icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
13. říj 2016

Holky, co už máte doma potomky nebo jste v očekávání, vyšlo Vám to..? 🙂

bajuliss
13. říj 2016

@brambora28 podle grafu chlapecek...a je to jasna holcicka... Takze u me to nevychazi 🙂

europa00
13. říj 2016

@medulinek ahoj tak jak si dopadla? veřím že dobře..držím palceee

medulinek
13. říj 2016

@brambora28 u me to minule vyslo

medulinek
13. říj 2016

@europa00 ahoj dekuju za optání,no málem mě doktorka mela na svedomi,hrozne dlouho hledala a kdyz jsem se chtela podivat tak t
zase ten jeji sileny vyraz typu vsechno v haji a jeste mi rika - radsi koukejte z okna. No malem jsem ji tu kozu znecistila. Ale nakonec nasla,bylo mi uplne do breku,miminko ma 15mm a uz ma malicky rucicky a protože jsem srdicko proste nevidela,tak mi ho pustila poslechnout.Hrozne se mi ulevilo.A další kontrola za 14 dní i s krví a jeste jsem se musela objednat na prvotrimestralni screening. Dokonce hol tam pry delaji zadarmo,tak uvidim.

europa00
13. říj 2016

@medulinek no vidiiis...to jsem moc moc rada..tak ted se hlavnw hod do klidu...vidis ze mimi se drzi ted hlavne mit mysl v poradku...

bajuliss
13. říj 2016

@medulinek jeeee to je supeer !! To jsem moc rada, ze mimcu se dobre darii😍😍 nejtezsi chvilku ma za sebou a ted uz se bude darit dobre 😋 drzim paleckyy 🍀🍀🍀

medulinek
13. říj 2016

no,vsak me hned doktorka mirnila,jakoze vite,ze jeste neni nic jisteho a tak. Nemam tyhle slova rada,ale aspon nekdo z nas stal dneska nohama na zemi 🙂 Mimco uz vypada jako regulerni malicky clovicek

medulinek
13. říj 2016

Akorat tedy jsem nachcipana,tak jsem rada,ze uz je zitra patek a o vikendu zkusim lezet a necham si servirovat caj az do postele. Nastesti je v tmhle manzel pouzitelný 😀

brambora28
13. říj 2016

@medulinek Vidíš, vse je na dobre cestě 🙂 A bude to dobre i dál, my Te podpoříme 😉

markethy235
13. říj 2016

@medulinek uf, normalne mi na zacatku tveho prispevku zatrnulo a potom mi spadl kamen ze srdce, asi i za tebe 😍 a ted uz bud v klidu a nic spatneho si nepripoustej 😉

barusak95
14. říj 2016

@brambora28 nevychazi podle grafu holcicka a budeme mit kluka 🙂

medulinek
14. říj 2016

@brambora28 dekuju jste zlata

medulinek
14. říj 2016

@markethy235 jo,mne zatrnulo taky,priste radsi s paskou pres oci

medulinek
14. říj 2016

hm,tak mam docela problem,mam naordinovany clexane z CARu,gyndarka mi rekla,ze ho nemuze psat pokazdy kvuli pojistovne,at si reknu obvodacce,ta mi rekla,ze ho nema oproti cemu napsat a ty jedine me nejspis drzi od potratu,jako jsem uplne v hajzlu.

brambora28
14. říj 2016

@medulinek Nevidim problém pro by ho gyndarka nemohla psát, a obvodak by ti ho podle mě taky mohl napsat. zkus se zeptat nějaké známe zdravotní sestry ať ti vezme z nemocnice.

bajuliss
14. říj 2016

@neslo by to nejak, aby ti to napsala, ale aby to neslo na pojistovnu, ale ze si to budes platit sama ? Sice by to asi nebylo nejlevnejsi, ale za mimco to stoji.... Popripade jine prasky, ktere by pomahaly

medulinek
14. říj 2016

@bajuliss jo n to se ji chci zeptat,jestli to nejde udelat takhle,ona fur neco ,lela o bodech,ale myslim,ze jak napise recept,ze ji to ty body sezere stejne at to bude s prispevkem nebo ne,nevim no,nerozumim tomu,mam tu injekce na pristi tyden a konec,psala jsem i na pojistovnu,jestli to tak jde a taky kolik asi stoji. Beru 6tis mesicne,tak ab mi to vubec pokrylo. Sice na recept doplacim pade,ale jaka muze byt cena netusim.

medulinek
14. říj 2016

@brambora28 no obvodacka rekla,ze nema kvuli cemu i ho napsat,coz ma v podstate pravdu,mela jsem jen zpravu z gyndy a injekce mam preventivne. Kez bych nejakou sestricku mela,ale i tak si myslim,ze krast leky z nemocnici si nikdo netroufne ani pro sebe natoz pro cizi.A to ma byt clovek v tehu v klidu.

brambora28
14. říj 2016

@medulinek hele, v nemocnici krade každej, mam zdravku 😉 A recept ti muže napsat taky každej, jsou to jen výmluvy doktorky která z toho evidentne nic nemá. A i kdyby ti to nechtěla napsat tak, aby ti to proplatila pojišťovna, tak ti to muže napsat tak, aby sis to hradila sama. Případně aspoň v tabletách, když to mas jen jako prevenci.

medulinek
14. říj 2016

@brambora28 právě tady s tím má každý problém,už v Caru mi dali jen tolik aby mi to vydrzelo k doktorce,obvodak mi to nenapise,jeste jsem psala alergolozce a jinak uz nevim no,prasky mam,ale ty jsem mela i minule a samotne prave nestacily

medulinek
15. říj 2016

Holky,jedeme na pohotovost,krvacim,hodne a jasna krev,mam hrozny strach

bajuliss
15. říj 2016

@medulinek jeziiis ☹ snad to neni nic vazneho ☹ snad je to jen nejaky hematom ☹ moc ti drzim pesticky aby mimi bylo v poradku!! 🍀

markethy235
15. říj 2016

@medulinek jezis, taky moc drzim palecky a myslim na tebe i na drobecka 😍 bude to dobre..

medulinek
15. říj 2016

V3 ctvrtek tam zadny hematom nebyl,navic jsou vsichni na vizite

bajuliss
15. říj 2016

@medulinek kamosce praskl hematom den po prohlidce a nakonec se zjistilo, ze byl nekde schovany a dr si ho nevsimla, moc moc drzim palecky, at je vse v poradku 🍀

medulinek
15. říj 2016

Dekuju,samozrwjme je vizita,takze musime cekat nez skonci

medulinek
15. říj 2016

Holky,mimisek je v poradku,jen nejak uplne divne spocital tydny. Krev nezjistil z ceho je,musim lezet a v pondeli k doktorce

bajuliss
15. říj 2016

@medulinek ty jo,tak to jsem rada ze je mimco v poradku... Ja si myslim ze je to ten hematom, ktery je nekde schovany...
Tak hlavne odpocivat a neprepinat se 😉 hodne stestickaa 🍀🍀

medulinek
15. říj 2016

No doktor byl prijemny jak zadek,hodinovy cekani,ani mi srdicko neukazal,ale verim mu. Uz jsem v pele hu a vstavat budu jen na zachod

Strana