icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
14. únor 2018

@katmir nádhera, je tam! 🙂

mnozimese
14. únor 2018

Ahoj, asi sem taky patřím. Doufám. Co myslíte? 32.DC (mivam 27-31)...

lzii
14. únor 2018

holky potrebuju i poradit , hlidam spis ovulaci , dneska jsem 24 Dc , ale podle testu vysla ovu na nejakej 12-14dc ... a dneska jsem u sebe zpozorovvala plodny hlen a taky ovu nebo blizici ms poznam podle citeni v sexu , ze ten styk je takovy prijemnejsi ... a delala jsem pro zajimavot test ov a vyslo to takhle - ten prvni mi prijde vadny tak jsem udelala druhy.. Jsem 24 den po kyretazi delohy po zamlklem tehu v 7tt ... Díky vsem za nazor

lzii
14. únor 2018

@mnozimese ja jííí vidiííííííííím 😉 potichu gratulujiii

markethy235
14. únor 2018

@katmir to je parada 😊 tak at krasne roste 😉

katmir
14. únor 2018

@markethy235 děkuji, mimisek roste a já s ním. Vypadám jak v 5.měs, jak je to 3.těhu, tak to jde rychle, ale ať si udělí místečka kolik pořebuje. Jinak zatím spíše hubnu, moc toho nesním, ale i přesto mi glykemie lítají směrem nahoru ☹, ale jinak je vše v pořádku
@jade85 a co u tebe ?

uwe
15. únor 2018

Nějakou dobu jsem tu nebyla...změnila jsem gyndaře a naordinoval mi duphaston a ascorutin...že mi to po 5 ZT měli dát dřív. No tak se necháme překvapit. Jen jsem si teď všimla, někdo psal, že duphaston potlačuje ovulaci? Beru ho cca 10 dní a fakt jsem teď poznala jsem podle bolesti, že je, snad.... Ale podle hlenu ani náhodou a podle toho to poznám hned! Tak jinak nic nového, snažím se zaměstnat vším možným, abych na to myslela méně.

jade85
15. únor 2018

@katmir no já už se chystám na porod, máme to za pár 🙂 všechno vypadá v pořádku, váhový odhad kolem 3kg, miminko už pár měsíců hlavou dolů, otevřená na špičku prstu, tak jsem zvědavá, kdy to vypukne 🙂

lzii
15. únor 2018

Holky je pozitivní nebo ještě chce?

simi1510
15. únor 2018

@lzii Pozitivní není. Ovu test musí být minimálně stejně silná čárka jako kontrolní

mimiveru
15. únor 2018

Ženy, opět jsem to dostala... Ale o 10 dní dříve a už to mám 6 den a nekončí to, normálně to mám 2-3 dny... Mám ještě chvíli počkat a nebo rovnou na gyndu? Už jsem tam totiž jednou kvůli tomuto problému byla, mela jsem to 10dni a prý to byla nějaká hormonální změna snad...

lzii
17. únor 2018

A dnes?

simi1510
17. únor 2018

@lzii čárku testovaci nas stale slabsi dle fotky

biedronca
Odpověď byla odstraněná
medulinek
19. únor 2018

@jade85 ahoj,nebyla jsem tu mili9n let a ted koukam,ze i tobe to konecne vyslo,tak mam hroznou radost 😍

jade85
19. únor 2018

@medulinek jeeee dekuju 🙂 no mám chvíli před porodem, tak bych to nerada zakřikla, ale vypadá to slibně. Zadařilo se nám v podstatě ve třetím cyklu po šestinedělí, hned po svatbě (asi malej čekal, až to bude ve vší počestnosti) a celý těhotenství ukázkový, tak snad i to finále zvládnem 🙂

medulinek
23. únor 2018

@jade85 no jasne ze jo 😍

zizulka2008
23. únor 2018

Zdravím holky...máte nekdo zkušenost s carkami po limitu? Dělala jsem dnes test ráno a po obědě a vždy se objevil duch az po limitu..děkuji

kreveta1
23. únor 2018

Ahoj holky. S partnerem se snažíme skoro tři roky. Dneska jsem 9 dní po ovulaci. Celý den mne divně tlačí v podbřišku nad stydkou kostí. Dopoledne to bylo tak nepříjemné, že jsem nemohla ani na velkou :(. Klidně to může být nasttydnutí, nebo třeba taky ne .. mám 5 dní do MS. Máte někdo zkušenost ?? :(

katmir
1. bře 2018

@jade85 moc gratuluji k chlapečkovi.

jade85
1. bře 2018

@katmir děkuju 🙂 je to úžasný 🙂

markethy235
2. bře 2018

@jade85 také moc gratuluji 😊 malej má krásné jméno 😊

jade85
2. bře 2018

Holky, ještě aspoň fotečka a základní info. Sebík se narodil 28.2. v 9:25, 3260 g, 48 cm. Porod proběhl víceméně dle mých představ, každopádně stál za to 🙂 chtěla bych moc poděkovat všem v tomhle fóru za podporu, kterou jsem potřebovala hlavně loni touhle dobou. Všem, co se snaží držím palečky a přeji hodně štěstí, hlavně vydržte, stojí to za to - za všechno.

jade85
2. bře 2018

@markethy235 děkujeme 🙂

simi1510
2. bře 2018

@jade85 Gratuluji moc a přeji hlavně hodně zdravíčka! 😉

kreveta1
2. bře 2018

Ahoj holky... máme 3. den zpoždění, dva dny slabé špinění...na TT jsem zatím neměla odvahu. Skoro dva a pul roku čekání :-/ těch negativních testu bylo taky dost .... takže zatím vyčkávám... kdy mysíte že bych mohla testovat ?? díky K.

dasa.77
2. bře 2018

@jade85 krásný bobánek

svetty
10. bře 2018

@kreveta1 ahojky jsem na tom podobne taky uz pres rok po revizi snazeni a cekani a uz 3 dny zpozdeni.... na TT se taky neodvazuji, ale co jsem tak cetla kazdemu vyjde TT pozitivni jinak nekomu jeste pred terminem MS ale cetla jsem ze i tyden po vynechani az byl pozitivni.....

lzii
17. bře 2018

Ovulacni Test holky co myslíte?

evikkk13
17. bře 2018

@zizulka2008 Ahoj, u mně i polimitní čárka byla později limitní čárka. Jak to dopadlo?

Strana