icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

biedronca
12. led 2018

@myjusiatko sdiky za rady.<3

biedronca
13. led 2018

@myjusiatko Ahoj, prosim o radu. Vcera i dnes TT lehce pozitivní, jak jsi psala je to az moc brzo, proto na UZ nesel asi videt ten gestacní váček. Jenze jestli se tam něco rýsovalo, dnes to zaclo asi odcházet............. rano jsem zacala mírně krvácet, zadné spinení, jasná krev :( Výsledky z krve budou v pondelí až... :(

myjusiatko
13. led 2018

@biedronca nezbyva nez cekat. Ale test je silnejsi. Krvaceni na zacatku nekdo ma a pritom je vse ok. Drzim ti palce.

biedronca
13. led 2018

@myjusiatko No ten vrchní je zaschlý a ten druhy dnešní je "čerstvý" :D A nebo pak dorazila klasická MS (+ vše přirozeně "odejde") , proto ta vysoká sliznice? To by ale nevysvetlovalo pozitivni TT. To čekání... jsem nervozni. Dekuji, ze mi odepisujes- 🙂

markethy235
13. led 2018

@biedronca ahoj, test evidentne sili, ale nestresovala bych se a hlavne ho nedelala denne 😉 dalsi udelej v pondeli rano. To, ze doktor nic nevidel, jeste nic neznamena. Byla jsi u nej moc brzy, kdy proste nic videt neni, taky nemusel mit tak dokonaly utz.
Co se spineni tyka, pokud nekrvacis jako pri MS, neni nic ztracene, nekde spini/slabe krvaci na zacatku a je vse v poradku. Hlavne v klidu 😉

vendelinka08
13. led 2018

Holky..co mate zkusenosti s ovu testama. Kdyz je jadne pozitivni ovu test..je ovulace ten den? Kdy je nejvice toho ovulacniho hormonu?

markethy235
13. led 2018

@vendelinka08 k ovulaci dochazi cca za 24-36 hodin od pozitivniho ovu testu 😉 pozor, pozitivni ovu test je tehdy, kdyz mas obe carky stejne silne, neni to jako tehu test, kdy se bere za pozitivni i slaba carka 😉

kaitinka
13. led 2018

Holky, nechci delat plane nadeje, ale rada bych znala vas nazor: dnes jsem 5 DPO. Vcera behem odpoledne me nekolikrat chytla slabsi krec do podbrisku, ale vecer uz nic. Dnes mi v podbrisku picha, hlavne kdyz sedim v mirnem predklonu. Nevite cim by to mohlo byt?

vendelinka08
13. led 2018

@markethy235 dekuji

evikkk13
14. led 2018

@kaitinka To takhle asi tezko rict, muze to byt cimkoliv. Nejsme vedmy 😊 Mluvis o planych nadejich, takze se zrejme pokousis otehotnet. Muze to byt klidne znak hnizdeni, ale taky nemusi a muze to byt cokoliv jineho. Jestli to nejsou nijak extra silne bolesti, tak par dni jeste vydrz a pak uvidis, pripadne navstivis lekare no - taky to muze byt zanet, cysta atd.

kaitinka
14. led 2018

@evikkk13 presne tak. Ted je to prvni mesic co se snazime cilene s manzelem.. Nemyslim si, ze bych mela cystu nebo tal neco, treba zrovna dnes me podbrisek zatim neboli vubec..

uznevimcozaheslo
15. led 2018

@lzii Držím pěsti,ať je vše o.k.,dej pak vědět.🙂

evikkk13
18. led 2018

Cau holky, neco noveho? Ja dnes zakoncila kolecko vsech vysetreni hematologii, kde jsem vyfasla anopyrin a v pripade tehu mam pichat heparin. Nekdo nejake zkusenosti?

katmir
18. led 2018

@evikkk13 s heparinem ne,jenom ze spitalu. Ja zase puchsm inzulin. Dnes jsem zacala podle ovu 7.tt a zaclo mi byt pekne blbe.

evikkk13
18. led 2018

@katmir Nemam z injekci uplne radost no, ale holt to zmaknu 🙄 Jakoze na Tebe prisly nevolnosti? A mas nejake zpravy, jak se to vyviji?

mimiveru
19. led 2018

Ahoj, tak už druhý měsíc s ovu testama, vše ok, teď i podruhé se testy povedly a čárky byly syté a dnes jsem opět dostala MS. Má už smysl jít na gyndu, když se snažíme od srpna 2016?

katmir
19. led 2018

@evikkk13 mne nevadi pichat ostatni,ale sebe??? Tak to dopadlo,ze jakmile jsem otehotnela,tak moje puvodni dg.porucha gluk.tolerance se rovnou zmenila na tehu cukrovku. Tskze 6xdenne se picham fo prstu a zatim 1x denne do stehen,ale budou pridavat pak i jidlum,pac to mam porad vyssi. Pondelni hcg 4627,a prvni tehu poradna,pristi sobota nebo nedele. Svagr.si bude mozna menit sluzbu a uz by melo byt na uz srdicko. Ale uz musim mit tehu kalhoty,jak je to 3.tehotenstvi,tak je to teda rychlost,jak rostu,ale na vaze zatim -3 kg

katmir
19. led 2018

@mimiveru ja bych to zatim resila prirodne,Drmek,Inofolic a jeste bych 2-3 cykly pockala.

katmir
19. led 2018

Nebo popr.zacit tim nejjednodusim nabrat hormonalni profil a popr.folikulometrii

markethy235
19. led 2018

@mimiveru ahoj, ja uz bych to resila, zajdi za dr. a ona ti zatim nabere aspon horm.profil.
Ja se zminila dr kdyz jsme se snazili 3/4 roku, vzala mi hned stery na chlamydie a ureu, pri MS potom horm.profil. Mimochodem od te doby se nam jeste nezadarilo, snazime se od dubna 2016 a pujdu na IVF 😞

mimiveru
19. led 2018

@markethy235 Já jsem byla v srpnu na gyndě s nějakou hormonální výchylkou, menstruovala jsem 14 dní a nešlo to zastavit. Ptala jsem se, zda to může mít nějaký vliv na otěhotnění a ona mi řekla, že to bylo nejspíše hormonální. No a samozřejmě od té doby nic ☹ Zajdu si tam tedy, ať už mi nějak poradí.. díky 🙂

monikaa91
19. led 2018

Ahoj holky, mám dotaz. Dnes jsem asi 8-9 DPO (23DC). Včera jsem začala špinit, pak to byl jakoby lehce narůžovělý výtok. Dnes zase špinění a jednou se objevila čerstvá krev(omlouvám se za ten popis), ale jen trochu. Mám to brát jako ms? Normálně chodím na vyvolávačky, ale teď asi měsíc užívám kapky na srovnání cyklu. Jinak mě pobolívá a občas píchá v podbříšku.

katmir
3. únor 2018

Ahoj holky, jen se hlásím, že zatím je vše v pořádku. Jen je mimísek menší, ale to se dalo čekat, a opravdu to souhlasí, že ovulka byla 22-23.12., takže podle toho to švagrová počítá a ani jsem si nemusela nic vymýšlet. Takže dnes končím 8.tt a už máme termín na screening v 1.trimestu. Na další poradnu jedeme 14.2., tak pak vložím zase fotečku.
mějte se krásně

dasa.77
3. únor 2018

@katmir Ahoj,SUPER!!!! Mám z Tebe velkou radost. To,že je miminko menší,nic si z toho nedělej, ze začátku prostě nešlo nic vidět,mělo pomalejší start. Ale věř tomu,že do 12.týdne vše dožene. Důležité je,že se vyvíjí a vše je jinak v pořádku. Držím palce,ať proplouváte týdny bez obtíží.

sticker
katmir
3. únor 2018

@dasa.77 děkuji, vždyť ty jsi to takhle odhadovala, tak vlastně mimísek odpovídá. 🙂 a co u tebe ?

dasa.77
3. únor 2018

@katmir jj,pamatuji si..... 😉 Co já? Tak už se blížíme ke konci,může to být každým dnem. (měkký čípek,branka na prst atd.) Věřím,že si to brouček sám rozhodne a ošéfuje. A tak nějak nepočítám s tím,že by to mělo být až do termínu. Budu ráda,když se přiblížíme 38.týdnu. Ale stačí mi i 36. 😀 Každopádně v tomto týdnu nic vážného nehrozí, máme 1950g.

katmir
3. únor 2018

Tak to je pekna vaha. Tak at jeste vydrzite

evikkk13
3. únor 2018

@katmir No paráda, gratuluju 🙂

jade85
3. únor 2018

@katmir to je paráda, moc gratuluju a jen tak dál 🙂

katmir
14. únor 2018

Ahoj holky,nas mimisek v 10.tt