Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 tak budu držet palečky 🙂 nezapomeň se pochlubit 🙂
drzim vam palce, damy 🙂 u me noveho nic, sice jsme o vikendu velmi intenzivne...nacvicovali vyrobu miminka, ale urcite se nic nemohlo v tehle fazi cyklu stat 🙂 ale zacala jsem brat ten Nosifol, tak snad se moje reprodukcni organy rychle nastartujou 🙂
Holky tak drzim palce a zitra cekam na fotecky vasich testiku 😊 u nas nic noveho, domalovali jsme posledni stenu v obyvaku, konecne jsme tam uklidili a umyli okna, neco zase presunuli z nabytku, mazec 😂 a samozrejme jsme zkouseli to miminko 😍😂😂
tak, po potratu ve 13tt kvůli VVV :( minulý týden výsledky z pitvy i z PV ukázali že miminko bylo nemocné nahodou 🙂 :( tak ted s chutí do 3 🙂 držím palce všem snažilkam 🙂
Ahoj holky, tak dneska na testu absolutně nic.. Dneska bolí prsa ještě víc jak včera, takže očekávám MS..
@brambora28 nehazela bych flintu do zita, preci jen do MS je jeste cas 😉 udelala bych zase dalsi test ve stredu, nebo az ve ctvrtek. Ja tentokrat ani nemam chut testovat, co se pomalu divim 😁
Ahoj holky, mě přijde že čárka na testíku za dva dny nezesílila ☹ tak snad to bude v pohodě a mimíšek se udrží 🙂
@carries ani kdyz je das k sobe? A pouzivas stejnou znacku testu?
@markethy235 stejná značka Dr. MAx. Na fotce dnešní testík ještě nezaschnutý. Po zaschnutí je obdobný jako ten z 30 DC.
@markethy235 tak mi to nedalo 😀 a udělala si ještě test teď znova, kdy jsem předpokládala, že je moč koncentrovanější 🙂 A poslední test bych už považovala za opravdu pozitivní co myslíš? 🙂 nad tím ještě 25kový co jsem měla doma 😀
@markethy235 a ty budeš kdy zkoušet? Četla jsem, že rekonstruujete, tak na nějaké testování asi nemáš ani čas, že?
@carries to je parada, i ten 25 je uz moc pekny 😊 ten posledni uz neni duch, ale pomalu dalnice 👶
@carries ja tentokrat odolavam 😂 hlavne jsem trochu i zapomnela, kdy mi ma MS poradne dorazit 😂 tak ja se asi tentokrat necham prekvapit.
@markethy235 tak snad budete mile překvapeni!!! 🙂
@carries no, uvidime .. Ale jak neni ted moc cas nad tim tolik premyslet, tak je to super 😃 jen doufam, ze mi nezvyklaji tady testiky tve a @brambora28 , ja chci vydrzet 😂😂
@markethy235 Moje tě určitě nezlákají, ty jsou čistý jak sníh :D
@markethy235 Já udělám test až v případě, kdybych nedostala MS.. A už to tak fakt musím dělat, protože si pak fakt dávám zbytečný naděje..☹ A hlavně se musím taky něčím zabavit, včera jsem dělala 2 a půl hodiny lapač snů :D
Ahojky ženy dlouho jdem tu nebila jak se mame?
holky ja bych tak tvorila,ale jsem lina i vytahnout svou tvorici krabici.
@brambora28 tak to jsi moc sikovna ☺ mne se tedy pri testovani neukazal nikdy ani pidi dusik, ale urcite bych si taky davala nadeje. Jak jsem tu obdivovala holky, ze vydrzely, tak bych toho ted take rada docilila 😁
@medulinek to se casem urcite podda 😉
@markethy235 Moje vůle je velmi slabá.. A když je právě nějaká ta naděje (píchání v podbřišku, duch na testu...), tak je to o moc horší :D
Jinak já tvořím pořád něco, květnový čelenky, podzimní nebo adventní věnce, svíčky, mýdla atd., udělala jsem si tento rok konečně dílničku, tak mám i prostor.. Ovšem lapač byl náročnější než jsem čekala.. Nechápu, jak se můžou prodávat třeba za 70,-, když mě to zabrat přes 2 hodiny a to si myslím že nejsem uplnej lempl...
@brambora28 to jsi dobra ☺ mne treba bavi tvorit, ale zvladam spis az to finalni, neco naaranzovat atd. Vyrobim max. adventni venec nebo svicen, to na me neni az tak tezke 😂
holky potřebuji porDIT POVZBUDIT.....TAKŽE NEVÍM VŮBEC KDY PROBĚHLA OVULACE..total zmatek u mě divné...podle výpočtu jsem ovu mela mít cca 11.10 ale 12. 10 už byxl ovulační test negativní..tak jsem si rekla ze uz asi probehla..jenže 16.10 byl takto "pozitivní" vím že není uplne pozitivni ale něco tam bylo..přikládam foto..to tedy znamená že ovu nemohla proběhnout předtim ze?? když 12.10 byl negativni..a tohle bylo až 16.10 a 17 . 10 zase negativni...navíc progeasteron 17.10 mi vysel uplne blbe hodnota jenom 11.1 nmol což odpovída první fázi cyklu ne už druhe...čekám zítra na menzes podbčíšek už pobolíva a já se modlím at to dostanu protože těhu tes negativní...a nechci nechci dalsi nejake vadne těhu by mě šlak trefil... ještě jsem měla nechránený sex 16.10 tak nevim jestlibych vlastně mohla otěhotnět o 6 dní pozdejinebo jak to je??? jak je to s ovu testama?? KDYŽ JSOU POZITIVNÍ TAK TO ZNAMENÁ ŽE OVULACE PRÁVĚ PROBÍHA NEBO TEPRVE PROBĚHNE DO 24 HODIN??..ZÍTRA JDU ASI NA KREV AT MÁM JISTOTU ŽE TĚHU NEJSEM...UPLNĚ MI HRABE UŽ..chi moc mimi..ale už nechci problémy
@medulinek vím ze není pozitivni..ale jak rikam 4 dny předtím byl negativní...a den po tomto testu už taky negativní..respektive byl tam taový duch že to jsem fakt nepočítala...co to tedy znmena?? že by ovulace proběhla někde mezi??..nebo jak je to s testama...já je nikdy nerpouzivala on postupne sílí a pak to zase slábně?? nebo je čistě pozitivní a další den cistě negativní?? třeba byl pozitivní den dva pře tímto testem je to možné nebo ne??..minuly mesic jsem byla v americe v jinem casovem pasmu a oddalili mo to menzes o dva dny..možná jsem i ovulku mela ted jindy..nebo vubec neproběhla a ja se nemusím nervovat...
když ono ten ovulák chce delat treba tyden v kuse kdyz tak nejak tušíš kdy by ovu mohla byt,muze byt po poledni jasne pozitivni a vecer uz takovýhle,je to docela nevyzpytatelný,navíc ja treba mivala ovu v den pozitivního testu a ne až tech 24-48 po nem,hlidala jsem si to spolecne s bt a chodila na folikulometrii

@carries Asi jo, asi to nevydržím..:D Budu 9DPO, a večer mám jít sednout s holkama, tak abych se nezliskala :D