Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@medulinek ja to vedelaaaa, gratuluji 😘😘
Holky, tady to jsou same carecky na testiku, moc vsem gratuluji 😘
Jen vam za chvili budu kazit statistiku teto slupinky 😞
hlavne nikdo negratulujte,carecky uz jsem videla mockrat,pak jednou srdicko a po tydnu od srdicka jsem svihala na revizi
@medulinek neboj, ted to bude uz urcite dobre 😉 budou si te nejak specialne hlidat?
myslim,že víc nebudou,mám maximální léčbu,kterou můžu mít,víc se dělat nedá než doufat
Já bych urcite nepremyslela ani vterinu, kdybych otehotnela v nespravnou chvili.... jesti si ho nechat, jestli se to zvladne nezvladne, jestli mam delat to nebo to .... Kdyz to vyjde, je to vazne zazrak a bohuze je az moc pripadu, kdy se otehotnet nedari ☹ nastesti tady zacinam videt pokroky, ze se to pozitivnima testama jenom hemzi 🙂 🙂 🙂 urcite bych dala prednost miminku 🙂 mimco na prvnim miste 🙂
Já jsem otehotnela na svuj vek moc mlada, ale me to vubec nevadi 🙂 moji rodice me taky meli v nizsim veku a ted maji klid.... jezdi po vyletach, maji konecne svoje konicky a nemusi se ohlizet nad malym mimcem.... Nekdo se bohuzel snazi i v nizim veku a presto to muze trvat nekolik let.... ale jak vidim, tak na kazdou ceka vytouzene mimi <3
@mirindad to rikam i ja,kdybych si mohla vybrat,mam mimco uz ve 20ti,ted by bylo v tezky puberte,ja v klidu v praci s trichou volnosti,ale holt ten pravy prisel pozde. A uprimne,kdyby ta mnou dcera v 16ti prisla,ze je tehotna,tak kdyz vidim nase tri posledni neuspesny roky snazeni,byla bych v klidu. Vsechno ma svy reseni.
@mirindad neviem ci to bolo na mna, ale ja som nikdy nepovedala ze rozmyslam, ci si ho necham 🙂 ked uz je tu, tak jasne ze jo. Len neskacem 2 metre od radosti.
Tak holky dnes som si robila zas test, vcera som mala termin MS. Test je len z drogerky najlacnejsi s citlivostou 25 tak ciarka este neni moc silna, ale nabehla hned a je tam.. Nazivo je vidiet o dost lepsie nez na foto, mobil mi to nechce zachytit. Takze este budem testovat asi az kym sa dostanem k 2 rovnakym :D k doktorovi by som chcela az tak za 2 tyzdne..
Holky dotaz : jak vysoko máte položený čípek na začátku těhotenství? Ještě včera jsem si na nej normalne dosáhla a byl úplně tvrdý.Dnes je hrozně vysoko skoro na něj nedosáhnu a přijde mi trošku měkčí a teplota ráno mi skákala prvně 36,7 a podruhé 36,9
ja ho mam celkem dole
Takže by to mohlo značit přicházející menzes?
Hojte holky 🙂 tak uz jsme to praskli tatkovi od pritele 😉
(No ja vim ve az ve 17+3 ale nevadi 🙂 ... Jinak moje rodina to stale nevi 😂 )
Tatka od pritele nas vezl na vlak s stali jsme na nastupisti a cekali... Pritel to chtel rict uz aai mesic, ale nikdy nesebral odvahu... Celou dobu jsem na nej mrkala a hazela pohledy, at to uz rekne.. A on chudak, cely cerveny, ze to neda, ze to neda.,. No..a ja "mrcha" mu podala do ruky tehu prukazku a rikam : no, taxe pochlub tatovi....
Sice ode me trochu podpasovka, ale nakonec mi sam podekoval, protoze by se asi neodhodlal a ja pao musela poslouchat dalsi mesic, ze to mel rict a nerekl 😀
Jinak tatka ( budouci deda) byl nadseny a cely dojaty 😍😍😍
No, tak asi takove novinky u me 😂✌💜
Ahoj holky, tak me dnes na gyndu napsala dr.zadanku na laparoskopii - na vytažení tekutiny z Douglasova prostoru a zjištění co je to ta tekutinu. Minule mi Dr. (dcera té co jsem byla dnes, ta dnešní je tam jen 1 den v tydnu) říkala, že mám větší množství cyst a prokrvený vaječník, dala ATB a řekla ať dojdu po 2.menstruaci. Ale ty bolesti byly takové ze jsem se objednala dřív. A dnes toho. Prý cysty nemam, tak asi praskly. Jen se mi nezdá, že bych měla hned na operaci - ze nepočká jestli se to nevstreba nebo nevyteče a hned pod kudlu. 4.10.jdu na konzultaci do Brna k soukromému gyn na doporučení. Co myslíte vy, někdo nějaké zkušenosti?
Ahojky holky chtěla bych se optat na jednu otázku chtěla bych podpořit trochu víc těhotenství beru kys.lis.ale chtělo by to neco lepšího co by ne dali v lékárně ne na recept nevíte někdo co by to mohlo byt a podpořit?přede děkuji
Femibion,inofolic
Ahojky, týden mam zpoždění. V pulce cyklu jsem dva dny spinila jen. Jsem nafouklá a prsa mam natekla a citlivá. Dva dny byla zvysena teplota 37. co myslite?
@petula1985 a co mame myslet? 😉
@tornadolu ja beru jen kys. lis. A magnesko - protoze me v druhem trim zacala casto bolet hlava 🙂 jinak jic neberu 🙂 no a ter par dnu mazu brisko a stehna kremem kvuli striim 🙂 obcas maze pritel, kteremu se to libi 😍 no a me se to libi o to viiic 😍😍
@petula1985 tak zitra testik a sup s nim tadyyyyy 😋🍀
s dcerou jsem mela ElastiQ,ted si dost chvali ten bioil,ale je to teda za nej palka
Aaach ty tehu stavy 😂😂
Byla jsem ted s pritelem v Lidlu..asi 5let zpet jsem tam kupovala cerne triko delsi s 3/4 rukavy...miluju to teicko a je tisickrat uz zasite, vybledle, kruhy pod pazema atd...
Takovou dobu uz chodim do lidlu ( ne jen cr ale cela evropa) koukat na obleceni, jestli nahodou ho tam nebudou mit znovu..
A dnes ho meliiii 😍😍😍
A pritel rekl, ze mi ho koupiiii..a rovnou vsechny 3 barvy 😂
No a moje tehu citlivost?? Brecela jsem na cely Lidl jak mala 😂😂
Nechapavym prodavackam jsem vysvetlovala ze jsem tehu a ze mam SVE TRICKA!! Ale bacha na to, jedna mi dala u pokladny zadar lizatko!! 😍😂

@brambora28 dakujem, no uvidime jak to dopadne 🙂 ono ani nejde o to ze skola, ale mam skoro cely rok prax v nemocnici-normalne 160 hodin/mesiac, ani neviem ci tam budem moct chodit tehotna. Moc by som chcela uz skoncit skolu tento rok, lebo pred tym som chodila niekolko rokov na inu VS ktoru som nedokoncila a tuto uz platim, tak fakt to uz nechcem natahovat. A bojim sa ze keby som prerusila tak sa uz nevratim, nikdy nevies co sa stane.
@medulinek tak ja mam uz 24, nepridem si zas tak mlada na bejby, len proste keby to prislo az o par mesiacov tak som vyrazne radsej. :D priatel ma 31 takze pohoda, mimco by rad..
No vsak sa uvidi, este to nemam ani potvrdene. :D