Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@europa00 ty blaho, to je zvlastni, preci tehu je videt utz az dele, ne? Takhle brzy asi pozna zvysenou sliznici, nebo ne? S leky bych se radeji poradil s dr. popripade jeste i s jinym dr. Nic ti nerekli co a jak?
@markethy235 NO TO TKY NEVÍM JA OBĚ TĚHU VIDELA NA ULTRAZVUKU DRIVE NŽ HCG PŘESAHLO 1000..nemám ani pozitivní tehu test a na ultrazvuku tečka...videla jsem ji dost zřetelne..a doktor taky...takže sama nechápu..je mi to divnee fakt divnéééé...nevim co si o tom mam myslet..videt tečku tak brzy..ikdyž vejce není zase tak malé ne?? ja nevíím... nevím nevíím...no leku se nebojim rekl mi že hned zitra jak to potvrdi krev mi ho napiše...ale dle toho že testy negativní, že ovulka byla posunutá atd...teda i to myslíme...uz fakt nevím jsem teda ukazka toho ze jist si clovek byt nicím nemuze...ted už jen držet palce t nezamlkne..at se mi zveda progestero a je vse ok..zitra budeme snad chytrejsi z krve..ale vzhleem k tomu ze testy mi ukazují negativni..tak na krvi asi zadny zazrak nbude taky..nevim...odpovidalo by to ze jsem těhotna tak 9 dní..nebo nevim..DOBRY ZVRAT COO..JA U VČERA ZUNGLA 2DC CERVENEHO VINA ZE URCO NEJSEM TEHU
@europa00 A nemůže ta tečka na UTZ být prostě něco jiného? Cysta nebo tak..?
@brambora28 NO CYSTU UPROSTRED DELOHY FAKT NEMÁM .-)...DOKTOR NENI BLBY ..plus ješte tomu napovída sliznice delozní to ze se mi ted zveda progesteron misto toho aby klesal...jde o to asi jak to doktor umi s ultrazvukem..ja to predeske taky videla na ultrazvuku a ne jeden doktor...a jeste nebyla hladina progesteronu pres 1000..taky nevím proc se tvrdi že to jde videt až od hcg 1000...když vlastve naše vajíčko je veliko bunka...hele zitra se ho a to zeptam...když jsem byla kdysi a videl jen tecicku říkakl že to odpovída velmi rannemu tehu...když si vezmes že vlastne tyden po zmeskane menzes ses v jake 4 tydnu?? a v 6 uz vidis srdce??...taky jsem s toho zmatena ale videla jsem narostlou sliznici a tecku
@europa00 Já tomu nerozumím, těhu jsem nebyla. Jen mi přijde hodně zváštní, že na UTZ něco je a TT negativní.. Kor když se doporučuje na UTZ chodit třeba až v 8 týdnu a víc 😉 Tak snad to dobře dopadne..
@brambora28 jj to urcite...a doporucuje se to proto, že do te doby je vš totálně nejiste...až kolem 8 tydne más trochu záruky že už tam 100% MUÍ BYT VYVINUTE SRDCE ATD..DRÍVĚ JE TO VŠECHNO OŠEMETNE...ale těhonou dělohu doktor pozna už okem pohmatem a ultrazvukem...ale sama se divím že to našel...ale jak říkam i minule tehu jsme ho na ultrazvuku objevili...
@europa00 zitrejsi testy napovi, v krvi je to drive nez v moci. Ty jo, jsem zvedava jak to vlastne dopadne a drzim moc palce 😉 hlavne se tim ted zbytecne nenervuj a pozor, neprochazej radeji internet, at te to neznepokojuje. Bude to dobre 😉
@markethy235 jj díky no taky jsem dnes byla v soku jsem čekala ze mi rekne ze sliznice je už zborcena tesne pred odplavenim menses...a on zpozornel..čučel čučel..a ukazal mi tu tečku...taky nechapu bylabych tk9 10 di od ovu nevim nerozumim...
sestricka v caru mi rikala,ze testy mela negativni jeste v 6tt,nekomu proste ledviny a jatra tak filtruji,ze se hcg do moci nedostane
@medulinek no to je možne ale ja už tehotná byla něškolikrat..a testy jsem normálněš pozitivní měla..když jsem ovulovasla v pulce cyklu mela jsem ducha na testu myslim 3 dny pred očekávanou menses...pry jsem mela ovu pozdeji o kolik dni nevím...no tak uvidíme co řekne zítřejší krev..ale asi tam moc nebude kdyby to bylo stare jen 10 dní..tak kolik to může ít tu hodnotu..
@carries ahoj díky dam no jsem sama v šoku...ale necvhci si dělat nějake velike naděje po predeslych zkusenpostech a zaroven nechci myslet negativne...je to proste zvlstní..mam jen jeden vejcovod a vzdy ortehornim hned na prvni pokus jen aby to dopadlo dobre...progesteron mám taky hraniční nejakych 33.300 pro těhu to začína na nějakych 29.6 nmol...ale pravda asi se bude zvedat...projistotu mi da zitra urcite duphaston..nebo něco na udržení...task držte palce
@carries ahoj prosímte tys mela ducha který den? jeden den po meskani jsi měla jesšte ducha?? nvím jakou mám šanci na normal tehu kdyz v den menses negativní test...ale ovulace byla asi pozdeji...asi az 20 den cyklu nechápu to...ale dnes na ultrazvuku tečka, že jsem těhotná..nechápu to..jak to muze jít videt na ultra když nemám pozitivní ani blby test z moči
@carries aha takže taky ovulka pozdeji? ja na to nejsem zvykla mela jsem ji normane uprostred cyklu...nevim co se pokazilo..nekdy jsem ted mela cyklus 28 jindy 30...no mě zaráží to ze na ultrazvuku videl tecku..a na testu ani duch...prsa jsem začqala cítit od včerejška teprve...zitra rano na krev až se bojím bojím vysledku..u jinejho tehu jsem mela pozitivni test uz 3 dny pred menses...ale pravda ze tam byla ovulace asi normalne...chjoo mame to my ženy za potřebí ty nervy...
@carries no ja to taky nikdy neresila...u prvniho jsem neresila ani tehu test..bylo zpozdeni udealse test a konec slo se na gyndu..zadne tady duchareni zjistovani jestli sili nebo nevim co vsechno...prste jsem byla v klidu nic neresila..az ty dve blbe zkusenosti ze me udelali magora....vystrasenou pipku co se furt sleduje pocita testuje a blba bla...az jsem na sebe nastvana za to
jj,zlaty prvni dite,dvoudenni krvaceni jsem pocitala za menzes (byla to nidace) a dal se nestrespovala,test jsem delala asi paty den zpozdeni,to mi malem explodovaly prsa,pak UZ,doktor nadseny,ze je srdicko,my nechapali z ceho a vsechno bylo fajn. Pak tri roky snazeni,pak 3 ZP a clovek je na nervy kazdy den,kdy nejde na UZ.
@europa00 no nám očividně nedělá problém otěhotnět. Na poprvé hned druhý měsíc, první měsíc jsme se netrefili... A teď hned ten měsíc co dr. řekla, že se můžeme začít zase snažit. Teď už musím jen pozitivně myslet a věřit, že se nakombinovaly ty správné dva geny 🙂 A budeme mít zdravé miminko 🙂
Holky,prosim kdo vite,....muz bere silna antibiotika...pokud bychom pocali,nemaji leky spatny vliv na kvalitu spermii?a vyvoj plodu?diky!
@carries no hele ja druhe potratila uplne zdrave...ale zasrane hormony se mi po tom prvnim neustalili a ja potratila kvuli nizkemu progesteronu..protoze mi nikdo automaticky nenasadil utrogestan po tom prvnim..takze nejen ze je to vada plodu....ja ho mela geneticky v poradku a my oba jsme taky geneticky v poradku...takze bacha na hormony
@medulinek no zase u nás je 25% pravděpodobnost, že se vada plodu bude opakovat. Stím že nám primář na genetické konzultaci říkal, že zná páry, kde se ta vada projevila 3x za sebou. My s manželem jsme zdraví přenašeči. Teď na to přišli až ve 21tt probíhajícím. Kdy citíš pohyby a miminko je už fakt miminko ☹ Takže není co závidět. Vadu zase nejdřív zjistí až ve 17 tt. Dřív ne :-/ Myslím, že mě zrovna pozitivní první půlka těhu nečeká...
@europa00 děkuji 🙂 nevím jestli to je fakt dnešní uspěchanou dobou. Nebo tím, že děti máme později, než naše generace před námi. Nebo tou chemií všude kolem nás. Hodně párů má v dnešní době problémy se založení rodiny. Ať už s početím nebo donošením zdravého miminka. Jediné co nám zbývá je myslet pozitivně a věřit že příště to už dobře dopadne 🙂
@bibianne tak pokud bys mela protilatky tak ti daji prednison nebo medrol,v podoli mi ho doporucovali brat 6 tydnu pred IUI,ale spatne na nej reaguju,takze v CARu jsme se dohodli,ze to nechame az jestli se zadari.Ale kazdopadne ti naridi styk s kondomem,kazda dalsi varka spermii tu imunitu jen nabudi,takze bez kondomu jen v dobe ovu a pak ta srazlivost se resi na hematologii,vetsinou daji anopyrin a pak podle vysledku treba jeste injekce,urcite ti to nijak nezabrani,jen mozna malicko posune.

HOLKYY TAK ZVRAT...ted jsem byla na gynde..test z moči negativní ale na ultrazvuku už je vidět těhu..nechápu to...uplnně malinka tečka...zitra odběr hcg...a nasazení utogestanu..holky jaky je rozdíl mezi utrogestanem a duphastonem?? já mam strach minule jsem potratila kvuli nizkemu progesteronu..ted je taky na hranici..jenom 33.300 nmol/l ale byla bych asi nejak 9 dni po ovu..nevím jestli to odpovída ale potrebuju určite ru hladinu zvysit nebudu cekat jestli se zvedne sama nebo zase potratim..MŮŽU SI VZIT DUPHASTON KDYŽ SE BERE ORÁLNĚ??