Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Holky u mě to zatím vypadá dobře, čárka sílí, příznaky sílí. Zítra se chci objednat k doktorovi, na termín tak za 2 týdny cca. Včera jsem trochu trpěla na svatbě kamarádů, byla to vážně pařba roku, tak jsem se tam unavená a bez alkoholu moc nechytala. Ale aspoň muž byl solidární, pil jen málo a šel se mnou brzo spát 🙂
@yelowangel pokud doktoři řekli, že jsi v pořádku, tak bych asi zkusila spíš přitvrdit ve snažení a řešila to až kdyby to náhodou nešlo ani tak... 🙂 Za jak dlouho se vám povedlo první děťátko?
@jade85 Dekuju. Aspon zustanu tyden doma a trochu si odpocinu, za 3 tydny kontrola u gyndare, prvni pulku srpna dovca a bude po sestinedeli. Pak se objednam do CAR, asi zkusim tady u nas a pak se uvidi. Ty se drz a at ti neni spatne! Mela jsi minule nevolnosti? Ja ani jednou, jen me hcg prohani s prujmem vzdycky.
@jade85 ono to minule šlo tak nějak samo v podstatě. Snažili jsme se 3 měsíce, pak jsem byla přijatá do nový práce tak jsme to chtěli odložit - pozdě, 4. měsíc jsem otěhotněla. Ale prostě mě to přijde divný že tak dlouho nic. Možná tam stejně budu muset protože jsem to měla 30. dostat a začla jsem špinit, což vydrželo do včerejška a dneska nic tak su zvědavá co se bude dít...Jinak moc gratuluju k miminku a doufám že bude u tebe všechno v pořádku.
@yelowangel k miminku je ještě daleko, ale děkuju. Věřím, že tentokrát to dopadne dobře 🙂
A nemůžeš být těhotná, když místo ms přišlo jen krátký špinění? 🙂
Ahoj holky, tak jsem se objednala k doktorovi, jdu 18.7., což bych podle ms měla být 7+5, takže i když počítám, že to bude určitě aspoň o týden mladší, tak doufám, že pokud bude těhu v pořádku, tak už by mělo být všechno hezky vidět...Na screening se mi sestřička zase snažila vnutit MUDr. Frisovou s tím, že už bych se měla pomalu objednat, když jsem rezolutně odmítla, tak navrhla Gennet s tím, že tam stačí, když se objednám až po prohlídce u nich. Takže teď už nezbývá než odpočítávat dny, snad to uteče.
@jade85 V 7+5 by melo byt urcite vse videt ok 😉 Frisova, to je ta, co jsi u ni byla minule a nechces k ni kvuli spatnym vzpominkam? 2 tydny utecou jako voda, kdyz to vezmes zpetne, byl to u vas vlastne fofr 😉 Mne pres noc konecne spadla horecka, bez paralenu, takze ted to jeste vsechno hezky odkaslat a odsmrkat a doufam, ze deloha bude brzo zahojena.
@jade85 Nevím, počítala jsem s tím že se rozjede jako vždycky ale místo toho nic. Takže počkám pár dní a uvidím co se bude dít. Buď to vydržím do dalšího týdne a koupím obyč. test a nebo tady mám clear blue a mám pocit že chlap mě donutí ho brzy použít. Netušila jsem že existuje někdo kdo se orientuje v mím cyklu líp než já, ale ukázalo se že velice dobře ví kdy to mám dostat. A nebo to dostanu a bude vyřešeno. Moc ti držím pěsti aby bylo všechno v pořádku.
@evikkk13 jj, to je ona. Jako ona je super odbornice a z téhle stránky si ji vážím a přemýšlela jsem, jestli k ní i přesto nejít znova, ale je arogantní a necitlivá, nešla bych tam už proto, jak mě strašně vyděsila před odběrem klků, který byl nakonec úplně v pohodě a v podstatě bezbolestný. Plus ty vzpomínky, samozřejmě, nechci být ve stresu víc, než je nutné.
Jsem ráda, že už ti je líp 🙂
@yelowangel no já už bych asi testovala, přeci jen už máš v podstatě zpoždění 🙂 a děkuju 🙂
@jade85 Nepokoušej mě 😀 to víš že mě to hrozně láká ale zjistila jsem že je lepší vydržet týden a teprv pak testovat. U Míši se mě slabá čárka objevila taky až po týdnu a když sem si dělala test dřív vždycky jsem to pak do druhýho dne dostala. Cyklus mám jak kdy, někdy 30 dní, někdy 35..
@yelowangel no já teď měla druhou čárku 34. DC, cyklus jsem měla po revizi dvakrát 30 dní a jednou 40 🙂
@yelowangel ale samozřejmě čím déle vydržíš, tím lépe 🙂
Dle ms dnes 12+5, dle utz 12+6, termin 11.1.2018 zachován.
Crl mimi od hlavičky po zadeček 6,6 Cm, krásně vyrostlo od pátka 🙂 a zase se otočilo 😃
Srdíčko bylo 164 údery za minutu
Šíjové projasnění 1,80 mm
Obvod hlavičky 7,7 cm
Obvod bříška 6,3 cm
Riziko trizometrie 21 1:15110
Riziko trizometrie 18 a 13 <1:20000
Další screening 30.8.
Foto horší, zhoršené akustické podmínky... ale hezky bylo v klidu, že mimi chválila. Pohlaví se neví, nožičky melo mímo nahoru a u sebe. Prý koukala 😃😂 tak to máme prý 50:50
Jinak ho tam v jednu chvíli šťouchla a vyhodilo jednu ručičku, jak kdyby jí řeklo, ať si dá odchod, že nechce být rušeno 😂
😍❤️❤️❤️❤️❤️
Jinak kdyby nekdo chtel holky, tak doporucuji na screeningy pani doktorku Kucerovou v Gynporscan v Praze. Tak milou zenskou jsem neviděla dlouho. Vse vysvětli, na otázky odpoví, milá, vstricna, .... odbornice ve svem oboru!
@simi1510 to je super hrozně moc gratuluju a moc ti to přeju
@yelowangel Dekuju moc! 🙂
@jade85 ja se objednavala cca v 7+x a objednala mne na krev 10+5 a na screening 12+5
A rovnou me objednala pak na dalsi prave.
Je prave brána jako špička mezi semi, posílají se tam i ženy pro konzultace diagnoz a specializuje se na diagnostiku vývojových vad.
Jako byl to krasny zazitek u ni. A taková pohoda.
Zkus si tam pak zavolat pripadne 🙂

Tak jsem od 14h doma a ted mam zvysenou teplotu, rymu a knedlik v krku. Jako kdyz uz, tak uz, ze jo? 😔 Jinak podbrisek celkem ok a muj doktor, tak i primar mi nezavisle na sobe doporucili konzultaci v CAR.