Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@markethy235 ahoj nedelala ja nikdy ovu testy neresila..poznala jsem ovu pode bolesti vajecniku..dokonce jsem i vedela ze ktereho ovuluji..zacaly me pobolívat už tyden predtim si rikam a zacinaji plodne dny...po ovulaci nastaly brutální tlaky v podbříšku a trvaly asi 5-6 dní..to jsem si zacala malovat ze by tehu jen se mi nezdalo to, že je to blbost pac vajiško tech 6 dní teprve putuje takže to vlastne hormonalni zmeny nez se uhnizdi nemas...kvuli tomu tlaku jsem si udelala ze srandy ovu test a vyslo to co je na fotce...srovnani mam pouze 4 dy pred negativni den po mojí smyšlené ovulaci- teda byl tam dušíček, ale tak slaby že nesšel skoro videt)..za 4 dny tento co je na fotce a den na to uz zase dušíček...ale ten den negativniho testu hodnota progesteronu jenomn 11.11..což je brutálně málo..tehu by s tímto progesteronem nepřežilo...ale nevím jaka by to znamenala hodnota kdyby to bylo pouze den po radoby ovulaci nebo dokobncwe v den te ovulace..tady totiž čtu, že ovulace nastáva až 24 hodin po tom pozitivnim testu...takže vlastne ten den toho meho foceneho testu mojhla klidne probíhat..jestli to chapu spávne...
Holky, asi blbej dotaz, ale ja to s temi ovulacnimi testy moc nechapu. Neni lepsi mit kazdy den sex se svym milym, nez kazdy den curat na testy a resit vysledky? Nemyslim to nijak zle, jen ze me by tohle strasne stresovalo...
@jade85 hele o to nejde nikdy jsem je nepouzívala...sex máme tak i tak nejsem tím limitovaná..ale pohuzel jsem po vysazení vysoce hormonální antikoncepce a dvou potratech druhy práve nasledek nízké hladiny progesteronu kdy jsem neudrzela uplne zdravy plod...totlne se mi rozhazely hormony v tele...takže to ted s dokrtorm resime a testujeme co se se mnou vubc deje..jedem nesic hormony super druhy totalni pruser...proto jsem zkusila ten ovu test...protože moje telo je od doby co neberu antikoncepci uplne mimo..jeden mesic progesteronu tolik ze mi praskaji prsa..druhy mecic na bode mrazu...nechci už znova zažít nevyvedene tehu.snazim se tomu předejít a nenechat to nahode..minule mi stcilo jwenom predepsat utrogestam a ted bych rodila krasnou holčičku..jenze na to všichni srali nikdo to neřešil..protože jednou potratiš nahoda...takže to drhuhe neresili nic nezjistovali..a ja na to doplatila
@europa00 tak uvidis az treba s tehu testem 😉 taky jsem nekde cetla, ze v nekterych pripadech je i ovulace dvakrat za mesic, ovsem jestli to muze byt tak brzy za sebou netusim 😐
@jade85 tak ono je to dobre taky proto, ze aspon trochu vis, zda vubec ovulujes. Samozrejme ani pozitivni ovu test nezaruci kvalitni ovulaci a tehotenstvi. To mas jako s merenim BT, v tom je treba pro me veda a presto holky podle toho poznaji, kdy nastala ovu a ze tehdy a tehdy mohou byt tehotne.
@europa00 tak to je jina, promin, doufam, ze jsem se te nejak nedotkla, v tvoji situaci to naprosto chapu. Mne muj doktor prave doporucoval si ovu testy delat, ale prislo mi to zbytecny. Ja na svoji prvni MS be HA teprve cekam, takze zatim moc nevim, jak moje telo bude reagovat. Ale dekuju za zkusenost, pokud se se mnou bude dit neco podobnyho, budu trvat na tom, aby to doktor resil. Kazdopadne drzim palecky, at se to povede.
no kdyby ta ovulacve byla tedy toho 17.10..tak by to ted bylo teprve 8 den po ovulaci..takže test negativní...ale tohle beru jako krajní variantu...ale nemuze byt pozitivní tes negativni tst a pak slabe pozitivni tes a zase negativni ne...ja už nvím...fakt neresim jestlimimi bude za mesic dva tri...je mi to jedno nespecham...jen nechci zase nejake komplikovane nevyvyjejici nebo blbe zalozene tehu..takže doufám že zitra příjde normálne menzes a bude klid...a neboo že se stal tento scifi scenar s posunutou ovulací a teprve se tehu začne projevovat....tak drzte pal at to dopadne jakkoliv ale dobřeeee..menzes nebo normalni tehu
@markethy235 jasny no, ja asi nejdriv pockam, jestli mi prijde bez HA normalni MS, pravidelny cyklus budu brat pro zacatek jako uspech. A pak teprve budu pripadne resit, jak jsem na tom s ovulaci 🙂
@europa00 bude to dobre, uvidis 😉 zitra nam dej vedet, zda dorazila ci nikoliv, drzim palce ☺
@jade85 a kdy jsi vlastne vysadila? Treba uz MS ani nedorazi 😉
@markethy235 ps bazálku taky nemerim ukazkove jak se ma hned rano po ospani...jen me chytne rapl treba ted vecčer a tam nameřím 37,4 le zase vím že je to blbost meřit ted..že tu teplotu ovlivnuje spousta faktorů..jenže tyden presdtim jsem i před den za normálního režimu naměřila 36.4, další den 36.9 toho 16.10 kdy mi vysšl tak divne ten ovu test 37.2...no a dnes 37.4... nevim jestli to ma nejakou vypovídající hodnotu..fakt težko říct o kolik by to bylo nižší za klidoveho režimu..mužu zkusit zitra hned po probuzeni..no nevím noooooooo..
@markethy235 haha, tak to by byla velikanska nahoda. Posledni prasek jsem mela v nedeli 9.10., prisla normalne MS, 18.10. jsem byla na kontrole po operaci u svyho gyn doktora, vsechno v poho, ale nulova delozni sliznice (protoze jsem byla tesne po MS). Takze to by se musel stat zazrak, aby mi superrychle narostla sliznice a hned naskocila ovulace :D Tomu fakt moc neverim 🙂 Ale bylo by to vtipny, dneska jsem byla na pohovoru kvuli novy praci, vypada to fakt zajimave, hned ve ctvrtek me chtej videt znova, takze kdyby mi to ve finale nabidli a ja jeste k tomu zjistila, ze jsem tehotna, tak to by me dostalo :D
@markethy235 diky...nikdy jsem nbyla takovy magor ale dve blbe zkusenosti za sebou..udelaji sve...nejvice me na tom mrzi ze pak udelali rozbor toho plodu a rekli mi pohlavi to me dorazilo...ja vedela ze mimi blo v poradku testy silily kazdy mi tady uz gratuloval...doktory jsem upozornovbala ze po tom potratu vzdy tyden pred menzes spiním )prvni ukazatel nesrovnaneho progesteronu) jen ze kazdy nad tim mavl rukou ze to nemam resit a muzu se snazit...ja otehonela vzdy na 1 pokus...a to druhe geneticky zdrave jsem potratila jen kvuli tomu ze mi dokror v tehu nenasadil utrogestan...tak malo stacilo....ty hormony mam v hajlu prave po tech potratech telose sronava dlouho..tady vidim holky jak hned spechaj po kyretazi hned a dalsi tehu atd a pa se divi ze prozivaji dva tri potraty za sebou...je to hormonama..kdby me na to nekdo upozornil nikdy bych se nepokousela otehotnet s takovm rizikem....a ted ted jsem vystihovana a vubec nevim co se s telem dete...chov se silene kazdy mesic jinak...už me to štve že to tak resim ale už oktorum neverim...jsme pro vetsinu jen cisla..ale oni nejsou na tom stole jak prasnice na porazku když te vybirají...když prijdes o to co bys milovLA NADEVŠE...už jim nechci dat prilezitost aby se neco posralo...jenže nekdy je přiroda mocnejsi..nebo osud nebo nevím
@jade85 n nedotkla..hele ja brala cca 15 let vysoce hormonalni..ted po dvou letech co jsem ji vysadila jsem otehotnela hned ten mesic ale vylezlo z toho zamlkle tehu..nevim jestli to mam prikladat antikoncepci..doktori tvrdi ze ne..al kamaradka co studovala farmacii od te doby antikonvepci obchazi obloukem rika ze vetsi sracku nezna...takze me telo jelo na antikoncepcni rezim..no po zamlklem hned po 3 menzes tehu..alee progesteron v hajzlu takze jsem ho neudrzela...ty hormony jsou mocne...nikdo to tady moc neresi kazdy se urputne snazi rychle rychle tehotnet po potrtech..ale ja uz bych ted resila prvne krevni tsty jestli je telo vube hormonalne ok...protoze otehotnet a udrzet plod jsou dve rozdilne veci
Hezký večer holky 🙂
@europa00 Co se týče tech ovu testu, co tu sleduji, tak dost často bývají "pozitivni" - tedy tak jak máš ty bezne i během cyklu. Ale jestli poznáš ovulku, tak je podle mě zbytečný to testovat. A když už, tak fakt zkus třeba od 10 do 20 DC každý den ve stejnou hodinu a pak porovnej..
Jinak me dnes celej den strasne tlačí rifle tak nevím jestli jsem tak tlustá nebo zase nějaka cysta nebo co, ale brutalne me z toho boli břicho a teď večer zase jako menzes tlumenej lékama od bolesti.. A prsa teda boli stále a víc - ale fakt jako když před menzes.
Je některa z Vás tehu a bolely ji v začátku prsa jako před menzes nebo je to úplně jina bolest?
@brambora28 no asi tak bolest prsou ovlivnuje hladina progesteronu..ta se zacne zvedat po ovulaci..ale mnohdy to zeny ani neciti..takže boli tyden pred menzes a naiopak tak cca dva dny az den pred menze bolet prestanou jelikos progesteron klesa..nevim ktery den cyklu jsi...ale pred menzes ustava bolest prsou a spise poboliva deloha..v tehu pobiliva i deloha a bolest v prsou neustáva naopak se zvysuje
@europa00 jsem 25DC, 9DPO.. a prsa me boli od včerejška, většinou boli tak 2-3 dny před MS a jsou nality, a v den MS nic, to nastupuje peklo - bolesti břicha...
no tak to te boli spravne vsak mas do menzes casu...ze te boli prsa je dobre znameni zvysuje se ti progesteron ...ale j treba minuly mesic netehotna mela tolik progesteronu v tele ze se mi o cislo zvetsili a nalily tak ze jsem myslela ze prasknou...jen proste zase zmatee telo hormonalne..takz to muze znamenat i nemusi...tak uvidis za dva tri dny na testu tehu .-)
@europa00 No ja mela na testu už 5DPO ducha, ale pak 7DPO a dnes nic, takže očekávám menzes. Jen me už od toho 5DPO poboliva podbrisek, picha v nem, a už 6 dni přes MS ty prsa - ze je to brzo.. Ale třeba bradavky nemam vůbec citlivý, což co tak čtu má snad kazda tehule.
Já už počítám s tím ze MS přijde..
@europa00 Ten 5DPO mamatest, takže falešnak...
@brambora28 aha..5 den po ovulce z ducha vsak terve 6 dni putuje do delohy...pak nez se zavrta a az pak teprve zacne produkovat hcg hormon..leda ze bys ovulku teda mela drive..jinak je to divne
@europa00 Ne, to byl falesnak, to vím jistě 😉
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? S přítelem se snažíme od července. Zatím jsme to nechali na přírodě. Pozitivní je, že po vysazení HA chodí MS celkem pravidelně (28,31,29) aspoň, že tak. Momentálně jsem si odkroutila MS a můžeme se začít snažit. Začala jsem měřit bazálku, ale při mých směnách denních, nočních to asi nebude úplně ono. Jinak všem držím pěstičky a těhulím přeju spoustu štěstí, krásně se na Vaše nadšení kouká 😉
@brambora28 me teda pred ms prsa nebolely..a jednou, kdyz ta mrcha za par dni mela prijit, tak byly lehce citlive... Bolelo me trochu i bricho jak pri MS... No a nakonec uz nedorazila 23 tydnu 😍 😉
holky tak rna bazálka 37.2...fakt nevim testy negativní..jenže nevím kdy byla ovu..ale asi ne v době kdy jsem myslela ale o 6 dni pozdeji...takže kdyby něco bylo by to ted 9 dni dpo..cca..nevím..testy by asi jeste nic neukázali že...jenže včera jsem zacala mit citlive prsa...nic extra bolestiveho ale citim je a to by přece v den očekácvane menses dělat nemelo ne...spíše naopak...jsem z toho jelen nemam zkušenost s pozdní ovulací vždy jsem ji měla uprostřed cyklu... už jsem nanervy... zjistlili by mi 9 dni dpo z krve jestli je tam nějaké hcg nebo je brzy??..potřebuji co nejdříve zjistit případne těhu kvuli nasazení utrogestanu...zlobí mě hormony..proto tak vysiluji
@nelussska ahojky, tak drzim palce at tento cyklus chytnete ovu 😉 od cervence je to jeste kratka doba, tak se jiste brzy zadari ☺
@europa00 a kdy by si to mela vlastne dostat? Pripadne tedy pocitat tu pozdni dobu a tim padem i pozdni MS? Na HCG by bylo jeste asi brzy, ne? A ten test jsi zkousela dneska?
@markethy235 ahoj mám to dostat dneska...měla jsem i takové ty bolesti v podbříšku ty předmenstruační taklže už jsem si říkala, že je to v poho ze dostanu menzes....jenže včera jsem začla citit prsa...menzes ještě nikde ani trocha zašpinění a bazálka hned rano 37.2..asi se moc sleduji ale prsa bych ted citit nemela přece..test negativní vcera i dnes..ale dnes rano by to byl cca 9 dni od ovu...a to ani nevim jiste protoze nevim kdy probehla..a jestli vubec proběhla..delala jsem tri testy...jeden den po ovulaci (kterou jsem myslela ze mam teda) a byl negativni teda s uplnym duchem.. pak me cely tyden bolela deloha fakt dost..tak jsem si udelala test o 4 dny pozdeji a byl slabě pozitivní... a den po tomto testu uz byl zase negativni s totálním duchem..takže jedin si to vysvětluji že ovulace jestli proběhla tak v tom tydnu mezi tema dbouma negativnima testama...nebo fakt nevííím...
jo tak progesteron v den očekávané menzes 33.300 nmol/l..nvím co to znamená... ale presne prwed tydnem byl 11.1 nmol/n..měřený v době kdy měl mít svůj vrchol...takže niic neodpovída normáluuu..mě trefííííííííííííí

@europa00 a delala jsi ho i den predem? Jestlize byl dalsi den jiz negativni, tak den predem musela byt tmavsi (pozitivnejsi). Aspon z me zkusenosti, prvni mesic jsem si ovu testy delala, abych ji mela aspon trochu potvrzenou.