icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evik15737373
12. říj 2016

@brambora28 Taky bych ty hormony nejradeji nebrala ale kdyz mi je napsala tak snad vi co dela...ale jak to tu ctu tak asi nevi ....

evik15737373
12. říj 2016

@europa00 ano vsechny ty testy mi delala...ale nechapu proc mi to teda nasadila

europa00
12. říj 2016

@evik15737373 aha no a co ti vyslo teda..pokud ti delala testy je to spravny postup..treba mas nejakou fazi delsi..nebo nevim...co ti teda rekla??

brambora28
12. říj 2016

@evik15737373 Podívej, doba je taková, že holt každá neotěhotnění první měsíc.. A co vím, tak když se nedaří, doktoři říkají řešit to min, po půl roce snažení, spíš až po roce, roce a půl.. A to začít tím, že zjistit jestli je vůbec ovulace - testy, měření teploty, brát vitamíny - listovku apod., a když ani tohle nepomůže, tak se to řeší u Dr. - gynekologický profil, spermiogram atd. A když tohle vyjde špatně, tak se to teprve řeší léky a hormony.. Samozřejmě je možný tohle všechno přeskočit a začít hned lékama a hormonama, ale pořád je to něco, co do těla nepatří, a pořád jsou jiné možnosti, jak tomu pomoci - jak jsem už psala, byliny, vitamíny atd.

evik15737373
12. říj 2016

@europa00 jediny co mi rekla ze je vse tak jak ma byt a zeby nemel byt problem otehotnet a pak sup mi napsala prasky

europa00
12. říj 2016

@medulinek tak co šla jsi k te doktorce už ted??.-)

medulinek
12. říj 2016

@evik15737373 4 mesice a doktorka to resi? to se docela divim,vetsinou cekaji rok,my se snazime uz 3 roky,tak to vidim trochu jinak 🙂

medulinek
12. říj 2016

@europa00 a to jeste vetsinou nacpou clostik a ani se kdyz uuz neraci ovu sledovat,takze stejne vedi prd,jestli pusobi a holka z toho ma akorat pcos

europa00
12. říj 2016

@medulinek precne clostik aby dozralo vice vajicek..kamoška ma diky tomu dvojcata .-)

medulinek
12. říj 2016

@europa00 nesla,ona ordinuje jen dva dny v tydnu a ma fakt plno a jestli dnes nebo zitra..... mam to dve hodky tam,dve zase zpatky,vydrzim,jestli je mimi v poradku,tak ho uvidim zitra a usetrim si tak den z dalsij´ho cekani na dalsi kontrolu a kdyby to byl opacny pripad, (tuk tuk tuk),tak uz je to pak jedno. Ja mam panickou poruchu a i kdyz beru leky,ty hormony je dost rozhazuji,zvlast v prvnim a tretim trimestru,takze nejlepsi kombinace 😀

europa00
12. říj 2016

@medulinek ty mas gynekologii 2 hodiny cesty?? tyy jooo..to ja 20 minut pěšky .-) a na genetice jste byli,? proč to zamlkava? když dite už mas

upuska
12. říj 2016

@evik15737373 ona ti neřekla od kterého dne cyklu je máš brát? podle toho co jsem tu vyčetla si myslím, že ti ty léky nasadila k udržení..

medulinek
12. říj 2016

@europa00 no,bydlíme kus za Prahou,takze neco trva nez se dostanu vubec k metru,ted se v okrajových částech Prahy vsude zavedly modre cary,takze zachytna parkoviste u metra jsou v osm rano plna,takze vetsinou se cpu autem pres centrum,pak zaparkuju nekde pod obchodakem a pak jedu mhdeckem a jeste pocitam,abych to stihla na parkovani zadarmo. A to jeste najit gyndu - dobrou v Praze je terno. Chodila jsem na jednu celkem kousek asi pul hodinky,po potratu me doktorka servala,ze si za to muzu sama ☹ Jinak máme imunologii i genetiku,neco malo se sice naslo,ale i pres leky se nedarilo,ted uz mam maximalni kombinaci leku,co lze. Hloupy je,ze to vzdy zamlklo moc brzo na to,aby se dal ten prcek pitvat a zkusit z jeho DNA zjistit,co se stalo. Jinak prvni dcera byla fakt fik fik 🙂

bajuliss
12. říj 2016

20+2
Druhotrim. Screening dopadl na jednicku 😍😍
Predstavuji vam oblicejik moji princezny 😍💜

markethy235
12. říj 2016

@bajuliss jeee, to je broucanek 😘 gratuluji k princezne 😍 a ted jiz muzes smele vsem oznamit tve tehotenstvi 😉 mimochodem mi napadlo, ze ty by jsi to zvladla udrzet v mlcenlivosti az do porodu? 😂 Opet mas u me obdiv, ja bych to blizke rodine vyzvanila uz po prvnim trimestru 😂😂

markethy235
12. říj 2016

@brambora28 jak jsi na tom ted vlastne ty, Terko? Uz je manzel po operaci? Co si vybavuju podle zahlasene MS, tak bychom mely byt tenhle cyklus skoro stejne 😉 je, kez bychom zahlasily i na konci cyklu pozitivni testiky 😊

brambora28
12. říj 2016

@markethy235 Já jsem aktuálně 13DC, takže teoreticky bychom teď měli začít 🙂 Vlasťa je po operaci, takže leží, takže naše snažení bude trošku složitější :D Co ty, už na tom pracujete?

monib66
12. říj 2016

@bajuliss to je krásná hollčička♡jak říká markethy235, obdivuji tvou výdrž v utajování těhu. To já čekám na screening a pak už to rodině oznámím. Já bych to dýl nevydržela,stejně už jsem v podezření kvůli neschopence 😀 A jinak moc gratuluji 😉

markethy235
12. říj 2016

@brambora28 hlavne, aby se mu to ted dobre hojilo a bylo to celkove ok. Se snazenim si jiste poradite 😉 ja jsem dnes 11 DC, plodne dny mi maji zacit patkem, ale pracujeme na tom uz od nedele, to mi muj zahlasil ze ma tydenni abstak 😂

bibianne
12. říj 2016

@bajuliss tak co tak cooo? Povidej zazitky ze screeningu?vse je v pořádku? 🙂 uz se tak tesim na foteckuuu...tyjo 21tt,jako by to bylo vcera,co jsme se bavily o prvotnich pocitech a zazitcich,coo 🙂 :-* ja ksem byla dneska na krvi a sterech na vsemozny testy,vysledky budou 31.10.tak jsem taky jak uzlicek nervu,aby to dopadlo dobre..

bibianne
12. říj 2016

@medulinek budu na tebe myslet,dobre to dopadne neboj a drz se,..bobiskovi i nadale domlouvej,at je taky namotivovany 😀 😉

bibianne
12. říj 2016

@bajuliss panebozeee to je nadhera,moc gratuluji k princeznicce krasne :-*

bajuliss
12. říj 2016

@bibianne uz jsem fotecku pridala 🙂 a bude to holcickaaa !! 😍😍 fotku mam jen jednu, nechtela se fotit 😀 jinak vsechny vysledky dopadly dobre, ma vsechno co ma mit 🙂 😍😍💜 jeste zitra jdu k moji dr na kontrolu (pak ma dovcu) tak pridam fotku zitra 😍
Jinak moc preji , abys vysledky mela co nejlepsiii 🍀🍀😘😘

@markethy235 a @monib66 dekujuu 🙂 no nekdy uz jsem mela fakt namale ...ale vydrzela jsem too 😍😍

medulinek
12. říj 2016

@bibianne dekuju,domlouvam. Dneska jsem zjistila,ze me uklidnuje rizeni,takze kdyz bude zitra vsechno v poradku,budu mit do pristi kontroly asi velkou spotrebu benzinu

brambora28
13. říj 2016

Holky jsem určitě v tom, je mi zle od rána, včera jsme měli sex a určitě jsem otěhotněla, cítím to :D Dělám si prdel, ale včera jsme měli fakt tulení, bylo to docela vtipný s tou nohouu, ale účel to splnilo :D Tak uvidíme.. Už to vubec nehrotím, říkám si, že buď to přijde nebo ne.. A když to do roka nepřijde, začnu to řešit...

bajuliss
13. říj 2016

@brambora28 eee...ja uz se zacinala radovat 😀 ale treba to vyslo 😉
No my si s pritelem tekli, ze to nebudeme hrotit, a ze az mimi bude chtit, prijde k nam samo... No a za dva mesice byly // 😍😍

markethy235
13. říj 2016

@brambora28 za me uplne super pristup 😂 taky to tak mame, vse se smichem, nakonec i v te posteli 😂 taky to nejak nehrotim, samozrejme vitaminy beru (jen Femibion) ovsem tedy kdyz nezapomenu 😂 ale vic nic, nechci se hnat za ovu atd. V unoru bych mela jit k dr. na preventivku a pokud se nam do te doby nezadari, tak ji oznamim, ze se snazime a kdy bych mela pri pripadnem nezdaru dojit (jestli po roce snazeni ci co). Jinak na to nechci moc myslet, hledam si nove misto (pristi tyfen mam i nejaky pohovor) a ted chceme zacit delat ten obyvak, tak na nejake vypocty proste myslet nebudu 😎

brambora28
13. říj 2016

@bajuliss No, jako říkala jsem, že kdybychom v té situaci zplodili dítě, tak je to zázrak :D
@markethy235 No jako já taky beru listovku + gynex, první dva měsíce jsem si dělala testy a myslela si, jak to bude hned.. minulej měsíc jsem testovala ovulaci, abych zjistila jestli ji vůbec mám - příznaky na sobě nepoznám.. A tím to skončilo a řekla jsem si dost, takhle to dál nejde 🙂

tornadolu
13. říj 2016

Ahijky ženy uz mam po MS tak se můžeme snažit znova 😉

markethy235
13. říj 2016

@brambora28 ja na sobe ovu celkem poznam, navic jsem si v kvetnu delala i ovu testy jestli sili a jak. Jeden jsem jeste doma nasla nekdy v srpnu a cca dva dni pred terminem ovu jsem si ho udelala, co kdyz to v kvetnu byla treba nahoda 😂 a taky se mi tam druha carka "drala na povrch" 😂 no jo, pozitivni ovu testy bych umela, ovsem ty tehu ne 😐

Strana