icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

mirindad
autor
26. zář 2016

@bajuliss jeeezis ty si krasna 💋 moc ti to slusi 😊 uz mas pekny pupik 😁

medulinek
26. zář 2016

@bajuliss krásný a závidím dovču,já zařezávám v práci,ráno jsem se tak bála,že si zapomenu píchnout clexane,že jsem si zapomněla zavést utroš,ale snad to bude v pohodě.

brambora28
26. zář 2016

@bajuliss Ahoooj k moři 🙂 Trošku závidím, protože já už to mám za sebou, tak moc užívej..! u nás teď docela naprd, jednak jak jsem psala mě Dr. poslala na operaci - laparoskopické odstranění volné tekutiny v Douglasově prostoru, což se mi nezdá, tak jsem se objednala k jinému Dr. na konzultaci. V práci je to naprosto šílený, ale to už neřeším, a těšila jsem se, až vypadneme, měli jsme jet ve středu na Šumavu na 5 dní (chystáme se tam už asi 5 let), jenže manžel si včera buď natáhl nebo natrhl vazy v koleni, takže pojedeme leda tak do pr......... No a já očekávám 28. nebo později MS, ale prsa už mě ukrutně bolí třetí den.. Což mě nikdy nebolívalo, vždy až tak den předem a nikdy ne tolik.. Ale už minule mě bolely o dost dřív, přisuzuju to gynexu.. Takže očekávám, že čárky opět nebudou...

bajuliss
26. zář 2016

Dekuju holkyy 😍😍
@mirindad za chvili budes mit taky 😍
@medulinek ja myslim, ze se nic nestalo 😉 ja taky parkrat zapominala
@brambora28 jeej ☹ tak snad to nebude nic vazmeho ☹ a tobe ,at to dobre dopadne 😉 drzim moc palecky, aby se zadarilo 😍 a posilam ti par tehu baciluu 😍🍀

markethy235
27. zář 2016

@bajuliss jeee, tobe to slusi 😍 to se miminku jiste moc libi 😃

bajuliss
27. zář 2016

@markethy235 snad jo 🙂 a co ty? Uz si skoncila v praci ? Jaxe ti dari ? 🙂 😍

markethy235
27. zář 2016

@bajuliss dekuji za optani 😘 ja jsem ted momentalne take na dovce, sice jen v ramci CR, ale aspon neco. Do prace uz pujdu jen 3. a 4.10. a tim koncim, vybiram si dovcu 😂 MS ocekavam presne za tyden, ale ani na to nemyslim, tak uvidime 😃

brambora28
27. zář 2016

@markethy235 Já MS očekávám dnes, zítra nebo pozítří..:-/

markethy235
27. zář 2016

@brambora28 a mas nejake priznaky k MS? Ja ji prave na sobe vzdy poznam, treba uz cecer pred, byva mi vetsinou blbe 😞

brambora28
27. zář 2016

@markethy235 Mám 😉 Můj MS je jeden velký horor :D Začala jsem kvůli potížím při MS v 16 brát antikoncepci (šílené bolesti, zvracení, omdlívání, odumírání nohou.. kvůli čemuž jsem musela odcházet ze školy).. Ale už 3 roky antikoncepci neberu a ani nechci, postupně se mi příznaky začaly vracet.. Obvykle mě den, dva před začaly pnout prsa a byly citlivý, poslední 2 cykly (přisuzuju to Gynexu), mě prsa bolí šíleně i 4 dny před.. A samozřejmě samotný syndrom doprovází už zmiňované příznaky.. Takže já se fakt těším, že při těhotenství MS nebude, a budu jen doufat, že po porodu se to zlepší, protože to je fakt šílený ☹

markethy235
27. zář 2016

@brambora28 jaj, tak to jsem netusila, ze mas takove problemy 😞 hodne jsem cetla, ze se holkam po porodu MS zklidnila, tak snad to bude i v tvem pripade 😉 a resili lekari jiz drive tyto tve problemy? Nebo te jen dali antinu?
Ja verim, ze te ted MS jiz nedorazi 😉

tornadolu
27. zář 2016

Ahojky Ženy tak jde týden po vyvolavačce a MS nikde není to divný?

bajuliss
27. zář 2016

@tornadolu nikdy jsem na ni nebyla, tak nevim...ale na netu jsem nasla ze muze dorazit i do 10-14 dnu..... A nebo az za nekolik mesicu 😉 🚼

tornadolu
27. zář 2016

@bajuliss to vy bylo krásný mit Mimi taky hsem četla az za 14dnu třeba dojde

bajuliss
27. zář 2016

@tornadolu tak doufam ze nedojde 😉 zkus udelat test 😉

tornadolu
27. zář 2016

@bajuliss test udělám po vykendu třeba dojde uvidíme

bajuliss
27. zář 2016

@tornadolu jeee...ja uz byla davno v lekarne 😍😂 ale ja jsem nekdy az moc zvedavaa 😀 tak doufam ze nedorazi a po vikendu uvidim fotku se // 😋🍀

tornadolu
27. zář 2016

@bajuliss ted jsem v práci mam nicni od 18-6.tak budu rada ze usnu rano

petula1985
27. zář 2016

Ahojky tak v patek jdu na gyndu. Podle posledních měsíčku prý jsem asi v 6tydnu rikala sestra. Možná už bude videt i srdicko

tornadolu
27. zář 2016

@petula1985 pěkný gratulace

bajuliss
27. zář 2016

@tornadolu tak snad ti to aspon utece 😉

tornadolu
27. zář 2016

@bajuliss no snad jo

medulinek
27. zář 2016

@brambora28 je pravda,ze ja mam od porodu menzes mnohem mi bolestivou - nebo mi to tak oproti porodu neprijde 😀

bajuliss
27. zář 2016

No uprimne : UZ 19 TYDNU BEZ MS !!!! 😍😍😍 yeaah...ani mi nechybi !! Chci aby mi pak taky tak prisla po porodu !! 😂

brambora28
27. zář 2016

@markethy235 To se vůbec neomlouvej 😉 Ja upřímne závidím holkám, co ani neví, že to mají... Jinak Dr.to rešila právě antinou a kdy když jsem tam byla tak rok pote co jsem ji přestala brát ze mi zase začínají ty nesnesitelný bolesti, tak mi řekla, jestli nechci antikoncepci 😀 A jinak teda alespoň Algifen zabírá a je pravda ze s Gynexem jsou ty bolesti mírnější.
@medulinek To jsem taky premyslela jestli to fakt boli min nebo je to tim ze má ženska s cim srovnávat 😀

medulinek
28. zář 2016

@brambora28 jooo kdovi 😂 ale je to posun kupredu 😊 kazdopadne cipek pak zustava pootevreny, tak mozna i proto,ze ta krev muze odchazet snadneji,nevim

medulinek
29. zář 2016

Holky,ja tak chtwla spat aspon do deviti a misto toho strasim od peti a nervuju

bajuliss
29. zář 2016

@medulinek ja taky nejak nemuzu spat :-\ proc stresujes ?

medulinek
29. zář 2016

@bajuliss jdu dneska na UZ vim ze to prckovi nepomuze, ale nejsem schopna se nijak zklidnit

bajuliss
29. zář 2016

@medulinek ja vzdy pred kontrolou skoro 2 noci nespim, i kdyz vim, ze by melo byt vse v poradku ...neboj, dopadne to dobre 😋 budu na tebe myslet 😘🍀🍀🍀🍀🍀

Strana