Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@llenka_li víš jak, ty výsledky co vyjdou... kór s tou mou hmotností pak ještě....
Nehledě, že se bojím, jak mi minule nadávala sestra, že jsem měla tu bílkovinu v moči... tak se bojím co v ten pátek zase... a jestli zas bude ještě, že mám vyšší tlak (já jen nemohu za to, že mi jde výš díky bílým plášťům...) ☹
@llenka_li vetsinou co jsem cetla, tak to je treba zanet mocaku nebo tak. A s vyšším krevním tlakem to muze byt pak preeklampsie.
Testy tu mam, zkousela jsem jednou ale nevim, asi jsem delala neco blbe. Tak musim zkusit znova.
Ji nic nezajímalo, kdyz jsem to te sestře rikala... doma ho mam v pohode proste. Mi prijde, ze to nechce bába chapat. Jako nechtela bych ji u porodu 😃
A to jsem vcera hledala zase porodnice... a našla jednu stránku a tam strasne na Mělník a Neratovice nadavaj. Ale jsou to starsi příspěvky nez z letoska a lonska... dokonce i na tu PA ktera je vsude z Neratovic chválena
@simi1510 ale preeklampsie je až ve vyšší fázi tehu, ne snad takhle na začátku nebo se pletu? To bude určitě dobre..hlavně nebuď nervni až tam pujdes..
Na všechny porodnice najdeš dobre i špatne recenze, já bych do těch Neratovic asi nesla. Koukala bych, aby ta nemocnice měla vybavení, kdyby bylo náhodou něco s mimi, jipku.
A když jsi pražská, svagrova rodila v Motole, měla tam domluvenou svou PA, kterou měla na doporučení a byla Max spokojena. Myslím, ze ta PA byla přímo z Motola....takže si ji jen domluvili k porodu.
@llenka_li ja nemam nejak chut jit do tech nemocnic, kde je to jak bezici pas. Kazdy si najde neco pro a proti... :-/ jako zkusim se poradit v ten patek s doktorem... ale min. Vinohrady ne a Podoli taky ne. U apolinare se mi nelibi to, ze jsou tam taky medici... to bylo v tom Podoli prave loni otresne.
Musim si k tomu o vikendu sednout v klidu a pak se rozhodnout... na registrace pripadne v Praze mi moc casu nezbyva pak...
Koukala jsem i na videa na YouTube vcera a tam prave jedna taky ze by kvuli přístupu nesla do Vinohrad. Pak jedna holka ze zakladky si ji pro zmenu jako nemuze vynachvalit. Ale kdyz jsem to tam videla. Vynervuji te, kdyz mas co sama delat a jsi sama...
@simi1510 nase maminy hodne chodi na Bulovka. Pracuji na Praze 8.,tak asi i proto. Vinohrady se hodne zlepsily,prednosta gyn-por je MUDr.Rob z Motola. Ja jsem vloni dulila u Apolinare a vadi mi,ze tatinky nepousteji hned k porodu,ale az ma mamina treba po priprave. V Podoli tam jsou hned po prijmu. Taky je to tam oddelene plentou,pomalu koukas dalsim rodickam mezi nohy. Odborne o.k.
Ja mam nejvice porodu odvedenych prave v Podoli,kde mas svuj pokojicek. Pisu to jen pro srovnani,neovlivnuji. V Motole jsem rodila pred 12 lety,neco mi vadilo,ale dalo se.
Ja pokud bych rodila v Praze,sla bych do Podoli,ale zkus se podivwt i na Bulovku. Ja bych asi nedala Krc. A Vinohradu se bojim. 3 x jsem tam doprovazela a byla jsem zrala na panaka.
Ale vzdy je to o lidech. Dala bych i na svuj vnitrni pocit,kde se budes citit bezpecne. Ja budu urcite pokud se povede tak u svagrove v Jihlave. 🙂
12.7. mě čeká screening...🙏
@katmir ja prave cetla ze krc se v mnohem zlepšila a je moderní... Podoli nechci po minule zkusenosti, a nelibi se mi to tam ani nejak tak celkove. Krc znám nejak z dětství. Na druhou stranu tam Mamka porodila segru, mne rodila na Bulovce.... ja vubec nevim prave, samosebou ze kazdy ma nejaky nazor na to, nekdo je spokojen, nekdo neni....
@simi1510
Co člověk to názor.... 🙂 Já jsem slyšela, že nejhorší jsou Vinohrady. Ségra rodila v Motole tři děti a relativně o.k. Já rodila mimo Prahu a byla jsem spokojená...Myslím, že všude je něco pro a proti. U Apolináře jsem byla na operaci. Skvělí doktoři, některé sestry na pěst, ale Ti doktoři mi to vynahradili.....
@uznevimcozaheslo prave ze vinohrady nechci vubec po jejich chovani i co jsem videla jak se chovají k rodicce
Holky koukám, že jste tady všechny pražský, takže by mě zajímalo, kam se chystáte na screening? 🙂
Tak hlasim 1.dc po 30 dnech.,tak zase znovu,ale je to vlastne prvni samovolna ms po 3 mes,tak jsem rada,ze je vse o.k.
Holky, je to blby

@simi1510 teď jsem našla...hledala jsem asi 15minut se sonogelem a nic, pak jsem to zkusila s kokosovym olejem a našla jsem hned...
A neboj, bude to dobre 🙂 v pátek mas screening už?