Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Holky, ja se cítím jako by mi někdo řezal dělohu škrabkou na brambory, a když nemám zrovna tento pocit, tak je to jak kdyby mi tam někdo hnetl těsto.. 😖 Už se fakt těšim az to jednoho dne nedostanu...
Ahoj holky, doufám, že se Vám daří lépe jako nám. Nevím, jestli jsem psala, ale meli jsme byt středa az neděle na Šumavě, ale manžel si udělal něco s kolenem takže to bylo pase. Ve ctvrtek na kontrole mu řekli že půjde na operaci s tím kolenem, a v sobotu nad ránem ho chytla hrozná střevní chřipka se vším všudy a odpoledne i s teplotami. No naštěstí druhej den už bylo líp, ale dnes nad ránem to chytlo me. Ale ještě mnohem víc než jeho, několikrát jsem i málem omdlela. Teď už je naštěstí taky lip, ale jsem hrozne slaba. Tak doufám, že se Vám daří lépe 😉
@brambora28 ahoj, jej, tak snad se brzy uzdravite 😉 treba si vse zle "vyberete" ted a pak uz bude jen dobre 😉
Ja dnes zacala 20tt a vcera poprve mimi koplo pritele pres brisko 😍 a 12.10. Jdu na velky UZ, kde budou koukat na organy, srdicko, a x dalsich veci...tak se uz zase stresuju, jestli po mesici, co jsem byla na kontrole je vse ok....a zacinam mit trochu nervy, jestli budou dobre vysledky... Ale tak to je porad neco...
A neco od nas,v patek me konecne zacaly bolet prsa,tak ksem mela radost a dnes vlastne zase nic,boli me zada v krizi,takze jsem zase akorat nervozni,ze je to zase v haji,vubec to neovladam
Holky vse bude dobre 🙂 Myslete pozitivně. To me naučil můj manžel a fakt to hrozne ulehčí život :-*
@bajuliss já bych tomu tak hrozně moc chtěla věřit,ještě ráno jsem si na levý skoro nemohla sahnout,pak jsem sla do prace a rikala jsem si,ze zase nebudu moct pomalu ani sundat podprdu a ono nic. Vím,že nervy ničemu nepomůžou,ale nedokážu to zvládat,ještě mě teda bolí záda v kříži,ale to mě celkem bolí i normálně. Zkoušela jsem různý akupresurní b ody,dýchání,ale prd platný.
@brambora28 kéž bych to uměla,ale mám za sebou už 3 ZP a tohle náhlý zmizení už jsem taky poznala. Tak se na středu chystám na blbý zprávy,jestli to tak bude,tak je mi líto i tý doktorky,když mi to oznamovala prvně,div nebrečela se mnou.
@medulinek Já vím co mas za sebou 😉 Ale ver, že to dobre dopadne. Zkus kineziologii, včera mi o ni vykládala kamarádka 😉
@brambora28 to je nejaka prace s energii nebo neco takovyho ne?
Ahoj holky, ja to vcera dostala, o dva dny drive 😞 je to u me hodne neobvykle, ale cekala jsem to. Jinak jsme se vcera vratili z dovci, bylo super, i krasne teple pocasi, jezdili jsme hodne na kolech, takze parada 😃 zitra jdu naposled do prace a potom uz mi tam nikdo neuvidi, jen v patek si jdu tedy neco vyzvednout. V sobotu mame velkou oslavu, mama ma kulatiny, tak ji vetsinu zarizuji a hodne pomaham, aspon nemusim myslet, ze MS opet prisla...
Ahojky joljy jsem nějaká nesvá 😡 dneska jsem neka nějaký hnědý hlen a to uz nam po MS.MS byla 28 a co teda prsa me bolí ale jen bradavky jsem z toho hotova 😢
@medulinek v podstatě ano. koukni na metodu one brain.. někdo se zabývá přímo odstraněním strachu, rodinou terapii atd. ta známa tam začala chodit ze nemohla otěhotnět, má 40 let. nakonec otěhotněla prirozeně a teď je zase těhotná..😉
@medulinek ahoj no já bych čekala alespon pul roku ...vidím že každá to tady podcenuje a pak se diví, že má za sebou 3,4, 5 potratu...otěhotnět můžete hned..ale jde o to mimi udržet...a na tom se hodně podílí hormony...a pokud ty nejsou ok..tak prostě budete potracet furt dokola...ja tak prisla o uplne genetick zdravy plod...protože jsem měla jeste nízkou hladinu progesteronu a nikdo mi to nereklani mi nedal nic na udržení...každá zena to ma jinak ale ted už se nechávam vysetrit na hormonální profil....mí se teprve po 8 mesicích 100% upravil cyklusd z 30 denního na 28 osmi denní jak jsem měla..pro tělo je to těhotenství hormonální záhul...a každá chce bych co nejdríve těhotná...ja to chapu ale je to riziko..a cekani na vytouzne mimi se pak zase protáhne..
@medulinek no ja taky slysela z nekolikrat takovou teorii...ne ze bych ji teda nejak verila...ale tak mozna bych to zkusila... Rika se, ze kdyz zena potrati, tak kolem jejiho tela stale "obletuje" dusicka ditete...ze se jeste nedokazala "vtelit" do mimi... A ze ta dusicka nechape, ze to mimi tam uz neni... Proto matku porad obletuje a bere ji energii (prej takovy ti lidi, co vidi auru nebo ja nevim co to je... Tak ze muzou videt i tyhle dusiscky v podobe svetelne koule) ... A pry jak berou tyhle dusicky matce energii, tak je pro ni obtizne vubec otehotner, nebo donosit dalsi mimca...a melo by se temto dusickam vysvetlit, ze tady nemuzou zustat,ze jsou tady zbytecne. Co jsem cetla o tomhle clanky, pry hodne zenam to pomohlo, "ocistit" se od techto dusicek...nj... Jsem do toho tehu tak zapalena, ze jyem cetla snad opravdu vsechno 😀
@brambora28 to je paradni,u nas je zdeavotni problem,tak primo na ro by to asi nepomohlo,ale kdyby na ten strach...
@medulinek Já myslím že dobře (psycho)terapeut dokáže zázraky. A zrovna tohle není moc nějaký duchovno, i když na věřím i na to. Ta známa chce chodit teď ve druhým tehu protože má strach z porodu. Já na tom osobně nebyla, ale verim v tyhle věci 😉
Ja jsem zas takova, ze nevim jestli verit, nebo neverit.... Ale v takove situaci bych to mozna i zkusila...tak zhorsit se to nema jak, tak proc nezkusit.... Treba to ocisteni od dusicek fakt pomuze, treba ne, treba si to dotycne jen vsugeruji a tim padem se jim pak lip otehotni co ja vim... Neznam nikoho v okoli, kdo by s tim ma zkusenost...
Ikdyz i ta psychika dela hodne... Uvedu sice trochu jiny pripad...
Moje mamka mela na palci na noze bradavici...nepomohl tek. dusik, a byla to 3x vyrezavat..pokazde neuspesne....pak ji doktor rekl, ze je bradavice prorostla az v kosti,takze tam uz neni co vyrezavat....tak se mama rozhodla jit na to jinak... Porad si opakovala " ztraci se to, hoji se to dobre..." a normalne ta bradavice sama zmizela...ani doktor to pak nechapal, ale pomohlo to, ze si to vsugerovalo a mozek to uz zaridil...
Jasne nejde srovnavat tehotenstvi z bradavici... Ale podle me pomuze se uvolnit rict "jakoby tem dusim" aby se vratily, ze tady je nic neceka.nebo neco takoveho, a pak si porad rikat ze mimi se udrzi, je vse v poradku, krasne roste a peospiva.... Treba by to pomohlo i v tomto pripade 🙂
@brambora28 taky s tim nemam problem, v cervenci mi umrela babicka,kdyz umirala prosila jsem ji o miminko a ted doufam,ze nas treba hlida.
@bajuliss holky ja se tak snazim,fakt jo. Rika vam neco panicka porucha? Ja ji totiz mam,mam ji zalecenou,beru minimalni davku prasku na udrzeni a normalne nemam problemy,ale tohle se mnou mava. Porad na prcka mluvim at je silny,ze mu verim,hlidam mu leky a na nem je jen rust a silit. Ale nejaky zklidnujici techniky bych uvitala,zkousela jsem dychani i akupresurni body,ale nejde mi to. Nastesti je aspon zitra doma manza. Ja bych spis chtela vedet co to ma na scedomi treba konkretne ty prsa,ktery hormon je tak nafoukne a jak muze tak rychle spadnout aby se uplne vyfoukly. 😂 jsem technicky typ, rada vim,jak veci funguji 😎
@medulinek ja te moc obdivuju a hrozne moc ti fandim, aby vse bylo v poradku 🍀🍀
A ty prsa...no ja to mela taky...chvilku bolely, citlive na dotek, pekne nafoukle.... A zrazu nic.. Splaskliny... Kolikrat jsem si prohmatavala bradavky a zkousela jestli jsou aspon malilinko citlive, aby mi to dodalo takovou tu kapicku nadeje, ze je vse ok 😀
@medulinek aha no já otěhotním na první pokus normálně...ale prví těhu ted bylo hned po vysazeni menzes a nevyvyjelo se, proste zustalo nekde v prvním tydnu..ale deloha to nevyloucila musela jsem na kyretaž....no a bohuzel to druhé 4 měsíce po potratu jsem zase hned otehotnela ale mela nizky pogesteron a neudrzela to deloha....a ja ho potratila zdravy plod..taky malinky...ale do te doby krasne rost tehu test silily vsichni mi tady gratulovali a bum bac...až ted teprve po 8 mesicich od poseldniho potratu ted teprve druhy mesic pred menzes nespinim a nekrvacim..ako predtim(to znacilo ten nizky progesteron) ale nikdo se nad tim nepozastavil..3 doktori nad tim mavli rukou....nastesi uz mam hormon ok...ale jeste to jdu tento mesic overit....a ted uz to snad vyjde vse v poradkuuuu
@medulinek ahoj proč si neudělaš těhu test?? já na nem hned poznala že jsem potratila...hned rano po potratu večerním byl už o pulku svetlejsi nez večer..a bylo mi jasne že je to v haji...ikdyž na ultrazvuku ho jeste videli..ale jen jse nestihl vstrebat..za 2 dny už tam bylop razdno..jestli neviš jak na tom ses porovnej si testy..pokud je porad silny test mas naději...pokud bude slabší...tak to vypovídá o opaku
@europa00 jj,to spineni jsem.mela taky,ale u me vsechny vysledky byly v poradku,neovlivnil to ani utros,navic pri poslednim tehu mi doktor v CAR nacpal prukazku hned v 7tt po dvou potratech,byla jsem nastvana,ze to zakrikne a taky ze jo,za tyden uz jsem ji odevzdavala
Moc ti drzim palce at uz to mas v poradku a dalsi tehu se vydari!

@medulinek prcek sel videt, byla tam mala kulicka 😁 ale odpovidala jsem o 2 tydny min nez jsem mela mit..takze jsem mela ovulaci pozdeji....