Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Me včera skončila MS tak muže opět začít cyklus snazeni.. Ovšem manžel jde zítra na operaci s kolenem, takže to bude trošku složitější 😀
@bibianne no prednison je na snizeni imunity - mám protilatky proti spermiim a proti embryu,tak se musi imunita snizovat,anopyrin je na redeni krve,maji podezreni ,ze mohla placentu ucpat srazenina,clexan si picham taky proti srazeninam,pak utros klasicky na udrzeni,femibion proto,ze mám genetickou mutaci,pri které neumím nastepit klasickou listovku. Nez todo sebe nasoukam 😀 ale je to porad to nejmensi 🙂
@brambora28 kolena snad nepotrebuje,ne 😉
@medulinek Kolena sice ne, ale ten pohyb díky operaci právě toho kolene bude dost omezen 😀
@brambora28 tak ležet muze ne 😀
@medulinek No to muže, jen musím byt opatrná 😀
@brambora28 verim tomu,ze si poradis 🙂
Zdravím holky, tento měsíc jsme se začali snažit a ráda bych se přidala k Vám do diskuze. Máte někdo zkušenosti, že byste v průběhu ovulace měly výtok jako kdyby s nitkami krve? Jsem právě 15. DC tak si říkám že by to mohl být příznak ovulace🙂 Děkuji za odpověď. A všem pozitivním snažilkám gratuluji 🙂
Ahoj holky, tak jak se vsechny mate? Kdo ceka v blizkych dnech na ovu a kdo "neocekava" MS? Mne skoncila ve ctvrtek, takze jsme vkrocili do dalsiho cyklu 😃 jinak v soucasne praci si vybiram zbytek dovci do konce mesice a pri tom si hledam nove misto, vse ze jiz me opadlo, tak snad se i snazeni bude ted obracet k lepsimu 😃 dlouho tady nebyl zadny pozitivni testik, tak snad se zase brzy objevi 😉
Ahoj holky,pridavam fotecku naseho malinkyho broucka.👶💕 jsme 6+2 a krasne nam bije srdicko😍 foto jsem dostala,protoze jsem byla ted na pohotovosti s tim,ze me boli v krku,nemohu polykat,mam rymu a mota se mi hlava... Tak me zkoukla celou... Nastesti to na antibiotika neni 😇 tak musime odpocivat a cucat pastilky 😊
@lenulinka10 teda Leni, jet na pohotovost s bolavym krkem a dostat fotku z UZ.... ty nejsi z Prahy,co? 😉 tady by cloveka vyrazili uz jen na zaklade toho, ze by rekl,ze ho boli v krku 😁
Jinak sem nacumuju cely vikend a nikde nic. Me od ctvrtka do soboty pobolival podbrisek, ted uz nic a mam pocit,ze mi splasklo bricho,tak doufam,ze bylo jen nafoukle. Jinak se teda kazdy den budim a premyslum,jestli jeste prckovi bije srdicko,jestli to tentokrat zvladne. Neni to sice moc hezky,ale tenhle tyden je proste krizovy. A co vy ostatni? Co mate za priznaky,jak vam rostou pupiky?
@medulinek ja jsem nemohla prave uz ani polykat :-/ nene nejsem z Prahy. No oni me z normalni pohotovosti poslali na gyndu,ze nevi co mi muzou a nemouzou dat za leky a ze je stejne 20.00 ze uz konci. Takze tam se zachovali skarede. Sla jsem na gyndu a tam strasne hodny,jak sestra tak doktorka. Sami rikali,ze se zachovali skarede a ze me proste uz nechteli vzit,ze me pekne odbili jeste kdyz jsem tehotna :-/ tak mi pak vzali krev jestli je to zanetlive,aby vedeli jestli nasadit antibiotika nebo ne,tak nastesti nemuseli 🙂 a rovnou zkontrolovala i miminko 😍👶 a dala mi fotecku,rikala ze ji normalne nedavaji,ale ze me ji da. Fakt zlaticka 😊
Dobre rano holky a hezky zacatek tydne 🙂
Tak prcek ma novou zalibu...pokazde, kdyz nespi a mam ruku na brise, tak mi "vpluje do ruky" a zustane tam 😍...by me zajimalo, co z te ruky citi...jestli bezpeci, dobrou energii, nebo jen teplo... Kazdopadne je to uplne boziiii 😍😍
Jinak ve stredu na velky Uz, tak doufam, ze vsechny organy, srdicko atd budou v poradku... A doufam, ze uz se konecne dozvim, co to moje tajnustkarske dite ma dole 😍😂
No a pak uz to konecne oznamim doma 😂 jj jsem asi vetsi tajnustkarka nez mimi..ale cekala jsem do pulky 😍😋
Co vy holky ? Svickujete poctive?!! Nejaky novy pozitivni testik ? 🙂 priparne, rostete ? 🙂
Vsem preji moc stesti a snazilkam posilam poradny kus tehu-bacilu 🍀🍀🍀🚼😘
@lenulinka10 No oproti naší pohotovosti to bylo ještě dobré 🙂 Já jednou okolo Vánoc měla žaludeční záchvat, 2 dny jsem jen blila a měla šílený křeče, nemohla jsem se hnout, jak se to trošku dalo, dojela jsem na pohotovost. Pan doktor měl asi 200 let a hrooozně jsem jeho i sestřičku obtěžovala, asi si zrovna dávali šlofíčka.. Celou dobu na mě byl hnusnej, pak řval proč jsem nepřišla dřív, pak na manžela že kde je nejbližší lékárna ať mi okamžitě jede něco koupit.. A mě bylo tak zle že jsem na to neměla nervy a řekla jsem mu, jestli by se se mnou laskavě mohl bavit normálně! A byl klid, najednou jak milius :D Naše pohotovost (ve Vyškově) je fakt šílená, ostatně jako celá nemocnice :D
Jinak fotečka krásná 😉
@bajuliss Nám by mělo začít snažení teď někdy, bohužel má manžel po operaci kolene, tak jsem psala, že to bude trošku náročnější :-/ Už si pomalu připravuju výpověď do práce.. Pokud se nezadaří do konce roku, dávám na konci prosince výpověď..
@lenulinka10 tak to jsi mela fakt stesti,ted hlavne poctive lez at jsi brzo zdrava. Ja dneska zase neciti m nic krome nervozity no,dokonce se mi zdalo,ze jsem potrati.la,to cloveku taky moc neprida. do ctvrtka to holt zase bude peklo

@bbubble tak má třeba horší UZ,prcek muze byt nekde u steny a hned vidis prd,to bude dobry 🙂