Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@vendelinka08 je to v pohode,pokud je kompenzovana. Tak nekdo te musi sledovat s mit prav.kontroly. v tehu je tech kontrol vic.
@dasa.77 svagrova se priklani k tomu 20.12.,myslis,ze pokud bych mela ovulku 23.12.,tak 29.12.uz bych nasla ducha na tehu testu? To se mi uplne nezda. Ale asi to uplne resit nebudu. Podle UZ se udela termin porodu. Ale ted jsem moc rada,ze to zazim sili. 😉
@dasa.77 dle teploty urcite 23.12.
@katmir na termin dle utz bych se rozhodne nespolehala. Muze byt spatne a muzou pak zbytecne predcasne strasit a vyvolavat a pritom tehotenstvi jeste je terminove. Kdyz vis kdy byla ovulace, nahlasila bych posledni mesicky korigovane dle ovulace.
@katmir omlouvam se. Ovulace 22.12. Tzn 23 den cyklu. Nevyznam se uplne v te aplikaci a popletla jsem dny cyklu a datum.
Ovulka je posledni den nejnizsich teplot ne? Pak uz teplota stoupa a drzi se...ale pak uz zalezi na uhnizdeni a ne ovulce...coz je u kazde zeny jine...proto nektere najdou na testu ducha drive a nekdo pozdeji. U me byva uhnizdeni az kolem 9 dne a tudiz dusik na testu mivam az 10den.
@myjusiatko
@katmir
tak i já koukala šejdrem 😀.... Tu ovulaci jsem myslela stejně a když se podívám znovu,opravdu je to 22.12. .....takže jsem se nespletla😝
@vendelinka08 ovulace je posledni nizka teplota pri pravidlu 3 vyssi nez 6 predchozich.
@myjusiatko
kdyz svagrova vi,kdy jsem mela posledni ms,ale mne to nevychazelo ani u holek. Starsi je prenasena,mladsi nedonosena a tohle treti,ac se mi nechce,tak pujde plan.sekci cca o 14 dni drive.
Holky jste dobre,jak se v tom vyznate. 🙂
Podle ms 5+0,podle ovu +/- 4+1
@katmir dr pak urcite nahlas ms korigovane dle ovulace. 🙂
holky jak vypada uhnizdovaci vytok ? Mám 6 dn do MS a dnes spinim ,nikdy se to nestalo . U prvniho ditete jsem mela bílej a hutnej vytok a dnes mam (mlouvam se za popis) ruzovokrvavy cucek . -Mela to nektera tak ? Test jsem delala ale nic. Od styků z plodnych dnu je to cca 8-9 dni
Ahoj holky. Dnesni hcg 514,tak super.
Holky,mate zkusenost s angelsound. Trochu o nem premyslim,aby si to manzel vic uzil,ale uplne nevim.
Holky dekuju. Tak asi poridime. Je to posledni tehu,tak at si ho alespon v necem uziju. Od vcerejska jsem prevedena na inzulin a mam pocit,ze kdyz sectu co nemuzu,protoze to obsyhuje cukr nebo zo na co mam alergii,tak nic moc,ale to neva,hlavne at je mimi v poradku.

@katmir Ten graf je ale ukazkovej, to mne to lita porad nahoru, dolu, nahoru, dolu...nekdy mam taky pekny a vyctu to z toho a nekdy vubec netusim