icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
13. pro 2017

@evikkk13 Ahoj, mě už je líp, dneska jsem už v práci 🙂 Polykat už můžu, celý tělo mě taky nebolí, ale zase mám takové to sucho v krku, začínám vykašlávat.. Tak snad to bude dobré a nevrátí se to! Asi to teď řádí všude ty nemocni.. Na chatě byly 4 děti a všechny zasoplený :D Tak si Prahu moc užij! 🙂 Embrya máme zamražená - celkem 12 jedničkové kvality, teď čekáme do začátku ledna na výsledky PDG 🙂

evikkk13
13. pro 2017

Staromak 😊

llenka_li
14. pro 2017

@evikkk13 tam je krásné, vid? Taky jsme byli, na rozsviceni, takže hrozné lidi, ale ta atmosféra tam...miluju Vánoce a teď s tou haldou přebytečných hormonu je to hrozny dojak 😄😍

evikkk13
14. pro 2017

@brambora28 Už začátkem ledna? No paráda! Já se od ledna budu zase řadit mezi snažilky 🙂 Jinak Vánoční Praha byla krásná - kolem desáté večer jsme dorazili na Karlův most, kde už nebyly žádné stánky a bylo na něm málo lidí, přes den je to tragédie. A ten výhled na hrad 😍 Jen mě mrzí, že už jsme měli dost a nedošli jsme ke Chrámu sv. Víta, ten v noci osvětlený úplně zbožňuju ❤

uwe
14. pro 2017

@katmir ahoj,ja se nakonec neptala,precetla jsem si negat.ucinky tech leku a zatim je nechci 😊 nasadila jsem manzelovi vitaminy,sobe znova taky....no a uvidime...

uwe
14. pro 2017

Prosim prolaktin-ma se pry odebirat krev 2h po probuzeni???Nebo to je fama?Na zacatku tehot. mi teklo "mlezivo" nebo jak to nazvat,z prsou...Kdy Vam tu krev nabirali,aby bylo zjisteno,zda je prolaktin pricinou potratu?Jeste tohle me napadlo,jak hledam priciny...😊
Mne odebirali krev odpo a hodnoty mam v normach.Je vysledek objektivni?

uwe
14. pro 2017

@markethy235 nevim,zda uz jsem odpovidala?Tak dornovka se nekonala,pry mam vse tak stazene,ze se cele telo musi napravit,jinak to nema vyznam...😊 Bylo uvolneni + bankovani...a takhle domodrinovana zada a zadek jsem jeste nikdy nemela...

evikkk13
15. pro 2017

@uwe Medrol není na udržení těhotenství, Medrol je primárně k tomu, aby snížil imunitní reakci, takže pokud někomu potraty způsobuje přehnaná imunita ve smyslu, že imunita napadá spermie nebo embryo, pak se dává. A nebo preventivně před IVF. Každopádně vedlejších účinků to má hromadu, nejsem z toho zrovna nadšená, ale snad to bude mít i ten pozitivní efekt. Jinak Dornovka je super, chodím na ni 🙂

evikkk13
15. pro 2017

@uwe A k tomu prolaktinu, mně dělali hormonální profil cca 3h po probuzení právě kvůli prolaktinu. Že to bylo odpo je jedno, důležité bylo, aby to nebylo ráno, protože on ve spánku snad stoupá a výsledky by mohly být zkreslené. Já to měla s tím odstupem, ale po probuzení, protože to bylo kombinované s odběrem na cukr a tím pádem na lačno 😉

medulinek
16. pro 2017

@evikkk13 tohle byl muj problem,mela js3m vsechny protilatky,co snad vubec existuji. Zabral prednison ( obdoba medrolu) a clexane na redeni krve

evikkk13
16. pro 2017

@medulinek Dekuji za info! Je mi jasny, ze nektery holciny jsou na tom s protilatkama mnohem hur nez ja. A jak dlouho jsi brala Prednison, nez se to povedlo uspesne? Ja mam brat 3mesice, pak aspon mesic pauza a pak pripadne dalsi davka. A vysledky z hematologie budu mit az 18.1., tak tam uvidime, ale Dr. prave rikal, ze neni nutny cekat, ze je malo pravdepodobne, ze bych otehotnela hned na poprve a i kdyby, ze ucinek tech leku z hematologie je prakticky okamzity. A jak vy se mate s princeznou?😊

markethy235
21. pro 2017

Ahoj holky, po dlouhe dobe vam taky neco musim napsat. Co se tyce snazeni, tak je to u nas stale stejne, 13.12. jsem byla na posledni inseminaci, MS ma dorazit 27.12. tak uvidime. Pokud to opet nevyjde, tak jdeme do Caru cca v polovine ledna na konzultaci a takovou pred pripravu na IVF, se kterym bychom zacali v unoru.
Ted jsem plne zamestnana doma i v praci, pred Vanoci toho je nastesti moc, tak mi i utika doba do MS.
Jak se holky mate pred Vanoci vy a co je u vas noveho?

jade85
22. pro 2017

@markethy235 ahoooj, budu držet palce, aby ms nedorazila, to by byl hezký povánoční dáreček 🙂
Já jsem byla ve středu naposledy v práci, teď mám dovču a od 4.1. nástup na mateřskou. Neumím si představit, že teď budu tak dlouho doma 🙂 Ale už bylo na čase. Pupek roste a začínám už být celkem unavená.
Teď malinko stresy přes Vánoci, na Štědrý večer bude u nás celá rodina, moje i manžela, takže hodně lidí, ale snad bude aspoň veselo 🙂

brambora28
23. pro 2017

Kouzelné Vánoce holky!

evikkk13
24. pro 2017

@markethy235 Moc drzim palce!

Muj muz ma tenhle vikend nocni - patek, sobota, nedele. Uzijeme si dnes spolu tech par hodin odpoledne a pak pojedu k mamce, kde prespim. Zitra babicka a prespani u taty a pak uz pomalu do prace 😁 Vcera pozitivni ovu test, ale bohuzel, stopku mame do doby nez zacnu dlabat kortikoidy, takze testuju jen tak cvicne 😂

Holky, preji vam krasne Vanoce, hlavne hodne zdravi, stesti a at jste zkratka stastne!

llenka_li
25. pro 2017

Holky i já vám přeju krásné vánoční svátky, snad jste si ty Vánoce užili nejlépe jak jen to jde, do nového roku přeju plno splnenych praní, takže vysnene dvě čárky na tehu testu, dobre výsledky cele tehu a na závěr zdravé miminecko....🍀🍀❤️

uwe
25. pro 2017

Ahoj holky,hlasim zpravy:necekane jsem po 5.tehotna...4*SP,ted se zadarilo v rozhozenem cyklu po SP nechtene.A uz to zas zacina,slaba carka,spineni...jelikoz doktor nic moc nedoporucuje,zadna opatreni,naordinovala jsem si 2-0-2 Utrogestan.Mam zasoby z 1.SP.Doufam v nej,ale zas me tak dloube uprostred podbrisku,coz je vzdy blbe znameni 😞 Uklidni me nekdo,koho taky dlouba...a dopadlo to nekdy dobre??prosiiiim 😊 Krom utrose,doporuceni,co muzu udelat?Dnes jsem zacla cviky Mojzisove...Pred 14 dny mela byt Dornova metoda,ale ze mam vse stazene,provedla mi pani nejdriv klasickou masaz,teda spis sado-maso-tak jeste je mou nadeji,ze mi trochu opravila telo...a projde to..A jinak klidne a hezke svatky!

llenka_li
25. pro 2017

@uwe co zkusit brát ten Prednison, nemáte doma? Ono těžko si sama něco ordinovat, ale jestli to má být špatne, stejně nic nepomuze. Musíš věřit, moc drzim palečky...mě bolelo na začátku břicho pořad a dost, silela jsem strachy...byla jsem po mimodeloznim, takže jsem se taky bala a kolikrát mě v prvním trimestru bolelo břicho fest v nějakém místě, ale dobre vše dopadlo 🙂

uwe
27. pro 2017

@llenka_li krom toho utrose nemam nic 😞.Ted vubec nespinim...ale nejaky test pepino home pregnancy mi ted odpo neukazal vuuubec nic...tak zas trnu...V brichu uz neskrabe,ale moc sanci tomu nedavam.

llenka_li
27. pro 2017

@uwe teď už by měl asi ukázat každý...s odstupem 3dnu. Ale je pravda, ze Pepino ukazuje málo a pozdě...

uwe
27. pro 2017

@llenka_li jj,myslím,ze už by to ukázat měl.Dam tomu ještě 2 dny a pak otestuju,to už bude jasný.

llenka_li
27. pro 2017

@uwe drzim palečky, ať to dobre dopadne 🙂

katmir
29. pro 2017

Ahoj holciny,jak se dari?

@llenka_li jak je? Uz to mas za par.

llenka_li
29. pro 2017

@katmir no je to dřina, už počítám minuty...nemůžu už chodit, spát nic, všechno bolí, tlačí 🙈😂

evikkk13
29. pro 2017

@uwe A jéje, jak to u Tebe vypadá? Držím palce!

evikkk13
29. pro 2017

@llenka_li Kdy máš ten termín? 🙂

llenka_li
29. pro 2017

@evikkk13 21.1., ale to nedám...udělat nákup je nadlidský výkon...pak nemůžu chodit, teď jsem uvarila a musela jsem se jit natáhnout....buď začnou hrozné bolet zada nebo tlačit a tvrdnout břicho....abych nestrasila snazilky nebo krátce těhotné, takový průběh konce tehu mám poprvé. Nevím, jestli už jsem rozpadla po předchozích tehu, jestli je to vahou nebo věkem, ale z předchozích tehu to neznám...😅

katmir
29. pro 2017

@llenka_li neboj,uz jenom chvilku a budes mit mimi u sebe.
U nas pokud to vyjde tak prileti cap nebo vrana v zari.😉
Dnes 30.dc,ale ovulka byla pozdeji,tak jsem 9.dpo a mam tohle.

katmir
29. pro 2017

Ted odpo na tomhle testu mam toto

uwe
29. pro 2017

Ahoj holky,tak testy uz ani tuk,ms se rozjizdi...😞 Dneska uz jsem zoufala po 5SP...😞Kontaktovala jsem noveho gyndare a rehabilitaci zintenzivnim.Myslite,ze pomuze se par mesicu nesnazit,at se telo zotavi...?Nebo je to jedno?Teda popravde meli jsme i 4mesice pauzu a nepomohlo to 😞.A kdyz ani do 6tice nic,tak uz nas Car nemine.Jsem zoufala,hlavne z toho,ze deti mezi sebou budou mit min 3,5,spis 4r rozdil a vic...nez neco klapne.

Strana