Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@markethy235 nekdy za to nestoji ani vsechny prachy,ja mela super penize,prace me i bavila,ale sef mlady blbecek,ktery ssi jen honil ego a sam nestihala a odnasel to tym a zo to mi zadny penize nestoji
@medulinek tak ja v prepoctu za odpracovane hodiny brala hodne malo (prescas se neproplacel a vybirat se taky nedal) a funkci uz jsem mela dost vysokou. Navic ta prace uz mi nejak nic neprinasela, v momente kdy na nas nabalovali dalsi a dalsi kraviny a nikdo neresil, ze nemame obsazeny kram, hlavne nastenky a fotky.. nechapu, ovsem jako zkusenost dobra. Jo, za tohle mi zdravi nestalo.
Holky, neresme praci, resme prijemnejsi veci 😉 v jake jste tady kdo fazi? Uz se tesim, az tu uvidim nejaky dalsi pozitivni testiky 😊
Ahoj holky, jak se vede? Já dnes testovala (test Pregnant - mela jsem doma poslední), a slaboucky dusik - ještě slabší než na tom Cemio.. Každopádně děloha bolela včera i dnes, dokonce jsem musela přerušit uklízeni, a teď si na chvilku lehla.. Tak teď chci s testováním počkat do ocekavane MS, což by melo byt do 29. 😀
@brambora28 ahoj 🙂 no ja myslim, ze pokud se jedna o tehu, je to jeste moc brzo...no ale ja bych to asi nevydrzela a stejne bych delala testik minimalne ob den 😀
Ja mela testy takto:
1: poledne 4+1
2: vecer 4+1
3: rano 4+2
4: odpoledne 4+2
Jinak prijde mi, ze ve 4+1 vecer byla carka silnejsi, nez v 4+2 rano... Podle me by to melo byt naopak... Hlavne pokud mam ty testy od stejne znacky... Takze podle me slabsi duch nemusi nic spatneho znamenat... Dnes jsem 21+5 🙂 drzim moc palecky at to vyjde a carka zacne pomalu silit 🍀🍀🍀😋
@bajuliss No, uvidíme. Byla bych strasne ráda, protože mě už neskutečne se*ou fy kecy od lidi, kteří otěhotněli neplánováne nebo na první pokus o tom, jak na to nesmím myslel, a ze to není hned co si jako myslim atd. Já to chápu, uvědomuji si to, ale myslím, že to nemůže soudit člověk, který si neprošel tím, že po miminku opravdu toužil. Zároveň jsem si po 1 - 2 měsících kdy jsem myslela jak to bude hned uvědomila, že to fakt hned nebude. Ale tyhle příznaky ani ducha na testu jsem nikdy neměla, tak teď aspoň nějaka naděje 🙂
@brambora28 foto, foto 😂 ono se rika, ze kazdy test ma jinak barvivo, proto se doporucuje testovat stejnou znackou. Ale ja mam doma taky vice druhu 😂
@markethy235 Hele to ani posílat nebudu, tak fakt nejde skoro nic vidět, na fotce by nebylo nic, navíc to mam nalepene v sešitku 😀
@brambora28 a kolikátý si den po ovulaci víš? 🙂
@carries No vím, psala jsem ti to už před dvěma dny, to jsem byla 5DPO, takže dneska 7DPO.
@brambora28 tak to chapu 😉 a budes treba testovat v tydnu tim Cemio? Do 29. je dlouha doba 😊
@markethy235 Já už nemám Cemio, koupila jsem si ty DrMaxy 😉
@brambora28 a jo a jo 😇 ty si tady hodne chvali, no ja bych to nevidrzela, videt dusika 😉
@markethy235 Však já to taky určitě nevydržím :D Beztak v pondělí zase budu testovat :D To budu 9DPO..
@bajuliss Děkuji moc :-*
@brambora28 promiň mě to vypadlo 🙂 v to pondělí by už mohl být vidět doušek 🙂 Já testovala i dnes a markantní rozdíl proti včerejšku 🙂 Připadám si jako čurací pejsek 😀 jinak toho Dr. Maxe chválí všichni. Taky sním testuji. Jiné žeprý dělají falešné duchy.
@brambora28 tak to potom fotecku, myslim, ze jakmile das dnesni a pondeli k sobe, bude razem videt rozdil 😊
@carries pockat pockat, u tebe taky dusik? Ja uz se nejak prestavam orientovat 😇
@carries Jojo, je strasne těžký čekat, když vidíš nějakou naději 😀 Nevím, co bych dělala, kdyby byl pozitivní. Navíc u nás by ani pozitivní test nebyla výhra - samozřejme tech rizik je milion ktere mají všechny, ale u nás navíc riziko dědicneho postizení, ktere má manžel.. Ale na to teď vůbec nemyslím....
@markethy235 no u mě malý dušík včera, dneska už pozorovatelný, tak snad se mimíšek udrží 🙂 Jsem 30DC a 11DPO 🙂
@brambora28 moc dobře vím o čem mluvíš. Jsem 2 měsíc po vyvolaném potratu ve 22tt. Malý měl obě ledvinky polycystické. Máme 25% pravděpodobnost, že se to bude opakovat.
@carries To me mrzí, ale budu věřit, že vse bude dobre 😉 Manzel má Holt Oram syndrom - onemocnění vnitřních orgánů a degenerativní postižení končetin, u něj naštěstí jen to, že na ledviny za sebou, zakřiveni páteře, zkrácené klíční, loketní a vretenni kosti, a 4 prsty na každé ruce (ukazovak preoperovan do pozice palce).. U nás teda riziko 50%.. Ale doufáme, že vse bude dobre 😉
@brambora28 člověk musí myslet pozitivně 🙂 Uvidíš, že budete mít zdravé miminko 🙂
@carries krasne testiky, vypada to na dobre ceste 😍 hlavne se nestresuj, to spatne jste si uz vybrali, ted uz bude vse v poradku 😉
@brambora28 taky nemyslet na nejake spatne veci, akorat si to tim clovek privola. Verim, te budou vice kontrolovat a vse bude dobre 😉
@markethy235 Ahoj,jsem ve fazi cekani..ocekavana MS ve stredu...zadny spineni,jen citim podbrisek,zaludek jinak nic:-/
Hezký večer holky 🙂 Tak mě stále pobolívá podbřišek, plus včera při vysávání jsem myslela, že mi křupnou záda :D Dnes jak jsem dlouho seděla, tak mě začalo brutálně bolet břichno.. Jinak mám teda dost problémy s plynatostí :D Každipádně mě dnes začaly bolet prsa, mám 6 dní do MS - takže předpokládám, že to dostanu, vždy mě před MS bolí, sice tak 2-4 dny - co beru Gynex, dřív tak 1-2 dny.. A co vy, nějaké novinky..?
@brambora28 tak to vypadá nadějně 🙂 Mě pobolívají prsa, podbříšek a před chvilkou mi bylo solidně zle od žaludku - naštěstí jsem to rozdýchala 😀 i v prvním těhu mi bývalo zle k večeru 🙂 tak uvidíme zítra ráno, budu dělat testík, snad bude druhá čárka zase silnější 🙂 A tys budeš teda taky zítra testovat? Už by mohl být i dušík 🙂

@bibianne bohuzel to tak vetsinou nefunguje a odchazi tu,co za to nemuzou. Ty testy po potratech mi delali taky,kapla jsem na dobrou doktorku a poslala me na ne uz po druhem,akorat ty vysledky nikdo nebral na vedomi,budes tam mit urcite protilatky proti spermiim a troboflastu,chlamydie,srazlivy faktory,protrombiny a tak,mozna i mutace.Asi s epriprav na prednison :-/ vetsinou ho davaji radeji i preventivne