icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
10. říj 2016

@medulinek Myslím na tebe a posílám pozitivní energii, vše bude dobré, já tomu věřím!

medulinek
10. říj 2016

@brambora28 dekuju bramborko,snazim se smyslet stejne,ale vis jak 🙂 jeste delam z domu,tak se clovek zrovna moc nerozptýlí,ale říkám si,že už v podstatě jen dva dny 🙂 snažím se fazolce věřit,když mě bolel ten podbřišek,tak jsem si říkala,že se třeba roztahuje a to taky nemůže dělat kolik dní v kuse,taky musí sílit a vyvíjet se a tak přeci 🙂

carries
10. říj 2016

@medulinek věř, že fazolka vydrží. Mě v 1. trimestru pobolíval podbříšek pořád - jako při menzes. Musí si v bříšku fazolka udělat místečko 🙂

medulinek
10. říj 2016

@carries no,ted uz me zase v podstate neboli nic,ani nejsem unavena,tak hrozne se mi to strida,ze se jeden den citim tehotna a druhy propadam skepsi,ze to jde zase do kytek.Čtvrtka se nemůžu dočkat,ale taky se ho bojím.Musím věřit,doufat,modlit se.

carries
10. říj 2016

@medulinek hlavně myslet pozitivně!!! 🙂

markethy235
10. říj 2016

@medulinek vydrz, bude to dobre, uvidis. Drzim moc palce 😍

medulinek
10. říj 2016

jojo,snazim se,fakt se snazim,hrozne mi pomaha dcera,kdyz je nejhur,sednu do auta a vyzvednu ji ze skolky driv,s ni neni tolik casu na premysleni

bibianne
11. říj 2016

@medulinek vubec si negativní msslenky nepripoustej,ver tomu bobiskovi,taky ti posilam pozitivni energii,moc drzim pesti,at se bobsik jenom uvelebuje v pupiku a vse urcite je tak,jak ma byt ve zdravem tehulkovani :-* @--}

bibianne
11. říj 2016

@brambora28 a jakto,ze chces davat v praci vypoved,jestli se muzu zeptat???

bibianne
11. říj 2016

Holkyyy,poslete nejake nove tehu fotecky 😀 pro poteseni oka 🙂 🙂 🙂

medulinek
11. říj 2016

@bibianne dekuju,domlouvam mu kazdy den,bricho bolelo jen dva dny,ted uz zase nic,jeste vydrzet zitrek a ve ctvrtek budeme zase vedet vic

bajuliss
11. říj 2016

@bibianne fotecku pridam zitra odpo 😉 jdu na druhotrim. Screening 😱😍
Takze uz ted nervacim a stresuju...chjooo...ted jsem nespala, a vidim to tak, ze dnes spat taky nebudu ...

markethy235
11. říj 2016

@bajuliss kliiiid, vse bude ok, uvidis. Uz se tesim na fotecku 😍

markethy235
11. říj 2016

Take bych rada videla fotecky pozitivnich testiku 😘
Jinak mne bude zacinat patkem ovu, coz je super, v patek bude mit muj home office 😂 a na vikend mame velky plany, chceme zacit vystehovavat obyvak, takze pekne z gruntu vyhazet stary gauc, skrine i koberec a radne vymalovat, uz se zacinam tesit 😂

bajuliss
11. říj 2016

@markethy235 doufam, ze bude vse dobre 😍 jinak zitra me uz konecne ceka i oznameni rodine (ia vim, davam si na cas 😀 ) a pak uz nebudu pred nikym schovavat pupiiiiik 😍😍😍
Takze vidim to tak..... V patek hned po home officu... Naposledy rozhybejte stary gauc, a pak svickovat !!!! S nohama oprenyma o "stare" steny!!!! No....mozna ze bych vyuzila i ten stary koberec 😉 👍 tak musite se preci poradne rozloucit se starym obyvakem 😉..... No a uz to vezmi poradne...a posvette rovnou i ten novy obyvak 😉 😘

medulinek
12. říj 2016

Holky mate nektera moznost si zkontrolovat cipek? Coz vetsinou delaji ty s utrosem

europa00
12. říj 2016

@medulinek ahoj proč ses pořád ve stresu?? nekrvacíš přece křeče nesnesitelné taky nemás...proč plašíš? jestli te trochu pobilíval podbříšek je to normální děloha musí růst přece...

medulinek
12. říj 2016

@europa00 protože mám za sebou 3 zamlklé potraty navíc právě v tomhle týdnu a zamlklý potrat prostě nepoznáš,můžou vymizet příznaky a stejně taky nemizí,jednou mi zmizely,jednou zeslábly a jednou jsem je měla ještě týden po revizi a protože byly všechny těhu po IUI a už to moc nejde,tak mám prostě strach no. A nemám mz toho radost. Sejně jako se snažím se nepozorovat,ale spousta těch léků a injekcí prostě s trochu pozorování,že si prostě všimneš - souvisí

medulinek
12. říj 2016

@europa00 takže mi vždycky v CAR rekli,super je tam srdicko a prehodili k doktorce,tam jsem naklusala na kontrolu,pohoda klidek a "je mi lito,srdeční akce není" to je právě ta zrádnost se zamlklým,nic netušíš,když krvácíš,jdeš k doktorovi a máš čas se připravit,že třeba ,ůže být zle,ale takhle tam ležíš na koze a koukáš,jak ti doktorka vypisuje papíry na revizi místo těhu průkazky

europa00
12. říj 2016

@medulinek já tš chápu mám za sebou 2 blbé zkušenosti..pokažde ale v něčm jinem..ale to ti akorát škodí..ano stres je to šílený...ale zatím ještě nemáš důvod...jak sama rikas jednou to poznas jednou ne jednou to reaguje tak podruhe jinak..takže všchny ty příznaky jsou vlastne nic nerikající jen te stresují...když ses tak nanervy bez k dokorce dneska...ona to pochopi ..nač byt jeste dalších 24 hodin v nervech tedy jsem pochopila ze mas jit zitra na kontrolu...jeden den uz je jedno..proste ji vysvtli situaci ze se potrebujes dat psychicky dopohody jestli tze nemuze vzit..nevolej tam rovnou tam bez..domu te neposle...no a budes mit klid uz dneska...

brambora28
12. říj 2016

@bibianne Protože mě ta práce nenaplňuje 😉

evik15737373
12. říj 2016

Dobry.den,kdyz beru utrogestan za jak dlouho se dozvim jestli se nam postestilo?

europa00
12. říj 2016

@evik15737373 ahoj ja ten utrogestan nechápu..přece není na otěhotnění..bere se na zpravení cyklu a pak k udržení..pokud vím nesmí se brát do ovulace pokud planuješ těhu....ale má se nasadit až ses si jista ze proběhla ovulace a vyšel pozitivni tehu test...je to horm,on progesteron...aby dozrály folikuly..atd je zapotrebi estrogenu v prvni půlce cyklu..nemuzes se preci nazacatku cyklu ladovbat progesteronem když je to hormon ktery má plnit funkci az o ovu..j to proste nechapu ani ty dokrtory

evik15737373
12. říj 2016

@europa00 Doktorka mi prave rekla ze je to na podporu tehotenstvi,tak ja uz nevim...

medulinek
12. říj 2016

@evik15737373 je na podporu udržení těhu než se pořádně chytí placenta,nasazuje se po ovu,pokud neogtehotnis,vysadis,pojud ano beres ho dal cca do konce prvniho trimestru

evik15737373
12. říj 2016

Snazime se uz pres 4mesice a porad nic...Tak mi doktorka predepsla utrogestan...Nemuzete mi nejak poradit?Dekuji

europa00
12. říj 2016

@evik15737373 no ja taky ne...protoze
jsem mimi potratila prave kvuli nizkemu progesteronu...jenze mi nikdo nic tehdy nenasadil..az ted to resi..a mm jasne dane ze ho muzu zacit brat az kdyz otehotni ne drive..vím ze se bere na upravu cyklu..ale v urcitych pripadech..nevim v jakych nestudovala jsem to protoze se me to netaka cyklus mam dobry...ale logicky v prvni pulce estrogen v druhe progesteron..nemuzes cely cyjlis brat progesteroun...je to na hlavu postavene.radeji si to zjisti nez se tou srackou zacnes ladovat ma tolik vedlejsich ucinku ze kdybych nemusela tak si to v tom tehu ani nevezmu radeji...

evik15737373
12. říj 2016

Achjo.....

europa00
12. říj 2016

@evik15737373 být tebou vše si pozjistuji proc ti to nasadila...delala ti testy z krve??: jestli je tvuj cyklu ok? jestli v tobe dozrava vajícko?? jestli mas ovulaci atd??? bez tojho ti nemuze psat nejake hormonalni věci..nerozumim většine tech doktoru..sup 4 mesice se ji nedari dame utrogestan..uplne debilni pristup teda

brambora28
12. říj 2016

@evik15737373 Už 4 měsíce? To není žádná dlouhá doba 😉 My se snažíme 5, jediný co beru je kyselina listová a Gynex 😉 Hormonama atd. bych to řešila až po roce 😉

Strana