Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@jade85 zrejme je to na ne velka zmena. My taky o detech mluvili, ze jednou ano a ted se tesi 😊 u nas to nevi nikdo, ze se snazime, jen holky tady 😊 jo a kolegyne z byvale prace. Chceme predejit tem otazkam, zda se jiz zadarilo atd. I kdyz ted je to same, kdy se uz zacneme citit na potomka 😂
@markethy235 no ja jsem mu to taky chtela vycist, proc to vyklada, ze ted me vsichni budou pozorovat a vyptavat se 🙂 ale nemohla jsem se na nej zlobit, kdyz jsem videla tu hrdost a nadseni. Ja to tajim akorat v praci, nechci prijit o sanci na povyseni, ktery by bylo pripadne na jare a treba tou dobou jeste nebudu mit bricho 🙂
Ahoj holky, tak jsem právě přišla od svého doktora, vše ok, děložní sliznice nula, ale jsem těsně po ms, takže prý normálka, jsem blbá, měla jsem se objednat o týden později, aspoň by se vidělo co a jak. Jinak mi řekl, že průměrně žena otěhotnění jednou za 6 cyklů, takže půlroční snažení se bere jakože pohoda. A ať přijdu až na prevenci v červnu, že dřív by ani to neotehotnění nemělo smysl nějak řešit. Tak uvidíme. Jo a doporučil mi Nosifol, prý jediný přírodní, co zabírá na podporu ovulace. Máte někdo zkušenost? Ještě řekl, že si můžu dělat ovulační testy, ale to jsem odmávla, sex nás bavil vždy i bez snažení, děláme to beztak minimálně obden, takže se s testama zatím nebudu stresovat 🙂 Jo a dlouhodobý braní HA řekl ať vůbec neřeším, prý to nemá po vysazení žádný negativní vliv. Takže tak, nezbývá, než si hezky užívat snažení 🙂 mějte se parádně 🙂
nee,ja nemuzu mit nic v klidu,samozrejme uz nikde nemaji volné termíny na to moje období,kdy muzu jit na screening
Ahoj holky, tak co, nějaké novinky, fotečky? Dvě čárky nebo utz? 🙂 Me dnes poboliva podbrisek, dopoledne takovej pocit jak slaba bolest při MS nebo jak bolest tlumena léky, a odpo takový pichani. Ráno jsem si udělala test. Já vím že je hrozne brzo, ale tentokrát jsme se snad poprvé trefili přesně do ovulky. Každopádně mam pocit ze je na testu slabounka carecka, ale mám úplně strach s tim jít ven... 😀
Hlavně se bojim aby ta bolest nebyla spojena s těmi problémy jak jsem mela - teda asi dlouho cysty na vaječníků ktere následne praskly...
@brambora28 jezisi,ty to nelomis a nedas fotku,chces nas zabit? vzdyt jsme jen slabe zeny
@medulinek 😀 (nevím jestli se zobrazí) Ale je to fakt lovení duchu.
@brambora28 možná tam nějakého ducha vidím. Kolikátý si den cyklu?
@brambora28 nebo spíš den po ovulaci?
@carries 21DC. Je to opravdu skoro nic. Vůbec na to nespoleham tím spis ze ty bolesti mužou byt skrz tu cystu,co jsem mela.. Jen se musím snažit se držet, abych netestovala každej den..
@carries DPO jsem teprve 5, pravděpodobně 😉
@brambora28 to je ještě brzo vajíčko se uhnizďuje 5 - 10 den po ovulaci. Až potom se začíná uvolňoval hcg do krve a z tama následně po dvou dnech do moče. Test udělej až tak 10 DPO 🙂
@carries Já vím, musím počkat 😉
@brambora28 jako stím děláním testů, jsem taky na to ulítlá 😀 Mám 9 DPO a už jsem si taky dělala test 😀 hold když se člověk může testovat 😀
@carries A hlavně jsou ty testy tak levný, takže jsou lehce dostupný 😀
jsem blazen,taky tam neco mozna vidim,nemohla byt ovu driv? ale tyhle fialovy delaji taky falesnaky,zkus proste doktora maxe
@medulinek Ale tohle není MamaTest. Zkusím třeba za 3-5 dni, a koupím teda ten DrMax 🙂
@brambora28 ty jo, ja tam asi taky neco vidim 😱 a to vetsinou ty duchy na MK moc nevidim. Co je to za testy? Taky mohla byt ovu drive. Zkusila bych znobu treba v nedeli 😉 ja tady snad za chvili budu jedina netehule 😂😂

@markethy235 Diky moc! Taky drzim palce, at se rychle zadari 🙂 S tema chlapama je to sranda no, ten muj, kdyz jsme se dali dohromady, mluvil o detech s takovym opovrzenim, ze jsem si s nim musela vazne promluvit a ujistit se, ze je v pohode s tim, ze ja je nejspis driv nebo pozdeji proste budu chtit mit. Nastesti rek, ze jo a ted, kdyz na to doslo, je nadsenej, i kamaradum vyklada, ze pracujeme na miminu a to jsem prasky vysadila az ted 🙂