Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
mame ho tam,malickeho flicka se srdíčkem (nevim,kde ho najdu v obrazkach)
jen se msime modlit,aby tentokrat opravdu vydrzel
@medulinek Musíš věřit a doufat,a dobře to dopadne! :-*
Btw ja stále zadna MS, ale mam výtok, což před MS nemivam.. Podbrisek me jaksi poboliva ale už docela dlouho.. Ale myslím, že to zítra přijde...
@medulinek krasna zprava 😍 drzim palce, at se dari tobe i miminku 😘
@brambora28 zrovna jsem na tebe pred chvili myslela 😉 vypada to hodne nadejne, co rano vyzkouset testik? 😍
@markethy235 Test jsem dělala před 2 dny a nic.. Hlavně nejsem lovec duchů, takže to fakt nezkoumám v negativech a tak :D Udělám si, až kdybych měla třeba dva dny zpoždění..
Dekuju holky, snazim se,ale stejne hrozne nervuju,ze to dopadnw tak jako vzdycky,snad se to da pochopit.
Ahoj holky, přidám se k vám 🙂 my se s manželem snažíme jen měsíc. MS má přijít 11.10, takže příští týden v pátek si udělám test 🙂. Zatím je mi tak nějak divně, bolí mě prsa, podbřišek a jsem unavená, tak uvidíme. Toto jsem nikdy nemívala.
Tak to dnes přišlo. Provází me, jako klasicky vyse zminene příznaky, takže jsem ráda, že jsem doma.. Meli jsme byt s manželem na Šumav, ale ten si natrhl vazy v koleni. Dnes na kontrole mu řekli že půjde na operaci. Takže zajedu do útulku pomoct s pejskama a pak lehnu do postele.. Tak držím palce ostatním snažilkam ať MS nepřijde.
Ahoj holky, tak jsem už pátý týden po revizi a pořád MS nepřišla :/ nějak nevím, co si o tom myslet..máme sice přerušovaný sex, ale to není úplně spolehlivá "antikoncepce" :/ máte někdo po revizi a kdy vám dorazila MS???
Ahojky holky. Takže 6tt těhotenství. Vidět jen žlout.váček ještě bez srdícka. Kontrola za 3týdny. Snad to bude ok
@kacwi ahoj 🙂 tak snad se povede 😉 🍀🍀
@brambora28 jeej :-\ moc preju, aby se brzo zadarilo 😉 🍀🍀
@bibianne to nevim, ale myslim, ze se to muze stat, nez se zase telo "srovna" zkus pokoumat ruzne diskuze na tohle tema, treba tam nekdo resil stejny problem. Moc te obdivuju a nevzdavej to !! 🍀🍀😘
@petula1985 ja mela srdicko v 6+3.. Podle me je jeste brzo, a brzy se ukaze 😉
@bibianne mrkej 😉. http://www.emimino.cz/diskuse/kdy-prvni-ms-po-r...
@kacwi a tak to muze byt i vsugerovane.... Tak uvidis 🙂 ja to na sobe tusila tak 3-4 dny pred tim, nezmela prijit ms 🙂
@brambora28 ach jo, to mi mrzi, uz to vypadalo docela nadejne 😞 snad se to vydari v dalsim cyklu 😉 mne ma ms dorazit v utery, urcite taky prijde 😞
@kacwi ahoj, tak drzim palce, aby uz nedorazila 😉
@markethy235 dekuji, taky doufam. Vim ze se to na poprve nemusi hned povest, ale aspon malinkou nadeji mam 🙂
Ahoj ahojky ahojky kocky 😊 hlasim se po delsi dobee 😁 jak se mate? Ja se zatim citim skvele, zadne nevolnosti nic... Ve stredu jdu na kontrolu... Ikdy mam byt podle MS 9tt.. Tak na prvni prohlidce to videla na 5tt 😢 :( takze na kontrole budu asi v 7... Tak doufam, ze drobecek roste 💜💜💜💋

Dekuju,uz je mi pekne blbe,nervy v nejhlubsich mistech.....