icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

bajuliss
14. zář 2016

Jeeee 😍😍 me uz klesaaaaaaa 😍
Vam holky preji, aby naopak stoupala 🍀🍀💜

medulinek
14. zář 2016

@bajuliss ted si nejsem jista jak to myslis,když máš pozitivní smajlíky

bajuliss
14. zář 2016

@medulinek no podle te tabulky oed urciteho tt zacne hodnota zase klesat 🙂

medulinek
14. zář 2016

uf,ja se lekla,ze se neco stalo

bajuliss
14. zář 2016

Nene, to bych nebyla tak stastnaa 😍

medulinek
14. zář 2016

prot mi ty smajly nestimovaly 🙂

brambora28
15. zář 2016

Krásný den holky 🙂 Tak mě začíná čárka na ovu testu sílit, takže včera byl pokus. Jistila jsem si jak svíčkou, tak prstíčkovou metodou :D Tak uvidíme.. Každopádně už je mi asi 4 dny zle - na zvracení, hlavně po jídle, tak si připadám v tom už teď :D Ale to nejsem 😉

bajuliss
15. zář 2016

@brambora28 to uz mas podleme vsugerovane 🙂 kazdopadne drzim palecky, ja svickovala a vyslo to do dvou mesicu 😍..a ani jednou jsem neresila ovulku ani nevim, kdy ji mam, a zadarilo se 🙂 takze za me svicka a prstiky - rozhodne ano ! 😋👍

brambora28
15. zář 2016

@bajuliss Nene, to vsugerování jsem měla první měsíc, kdy mi ke konci svatební cesty v Thajsku začalo být fakt blbě a bolela mě děloha.. Tak jsem si říkala, že jsem určitě v tom.. No, samozřejmě jsem nebyla.. Ale mám asi cysty na vaječníku, a teď čekám, jestli zmizí nebo ne.. děloha a vaječník mě bolí teda pořád.. Ale zle mi je asi z práce - mám kancelář ve sklepě bez oken, denního světla a vzduchu a je to fakt nepříjemný tu celej den sedět.. říkám tomu kumbál.. Takže možná z toho.. Ty příznaky těhotenství a jejich vsugerovávání mám už za sebou, teď bych možná ani nepoznala, kdyby to přišlo :D

medulinek
15. zář 2016

@brambora28 a nemáš zakloněnou dělohu,protože tam naopak je lepší po styku lehnout na břicho a trochu vystrčit zadek,aby se cesta k děloze zkrátilaa

brambora28
15. zář 2016

@medulinek To netuším.. Ptáš se skrz to, že mě bolí..?

medulinek
15. zář 2016

může to z toho být,oni t doktoři moc neříkají,zjistí to normálně vnitřním pohmatem,mně to řekl až když se nám nedařilo,že sexovat zezadu a pak zustat ležet na břiše

brambora28
15. zář 2016

@medulinek Aha, díky.. No ona říkala, ať dojdu po druhé menstruaci, když jsem tam byla.. dělala mi ultrazvuk, a říkala, že mám hodně prokrvenej vaječník ale neřekla proč.. Pak mi tu jedna holčina poradila, že to můžou být cysty, tak jsem o tom četla, a údajně po 2-3 menstruačních cyklech můžou zmizet.. proto mě ta Dr. objednala na kontrolu po 2 cyklech.. Jenže bolest nepřestává, takže asi ani cysty nezmizely... No uvidím..

tornadolu
15. zář 2016

Dobre odpoledne tak hsem si dala testik a nic bili 😡

tornadolu
15. zář 2016

Dobre odpoledne tak jsem si dala test a nic bili.😡

bajuliss
15. zář 2016

@tornadolu treba je jeste brzo, pokud jeste ms nedorazila, porad je nadeje 😉

tornadolu
15. zář 2016

@bajuliss taky si říkám ze je ještě brzo tak uvidíme koupila jsem další jiny lepší tak uvidíme testovat budu až tak za týden.mozna to je tema praskama utrogestan jak beru

bajuliss
15. zář 2016

@tornadolu no ja jsem takova trubka, ze bych stene testovala kazde rano😂 me by to nedalo 😀 ...no mozna bych to vydrzela dva dny 😀 tak drzim palecky 🍀 bez te ms je to na dobre ceste 🍀🍀👍

tornadolu
15. zář 2016

@bajuliss no právě ze by to mohlo klapnout když není MS.

medulinek
15. zář 2016

Holky,mne je blbe,chytnul me jakysi prujem a narez,doufam,ze to nic neznamena

medulinek
15. zář 2016

@tornadolu jaky jsi dc nebo dpo?

tornadolu
15. zář 2016

@medulinek nerozumím otázce?

brambora28
15. zář 2016

@tornadolu otázka zní kolikátý jsi den cyklu nebo den po ovulaci 🙂

tornadolu
15. zář 2016

@brambora28 5.9.jsem vysadila prášky utrogestan.a měla jsem dostat MS a nic

tornadolu
15. zář 2016

@brambora28 6.9 a9.9.jsem mela jen slzu krve na intimce jiná nic

brambora28
15. zář 2016

@tornadolu Ona to spíš @medulinek myslela tak - kolikátý den cyklu jsi skrz to, jestli už máš dostat menzes, a tu ovulaci případně skrz to, jestli už na testu může být něco vidět, pokud jsi těhotná 😉

tornadolu
15. zář 2016

@brambora28 takhle jde to mela:11.8.jsem začala brat prášky 10dni.20.8.vysazení prášku +MS počítat si jak dostanu MS 16dni.5.9.vysazuji prášky.6.9.a9.9.špetka krve ma intimku jen cca minutu nic víc.snad to chápete

medulinek
15. zář 2016

@tornadolu no kolikátý jsi den cyklu nebo dní po ovu?

tornadolu
15. zář 2016

@medulinek to právě nevím ale myslím si ze minulý týden byla ovu bylo me horko a byla jsem taková divná a výtok byl taky

markethy235
15. zář 2016

Holky, mne se dnes po delsi dobe ozvala byvala kolegyne, zrovna vcera jsem ji chtela psat, ze za ni v rijnu prijedu do Prahy na pokec 😄 a oznamila mi, ze je tehotna a v lednu ma termin, videla jsem i fotku z utz. Tak jsem stastna za ni 😃 pry se ani nesnazili a nepocitali s tim a najednou se stalo. Strasne se uz za ni tesim, byly jsme si v byvale praci hodne blizke, porad jsme si skypovaly a potom se jeste parkrat sesly v Praze 😃
Musela jsem se vam sverit, dnes mi to opravdu moc potesilo.

Strana