak za 2 týdny cca. Včera jsem trochu trpěla na svatbě kamarádů, byla to vážně pařba roku, tak jsem se tam unavená a bez alkoholu moc nechytala. Ale aspoň muž byl solidární, pil jen málo a šel se mnou brzo spát 🙂

evikkk13
2. črc 2017

@jade85 Nepojedem, meli jsme jet ve stredu a zrusila jsem to uz ve ctvrtek na radu gyndare. Rekl, ze pokud bych byla po zakroku, je nesmysl courat nekde po lesich a po skalach, ze deloha se potrebuje zhojit, takze nenamahat a neprochladnout.

jade85
2. črc 2017

@yelowangel pokud doktoři řekli, že jsi v pořádku, tak bych asi zkusila spíš přitvrdit ve snažení a řešila to až kdyby to náhodou nešlo ani tak... 🙂 Za jak dlouho se vám povedlo první děťátko?

jade85
2. črc 2017

@evikkk13 jo, to asi dává smysl ☹ tak se drž, ať je ti rychle dobře po všech stránkách. A pak rychle další snažení 🙂 snad vám v CAR dobře poradí.

evikkk13
2. črc 2017

@jade85 Dekuju. Aspon zustanu tyden doma a trochu si odpocinu, za 3 tydny kontrola u gyndare, prvni pulku srpna dovca a bude po sestinedeli. Pak se objednam do CAR, asi zkusim tady u nas a pak se uvidi. Ty se drz a at ti neni spatne! Mela jsi minule nevolnosti? Ja ani jednou, jen me hcg prohani s prujmem vzdycky.

simi1510
2. črc 2017

@evikkk13 ja treba nevolnosti - zvracením netrpěla minule a ani ted. Takze to nemusi pak nic znamenat... budu drzet palce, dovcu si odpocines, uzijes a pak se do toho vrhnete s novým elanem a dočkáte se miminka taky! 😉

jade85
2. črc 2017

@evikkk13 to zní jako dobrý plán, takhle to šestinedělí hezky uteče.

Nevolnosti vyloženě na zvracení nemám a neměla jsem ani minule, spíš takový žaludek na vodě střídající se s hladem 🙂 A únava. Nejradši bych jen jedla a spala 🙂

yelowangel
2. črc 2017

@jade85 ono to minule šlo tak nějak samo v podstatě. Snažili jsme se 3 měsíce, pak jsem byla přijatá do nový práce tak jsme to chtěli odložit - pozdě, 4. měsíc jsem otěhotněla. Ale prostě mě to přijde divný že tak dlouho nic. Možná tam stejně budu muset protože jsem to měla 30. dostat a začla jsem špinit, což vydrželo do včerejška a dneska nic tak su zvědavá co se bude dít...Jinak moc gratuluju k miminku a doufám že bude u tebe všechno v pořádku.

jade85
2. črc 2017

@yelowangel k miminku je ještě daleko, ale děkuju. Věřím, že tentokrát to dopadne dobře 🙂

A nemůžeš být těhotná, když místo ms přišlo jen krátký špinění? 🙂

jade85
3. črc 2017

Ahoj holky, tak jsem se objednala k doktorovi, jdu 18.7., což bych podle ms měla být 7+5, takže i když počítám, že to bude určitě aspoň o týden mladší, tak doufám, že pokud bude těhu v pořádku, tak už by mělo být všechno hezky vidět...Na screening se mi sestřička zase snažila vnutit MUDr. Frisovou s tím, že už bych se měla pomalu objednat, když jsem rezolutně odmítla, tak navrhla Gennet s tím, že tam stačí, když se objednám až po prohlídce u nich. Takže teď už nezbývá než odpočítávat dny, snad to uteče.

evikkk13
3. črc 2017

@jade85 V 7+5 by melo byt urcite vse videt ok 😉 Frisova, to je ta, co jsi u ni byla minule a nechces k ni kvuli spatnym vzpominkam? 2 tydny utecou jako voda, kdyz to vezmes zpetne, byl to u vas vlastne fofr 😉 Mne pres noc konecne spadla horecka, bez paralenu, takze ted to jeste vsechno hezky odkaslat a odsmrkat a doufam, ze deloha bude brzo zahojena.

yelowangel
3. črc 2017

@jade85 Nevím, počítala jsem s tím že se rozjede jako vždycky ale místo toho nic. Takže počkám pár dní a uvidím co se bude dít. Buď to vydržím do dalšího týdne a koupím obyč. test a nebo tady mám clear blue a mám pocit že chlap mě donutí ho brzy použít. Netušila jsem že existuje někdo kdo se orientuje v mím cyklu líp než já, ale ukázalo se že velice dobře ví kdy to mám dostat. A nebo to dostanu a bude vyřešeno. Moc ti držím pěsti aby bylo všechno v pořádku.

jade85
3. črc 2017

@evikkk13 jj, to je ona. Jako ona je super odbornice a z téhle stránky si ji vážím a přemýšlela jsem, jestli k ní i přesto nejít znova, ale je arogantní a necitlivá, nešla bych tam už proto, jak mě strašně vyděsila před odběrem klků, který byl nakonec úplně v pohodě a v podstatě bezbolestný. Plus ty vzpomínky, samozřejmě, nechci být ve stresu víc, než je nutné.
Jsem ráda, že už ti je líp 🙂

@yelowangel no já už bych asi testovala, přeci jen už máš v podstatě zpoždění 🙂 a děkuju 🙂

yelowangel
3. črc 2017

@jade85 Nepokoušej mě 😀 to víš že mě to hrozně láká ale zjistila jsem že je lepší vydržet týden a teprv pak testovat. U Míši se mě slabá čárka objevila taky až po týdnu a když sem si dělala test dřív vždycky jsem to pak do druhýho dne dostala. Cyklus mám jak kdy, někdy 30 dní, někdy 35..

jade85
3. črc 2017

@yelowangel no já teď měla druhou čárku 34. DC, cyklus jsem měla po revizi dvakrát 30 dní a jednou 40 🙂

jade85
3. črc 2017

@yelowangel ale samozřejmě čím déle vydržíš, tím lépe 🙂

evikkk13
3. črc 2017

@jade85 No jasne, to naprosto chapu. Moc drzim palce! 😉

jade85
3. črc 2017

@evikkk13 děkuju moc! Tak teď hlavně za ty dva týdny 3. a snad i 4. meta...už aby to bylo 🙄

simi1510
4. črc 2017

Dle ms dnes 12+5, dle utz 12+6, termin 11.1.2018 zachován.

Crl mimi od hlavičky po zadeček 6,6 Cm, krásně vyrostlo od pátka 🙂 a zase se otočilo 😃

Srdíčko bylo 164 údery za minutu

Šíjové projasnění 1,80 mm
Obvod hlavičky 7,7 cm
Obvod bříška 6,3 cm

Riziko trizometrie 21 1:15110
Riziko trizometrie 18 a 13 <1:20000

Další screening 30.8.

Foto horší, zhoršené akustické podmínky... ale hezky bylo v klidu, že mimi chválila. Pohlaví se neví, nožičky melo mímo nahoru a u sebe. Prý koukala 😃😂 tak to máme prý 50:50

Jinak ho tam v jednu chvíli šťouchla a vyhodilo jednu ručičku, jak kdyby jí řeklo, ať si dá odchod, že nechce být rušeno 😂

😍❤️❤️❤️❤️❤️

Jinak kdyby nekdo chtel holky, tak doporucuji na screeningy pani doktorku Kucerovou v Gynporscan v Praze. Tak milou zenskou jsem neviděla dlouho. Vse vysvětli, na otázky odpoví, milá, vstricna, .... odbornice ve svem oboru!

yelowangel
4. črc 2017

@simi1510 to je super hrozně moc gratuluju a moc ti to přeju

simi1510
4. črc 2017

@yelowangel Dekuju moc! 🙂

jade85
4. črc 2017

@simi1510 moc gratuluju, krásný výsledek 🙂 a za doporučení doktorky na screening moc díky! Jak dlouhé má objednací lhůty? Já uvažuju nad tím Gennetem, ale i na některé doktory tam jsem četla dost šílené recenze. Tak nevím. Moc bych si přála, aby to tentokrát byl hezký zážitek...

evikkk13
4. črc 2017

@simi1510 Boziiii 😍 A co bys radsi, priznej se, holcicku nebo chlapecka?

simi1510
4. črc 2017

@jade85 ja se objednavala cca v 7+x a objednala mne na krev 10+5 a na screening 12+5

A rovnou me objednala pak na dalsi prave.

Je prave brána jako špička mezi semi, posílají se tam i ženy pro konzultace diagnoz a specializuje se na diagnostiku vývojových vad.

Jako byl to krasny zazitek u ni. A taková pohoda.

Zkus si tam pak zavolat pripadne 🙂

Strana