Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
No,doufam v dobre zpravy. Rikam si,ze uz fakt delam vsechno co muzu. Jeste se teda cestou nepoblit,skaceme v kolone,silnice rozbita,ja na lacno.. 😅
Jedina zprava zatim je ta, ze kodrcani v kolonach muj zaludek fakt nedava
Mimisek je v poradku holky,meri 38,5mm ze zacatku se krasne mrskalo,ale pak se otocilo zady a susnete si.
holky,sestřička mě málem musela sbírat ze země 🙂 pristi patek screening a pak dalsi kontrola až za 3 týdny. Nastesti se mi ulevilo a udelalo se mi lip,tak jsem dorazila i do prace 🙂
Dekuju,kdyz jsem ho/ji videla,jak se tam mrska,fakt takovy pidi clovicek,dokonce si manzel vsimnul na fotce,ze ma i prstiky na nožičkách,no a termín zatím nechávají dle ms na 26.5. a vzhledem k tomu,ze vime,kdy byla IUI i ovu,tak to bude tak nejak sedet 🙂
holky,mohla bych vás poprosit,kdo máte sociální sítě,mohly byste si tam nasdílet toto:
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/Person...
je to kolega ☹
@medulinek parada, je to broucek 😍
@barusak95 jo, presne tak to mam ja, beham na wc a porad nic 😂 ale jak rikas, ja vzdycky a ve vsem pocitam s tou horsi variantou, lepe nez byt zklamana.
@medulinek sdileno, snad se brzy a hlavne v poradku najde.
@markethy235 já už si v práci přišla jak debil když jsem chodila každou hodinu pokaždé jsem si byla 100% jistá že to přišlo a vždy místo ms v kalhotkách jsem pokaždé jen viděla hrozně moc hustého bílého výtoku už mi to bylo fakt divné :D
po delsi dobe zde 🙂 hlasim 8dpo a ms ma byt za 3 dny zatim zadne spineni jako vzdy 🙂))) 😵
Ahoj holky,tak jsme po screeningu a vše je v pořádku 🙂 za týden zas mimi uvidím a už se těším na první pohyby. Chtěla bych se Vás zeptat,zda některé na screeningu také lékař ťukal a tlačil na podbřišek. Nebolelo to,jen jsem se málem poůrala. Mimi nechtělo totiž ukázat nosní kůstku a tak lékařka pořád tak stlačovala a poťukávala,jen mě zajímá,zda by tak nemohla miminku ublížit? Děkuji za rady 😉
já sem zvědavá co já :D 1MS pro potratu 10.10 ted minuly tyden 2 dny cosi tak sem zvedava jestli to byla MS nebo co, zobu kyselinu, dojdou ovulacni testy tak snaaad 🙂 jinak dr taky tlačila když byl nějaky "problem" 🙂
Děkuji moc holky 🙂
@brambora28 tak mi rano prisla MS 😞 jak jsem rikala, posledne dorazila o 2 dny drive, coz se mi nestava, tak se ted zase cyklus o ty 2 dny sam vratil.. No nic, jdeme opet skoro spolecne do dalsiho mesice 😉
@markethy235 je tak to me mrzi ale ber to pozitivne dalsi mesic to treba vyjde 🙂
@barusak95 tak ja to pozitivne beru, neda se nic delat. Stejne bych musela ted pripadne tehotenstvi tajit, kvuli praci a preklenuti zkusebky.. Navic ted mame doma tolik prace, ze nevime co driv. Treba se to v tom spechu dalsiho mesice podari ☺
@markethy235 to je rozumne reseni a mysleni 🙂
@markethy235 Tak to mě mrzí, ale jak říkáš.. Já si našla tentokrát tolik práce, že se sem dostanu jen na chvíli během práce a doma mrknu večer.. Ale to je asi tím, že nejsem v očekávání, až budu, tak tu beztak budu vysedávat furt.. Každopádně hurá do toho.. Vlasťa se mě ptal kdy mám ovulárium (jak říká ovulaci), a já už to asi ani nechci řešit kdy.. Každopádně má 16.11. třicetiny, tak říkal, že kdyby bylo ovulárium ten den, tak určitě zplodí syna :D
Holky nejak se ztracim :D pisu opravdu jen malo...tj. kolik dpo a pak 1dc :D jinak vsem tehotnym gratuluji 🙂 ja jsem ted 9dpo 🙂 ms mam mit za 3 dny a zatim nespinim, coz je u me neobvykle ja spinim 3-5 dnu pred ms. Holky, ty co spinite pred ms, kdyz jste otehotnely mely jste neco podobneho? ze jste si proste rekly...hele ja nespinim a pak uz jste proste nespinily a nemenstruovaly a tak dale :D 😀

My uz jsme vyrazili,budou mi brat jeste krev.