icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

uwe
29. pro 2017

@markethy235 jak to vypada u tebe?

uwe
29. pro 2017

@evikkk13 blbe...a hezky Vanocni prekvapeni to bylo...nj

markethy235
29. pro 2017

@katmir to jsou krasne testy, hlavne ten odpoledni 😊 drzim palce, at to dobre dopadne 😉

markethy235
29. pro 2017

@uwe diky za kptani 😉 u me nic, IUI opet nevyslo, MS dorazila presne jak mela.

uwe
29. pro 2017

@markethy235 to je mi lito 😞

uwe
29. pro 2017

Jak mi to ted vsechno leti hlavou...Myslim,ze nam netestovali imunitu proti spermiim.Muze tam byt problem,pokud mam se stejnym manzelem 😊 1 dite bez problemu? Nebo to je uvaha uplne mimo?

dasa.77
29. pro 2017

@uwe imunita proti spermiím asi nemá nic společného s tím,když k oplodnění dojde.... nejspíš by se to ani nepovedlo.... to je zase moje úvaha
já bych asi netestovala tak brzy,ale až po nějakém týdenním zpoždění a taky jiným testem než Pepínem apd. Na nich je kolikrát slabá čárka a přitom je to ryska

uwe
30. pro 2017

@dasa.77 ja testla na termin ms,coz mi vetsinou neukazalo,to vim,ale byly Vanoce...tak jsem to zkusila a byl tam duch.Ted uz po tydnu se mi rozjizdi ms a bricho se snizuje do normalni polohy,testy nic,samozrejme.Ale dalo se to cekat,kdyz uz tolikrat to nevyslo.Myslela jsem obranu meho tela pred necim cizim,jinak si to neumim vysvetlit.Je to vubec mozne,kdyz spolu uz dite mame?

llenka_li
30. pro 2017

@uwe jenže tomuhle se ani nedá říkat spontánní potrat, proste se ti opozdila MS...a s tím žádný dr asi moc pracovat nebude chtít. I když chápu, ze pro tvou psychiku je to silene..:(

Neznám cely příběh, ty už mas za sebou vyšetření v CAR nebo té teprve čekají? A jak dlo

llenka_li
30. pro 2017

@uwe jak dlouho se snažíte, jsem chtěla napsat 🙂

markethy235
30. pro 2017

@uwe no, neda se nic delat, ale me uz ceka IVF, ktere nam, doufam uz pomuze. Kolem nas se opet těhotní jako na bezicim pase, coz samozrejme vsem preji, tak snad se v roce 2018 konecne zadari i nam 😊

Jinak, jestli uz mas tolikaty SP, nechala bych se vysetrit, at se prijde na to, cim to je a pred dalsim SP se to jiz bude resit.

llenka_li
30. pro 2017

@katmir každý večer mám hodně silné poslicky, takže fakt každý večer čekáme, který den to bude. Od zitra už je maly považován za donoseneho, budu 37+0 a chtěla jsem, aby byl prdola 2018...to už snad dotahneme, a pak začnu vyhanet 🙂

No tak paradicka, budu držet palečky, ať to tentokrat klapne....;) dej vědět, jestli sílí.

uwe
30. pro 2017

@llenka_li jeden car jsme zkusili,ale pristup hrozny.Pan doktor mezi schuzkou podepisoval papory a vyrizoval telefonaty a doporucil rovnou IVF a jine varianty neresil.Jeste teda ho napadly srusty delohy,ale to mi vyloucili na prenatalu UTZ.Snazime se 1,5roku.Otehotnim vzdy na 1.pokus.Nejdriv byl sp v 8tt-revize.Pak v 7tt nebo 6,uz nevim,bez revize a ty ostatni vzdy vyjde duch a pak za 7-14dny se rozjede ms.

uwe
30. pro 2017

@markethy235 vcera jsem kontaktovala jiny CAR.Tak uvidime,vysledky genetiky a spermiogram je ok.

uwe
30. pro 2017

@markethy235 treba nam tam reknou,ze mame narok jeste na nejake dalsi vysetreni.To prece musi mit nejaky duvod,fakt to nechapu.

evikkk13
30. pro 2017

@uwe Taky jsem nekde cetla, ze pokud je imunita namirena proti spermiim, k oplozeni ani nedojde. A co z imunity vam vysetrovali? Ja myslim, ze vyloucene to neni, ze by byl problem v tom, kdyz prcka uz mate, to se muze rozhodne menit v case, telo je slozity system. Mas udelany hormonalni profil? Pokud ano a je ok, pak by byla asi na miste ta imunologie a pripadne hematologie.

evikkk13
30. pro 2017

@katmir Juuu, drzim palce!

katmir
30. pro 2017

Byla jsem u svagrove,napsala mi clostik,ale snad ho potrebovat nebudu. Utrogestan a dle hcg ho nasadime. Odpo budou vysledky. Jinak dnesni testik z rana

katmir
30. pro 2017

Na ultrazvuku videla zlute telisko,to je pry dobre a vyska delozni sliznice 14 mm,to je taky o.k. na vsechno ostatni moc brzy. Odpo budu vedet hcg,v utery se naberu v praci.

katmir
30. pro 2017

Tak hcg 17,tak na 10.dpo to neni vubec spatne. Tak snad bude stoupat.

lzii
30. pro 2017

holky vidite neco ?? zvracelajsem, ale do ms jeste 10 dni ,

lzii
30. pro 2017

2.

lzii
30. pro 2017

3. dnes ráno

llenka_li
30. pro 2017

@katmir super, moc drzim palečky 😉

jade85
30. pro 2017

@katmir to zní nadějně, moc držím palce 🙂
@lzii na 2 a 3 nevidím nic a ten první vypadá, že se rozpilo barvivo z kontrolní čárky. Zkus vydržet aspoň týden. 10 dní do ms test snad ani nic ukázat nemůže...

dasa.77
30. pro 2017

@lzii bohužel,ani já nic nevidím a ten první test je špatný.... nelze ho brát jako pozitiní

lzii
31. pro 2017

@dasa.77 tak to mi spadl kámen ze srdce, teprve jsme se začali snažit a chtěli bychom aby se povedlo později.

markethy235
31. pro 2017

Holky, přeji vám hezký konec roku a úspěšný vstup do roku 2018, hlavně ve zdraví 😉 holkám těhulkám přeji bezproblémový porod a ať vše probíhá tak jak má a nám snažilkám ať se již zadaří a najdeme vytoužené čárky na testech 😉

uwe
31. pro 2017

@evikkk13 joo hormonalni profil mam ok.Imuno prave myslim nemame.

uwe
31. pro 2017

No to je vesely,prave jsem kamaradce rikala,ze ze me, den pred spinenim v noci,vytekla voda.Jsem to nejak uz neresila a pry to muze byt cysta?Boze jeste toto... tim padem mohla smect embryo..Jsem si delala radeji test,protoze ms se rozjela na 24h a uz zas temer nic.Test negativni a bricho stale neleze dolu...tak me asi ceka doktor 😞 Bolesti zadny,tak zitra zajedem...

Strana