Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@europa00 no taky jsem ro cekala,uz jsem premyslela jestli se vlezu do pyzama. Ale asi to o vinendu neresi,doktor povidal,ze nejsem jedina,priste uz tam nelezu. UZ udelal snad na 5 vterin,bo des,ted uz jen spibim,snad to prejde. Jen by me zajimalo,jak rozlisuji spuneni a krvaceni,kdyz mu rikam krve na vlozku a pise mi zaspineni 😒 tengle prdola si to teda vybira, ale snad to teda bude bojovnik.
@medulinek jj vim noo..já jsem tehdy potrácela a neresili..u me jeste nebylo srdícko takže se nemeli ceho chytnout..jestli je plod uz mrtvy nebo ne...ale ja uz vedela ze ani...u tebe už se da chytnout te srdecni ozvy to mas dobry...ted jen nohy nahore vubec se neprepinat at..mi tam tak rikali ze to co tece ze me je nic...nekdo krvaci malo a potrati nekdo hodne nepotrati..je to fakt tezko..tohle tehu si proste musite vybojovat ty i prcek...
@europa00 aspon tentokrat bojuju za neco smysluplnyho. Kamaradka potratila v lete,v lednu znova otehotnwla,jela na psychoterapii kam dochazela od potratu a kdyz rikala,ze se boji,ze to bude znova,zvedla se na zachod a pod ni kaluz krve,ve vedlejsi ordinaci gyndy ji rekly,ze je to v haji a i pres poradny pobyt ve spitale nakonec donosila krasnyho chlapecka
Ahoj dámy. Přidávám se do konverzace a všem gratuluju ke dvěma čárkám a krásným obrázkům z ultrazvuku! 🙂 Já sama jsem na úplném začátku. Tři týdny po laparoskopickém odstranění cysty vaječníku, první MS po vysazení HA, příští týden kontrola u gynekologa. Popravdě tak nějak tuším, že to bude všechno dlouhý proces - je mi 31, HA jsem brala od 16, mám nízkou děložní sliznici, sníženou funkci štítné žlázy (nic dramatického, doktorka mi dala prášky jen kvůli plánovanému těhotenství). Nikdy jsem po dítěti netoužila, až teď mě to najednou sejmulo 🙂 Říkám si, že je mi vlastně jedno, jestli otěhotním za měsíc nebo za rok, mám i jiné cíle a aktivity, ale podvědomě si strašně přeju, aby to bylo co nejdřív. Tak držte palce 🙂
@medulinek ten pohled doktorky ze vsechno je v haji znam moc dobre a do dneska to mam pred ocima,jak mi rika: Kamilkoo,ja pro vas nemam vubec dobrou zpravu..tehotenstvi nam zmlklo :'( ......doufam,ze priste to bude uz jen: kamilkoo, to je nadhera,srdicko nam bije jako o zavod,nejrizikovejsi cast uz mame za sebou 🙂
@bibianne ahojky já mám po revizi, v porodnici mi doporučovali, že bych měla vydržet až 6 měsíců kvůli čípku. Ale moje ošetřující doktorka mi řekla po prvním ms, jak jsem byla na kontrole, že už se můžeme začít snažit. Takže asi vše už bylo zregenerované, tak jak by mělo 🙂 Takže bych to zkusila možná prodiskutovat ještě s ošetřující doktorkou.
@bibianne presne jak pises,ten pohled vidim do ted,mam pocit,ze i na smrtelný posteli se mi vybaví. Angelsounds asi nechci,mela jsem ho u malé a jak jsem tlusta,tak stejne bylo prd slyset a ted mam ještě o 30kilo víc,myslím,že by mě to spíš jen víc nervovalo. Zítra v devět volám na gyndu,jestli me vezme ordinující doktorka nebo budu muset cekat do stredy
no,tak doktorka me nevezme,pry si mam vecer dojet na pohotovost
@medulinek ja proste nechapu pristup doktoru, vzdyt v takoveto situaci by mela doktorka vzit pacientku prednostne a ne te takto odmitnout. Jak se citis dnes? Uz nekrvacis?
@jade85 Ahoj, nevím, jestli tě to alespoň trochu utěší, ale je mi o rok víc, HA jsem brala od 15 do 31, mám nepravidelnou výšku děložní sliznice (od vysoké po nulovou). HA jsem vysadila už třičtvrtě roku před snažením a zdá se, že se na třetí pokus zadařilo. Mám teda pocit, že tomu strašně pomohla psychika v doprovodu s alternativním způsobem léčby. Nevzdávej to, mysli pozitivně, ta psychická pohoda je fakt podstatná. Držím pěstičky 🙂
@pet_8 Díky 🙂 Určitě nic nevzdávám, naopak, cítím radost z toho začátku, že jsem jsem se zbavila té cysty a že už jsem celkově tak nějak ready. Jsem založením ultra optimista a maximálně věřím v sílu pozitivního myšlení 🙂 Pocitově bych asi byla radši, kdyby se zadařilo co nejdřív, ale prakticky, co se týče kariéry a potažmo i financí bych klidně ještě rok mohla netěhotná vydržet 🙂 takže vlastně žádný stres, ale chci udělat vše proto, abych byla fit a případné problémy začala včas řešit. Co myslíš konkrétně tou alternativní léčbou?
@jade85 ahoj a take te vitam 😃 hodne jsem cetla a slysela, ze laparka hodne zenam pomohla, tak verim, ze tu bude brzy od tebe foto pozitivniho testiku 😉 jinak mi to pripomnelo me, pred dvema lety jsem take na miminko nemela moc pomysleni, behem par tydnu se to "nejak" zmenilo, ale muj se pry citil na dite jeste mlady 😂 ted chce pomalu vic jak ja a kazdy mesic se pta jeste pred MS jestli nebudu testovat 😂 tak snad se obe brzy dockame, stejne jako holky 😉
@markethy235 uz nekrvacim, priznaky slabnou,ale miminko je nastesti v poradku. Ma uz 2,1cm,zase hrozne porostlo,uz odpovida 8+5tt
@medulinek to jsem moc rada, ze krasne roste 😍 ted uz bude vsechno dobre, je to maly bojovnicek 😘
@markethy235 to snad musi byt holka 😎
Tak fotka mi nejde do mobu stahnout,tak zkusim odkaz: http://www.gynem.cz/cs/gynekologie-praha-8-pod-...
HOLKLY DOTAZ..JAK FUNGUJE ŽENSKY CYKLUS??? BUD JSEM DEBIL NEBO NEVÍM..jsem snad cely zivot na antakoncepci krom tehukojeni a pak hned antikoncepce..takže o přirozeném fungovaní cyklu moc nevim..tělo mi dava zabrtat...podruhe jsem otehotnela hned po vysazeni antikoncepce...bohuzel plod se nevyvyjel pristoupila jsem k revizi..asi po 3 menzes jsem otehotnela znovu plod geneticky zdravy ale potratila jsem ho nejspise nesrovnanymi hormony na nedostatek progesteronu...ted jsem si dala pauzu 8 měsíců...dělala další ruzné testy atd..až po 6 mesicích od posledniho potratu se moje telo zacaolo davat nejak dokupy..prestala jsem spinit jeste tyden pred menzes...cyklus se mi obnovil zase na 28 dní...udelala si hormonalni profil vysel perfektne...vše ok...progesteronu jsem minuly mesic mela tolik ze mi male prsa praskly z neho...tak jsem si rejkla super nechala probehnout menzes a ze teda na to vlitneme...nachystany nadherny folikul veliky si rikam bombo...ovulaci citim tak vim kdy je jsem si myslela tedy...noooo ale citlivost prsou furt nikde si rikam co je?? dDNES MEŘENÍ POGESTERONU A TEN HODNOTU 11.1..COŽ JE NÍZKE JAKO BY BYLO MERENO V PRVNÍ FACI CYKLU A NE V TE VRCHOLOVE...tak si rikam ze to neni zivotaschopne pro zadne tehu....ALE SAKRO CO SE EJE??? JE NORMALNI MIT KAZDY CYKLUS JINY??? JAKO ŽE JEDEN MESIC HORMONY SUPER DTUHY MESIC HORMONY NAHOVNO?? je to normalni...mit proste ty hormony kazdy mesic jine??? funguje tak telo?, a tim padem zena otehotní jen v dobe kdy je proste hormonalne v top stavu?? 2 mesice kdyz se nesnazim to mam ok a pak si reknu ze na to vlitnu a hormony v hajzlu..nechapu to...DOKAZE MI TO NEKTERA ODBORNE VYSVETLIT?? DEKUJI HOLKY

@medulinek ahooj ty jo to jsou nervy ti reknu...a proc si te nenechali tam abys byla pod dozorem..?? a jakto že neukázali srdícko..někdy se chovají fakt divně...držím pakce..a zastavilo se ti krvácení??