Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@markerhy235 tak snad ho preda!! 🙂 a nebo uz nebude co, predavat 😍😍
Dekuju, snad je vse ok 🙂
Jojo, jde taky 🙂 ja jdu az na 10:10 🙂
@bajuliss no, uvidime. U nas ted neni moc chut se nejak nutit, muj byl vcera za tatou a je z toho spatnej 😞 a ja to mam v praci ted opravdu velmi krusne, ale verim, ze jakmile skonci tento tyden, bude zase o neco lepe..
Tak to se pred polednem tady mrknu na krasne zoravy a jiste i fotecky 😉
@markethy235 tak snad ten tyden rychle utece 😉
Ok, tak ja se zitra ozvu 😉
Holky tak dnesni test slabsi nez ve stredu,takze si zkusim vyprosim krev at muzu vysadit leky. Jen doufam,ze me nepozenou na revizi,ze tomu daji cas
Krásné ráno holky. Přeju všem, ať vše dobře vyjde 🙂 Protože já se řídím mottem - Dokud dýchám, doufám! Takže nezoufejte, doufejte 🙂 Jinak já včera ovu test docela silná čárka, ale myslím, že bude dnes 🙂 Tak alespoň jedna dobrá zpráva, mám ovulaci :D Takže to dnes opět pojistíme. Každopádně děloha bolí stále víc, při jakýkoliv pohybu i v klidu.. Možná to bude tou ovulací ale..
@mirindad <3
@mirindad juuuu😍 to je krasne 😊 zavidim a preji at je vse v poradku 😉
@mirindad nadhera 😃 gratuluji 😘
@bajuliss me se klepaly nohy na te koze jak jsem byla nervozni 😂😂😂 doktorka ze : jee uz ho vidim.. A ja uplne kde kde kde kde kde ja to chcu videeeet 😂😂😂😂
@lenulinka10 dekuju moc, tobe preju moc stesticka 😍
@markethy235 dekujii 😍
a ja mzu zase jen zavidet,uz fakt nevim,co je spatne,leky beru,injekce picham a uz poctvrty se to podelalo
@mirindad dekuji moc😍 snad k nam to stesticko take brzo prijde 🙂
Tak me tajnustkarske dite se rozhodlo, ze zas a opet neukaze nic ! Doktorka ho "sparala" 10 min... Ale bud si dalo nozku pres nozku, nebo si tam strcilo rucicku 😂😂😂 ale dnes to vypada spis na holcicku..tak ja nevim 😍😂
Ze: no, neda ty nozicky od sebe a neda...
A ja: pokud je to holcicka, tak snad ji to tak i zustane !! 😂😂
Fotka je zachycena v letu- mimi zrovna delalo kotrmelce, ale dokaze nam palcem nahoru vyjadrit, jak je stastne, ze nas zase dobehlo a neukazalo, co vlastne je 😂
Holky v krvi Hcg 179 - ve středu bylo 75 a pritom test z moci je fakt spis slabsi nez ve stredu,mne snad prasne cevka.
@bajuliss: ja díky všem těm IUI léčbám apod muzu sexovat jen prvních 14 dní cyklu a vzhledem k tomu,že první týden je menzes...... A to bych taky jinak mohla kdykoliv a kdekoliv 🙂 (i když naskutru asi ne)
@medulinek noo...ty motorove vozidla.... 😀 😂 v seznamu mi uz chybi jen tramvaj a trolejbus ( noo jeste ponorka, balon a vducholod )😂😂😂 - ale uz jsem hodna!! 😀
Hele ja si myslim, ze pokud hodnota stoupa, tak je to na dobre ceste 😉 ja test, co jsem si delala druhy den po tom, co jsem si ho delala ve vlaku 😀 taxem ho mela o dost slabsi nez ten "vlakovy" ... Tak nevim, presto dopadlo vse v poho, tak myslim, ze to bude dobre i u tebe 😉
Já to teda jednou zkoušela v autě a že by mě to nějak zaujalo,to se říct nedá,ale taková terasa nebo zahrada těsně po soumraku 😀 hlaně už nikdy stan,to byla málem moje smrt,páč těžko si přitom ten stan v kempu otevřeš,aby ti větralo 🙂
o jsem zvědavá na pondělí nebo úterý na ty odběry,myslím,že ty asi rozhodnou,jako byla bych klidnější,kdyby bylo trochu vyšší,ale ona ta hodnota zase tolik nevypoví,Dvakrá už jsem viděla na UZ srdíčko,takže už muselo být dost vysoké a dvakrát to vzdalo,jednou se nai neobjevilo,u dcery mi hrozil porod uz od 22tt,kdy doktor rikal,at jeste aspon mesic vydrzim,sakra jsem si polezela,tak snad uz bysme si zaslouzili.
Jsem dneska byla navštívít maminku po operaci v nemocnici u Apolináře. Sedíme na zahradě a najednou slyším uuuuuuu. Říkám tady asi někdo naříká. Za chvíli slyším ozvy miminka, ten hrozně rychlý tlukot srdíčka... No a pak už v relativně pravidelných intervalech do toho vstupovalo uf uf uuuuuuu aaaaa... No holky, mít před porodem a slyšet to, asi bych přemýšlela jak porodit bez mé přítomnosti 😀 Ale ve stavu 1v1 to bylo takové hezké... Vědět, že pár metrů za mnou se dere na svět miminko 🙂
@medulinek ty joo ☹ moc te obdivuju, ze to takto zvladas, ja bych asi tak silna nebyla ☹
@pet_8 😱😱 me prave prijde, ze od te doby, co jsem tehu, taxe skoro ve vsech filmech rodiiii.... A pritwl vzdy prohodi neco hroooozne povzbuzujiciho : jooo, staraa jak kdybych te videl...nebo : tak co, uz se tesis ?? Atd 😂😂😂

@markethy235 jeee 😍 to je hezke 🙂 doufam ze ti pres "drat" poslala teochu toho tehu bacilu 😍👌 to ja jdu zitra na prohlidku, no a uz zas zacinam stresovat, zas ani neusnu achjoooo, to je hruza..koupim si asi vlastni utz 😂