icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

mirindad
autor
29. říj 2016

Hihi, mimochodem tuhle diskuzi jsem založila stím, že se snažilkama pokecám a přitom už jsem byla těhotná 😀 myslím, že každá má šanci na miminko, je to dost i o psychice 🙂

markethy235
29. říj 2016

@brambora28 ahoj, tak to me mrzi, hlavne ze te vzdycky provazi takove potize 😭 verim, ze dalsi cyklus se jiz podari 😉

jade85
29. říj 2016

@mirindad dekuju 🙂 stitnou zlazu taky resim, nastesti a relativne nahodou se na to prislo jeste nez jsem vysadila HA, takze uz nejakou dobu zobu euthyrox, ktery jsem teda dostala jen na zaklade toho, ze jsem se zminila o planech na tehotenstvi. Na kontrolu na endokrinologii si me pozvala doktorka na prosinec, ale soucasne resila alternativy, co delat, kdybych uz tou dobou byla tehotna 🙂 Takze verim, ze to nebude nejaky neprekonatelny problem 🙂

monib66
29. říj 2016

@medulinek také v pondělí na vyšetření,jsem objednaná na 8:30 screening. Jdu na kontrolu po dlouhých 3 týdnech a už teď mám obavy,aby bylo vše ok a 1.trimestr za sebou. Když si někdo projde zamlklým těhu,tak má strach o to větší. Držím moc palce,ať je mimi v pořádku 🙂

medulinek
29. říj 2016

@monib66 ja jdu na screening az 11.11. a ted v pondeli na kontrolu,sice asi nikdy nebudu uplne klidna,mozna lehce po sestinedeli,ale precijen ten prvni trim je na psychiku zahul. Drzim palce a budu se tesit na fotku

mirindad
autor
29. říj 2016

@jade85 já se s tím léčím už od narození, se sníženou funkcí a beru také euthyrox 100 🙂 já brala půl tabletky denně i v těhotenství na začátku než jsem se objednala a až pak mě přidal o tabletku navíc a mam zatím vše v pořádku, takže se neboj že ikdybys byla těhotná a nebrala a zjistilo se to hned od začátku, tak se nic neděje 🙂 v několikátém měsíci by to už bylo horší 🙂

jade85
29. říj 2016

@mirindad tak to mne dala jen pulku padesatky 🙂 takze predpokladam, ze to bude jen nejaky minimalni vykyv od normalu, ktery by se, kdybych nechtela otehotnet, vubec neresil. Uvidim, co mi rekne na kontrole 🙂

brambora28
29. říj 2016

@markethy235 No ty problémy jsou nejhorší.. na jednu stranu si říkám, ať už jsem v tom a chvíli do od toho odpočinu a po porodu to snad bude lepší, na druhou díky těm bolestem atd.nemam čas myslet na to, že se zase nezdařilo... 🙂

mirindad
autor
29. říj 2016

@jade85 jeeee padesatku jsem mela jak jsem se narodila 😁stribrny obal zezadu 😁 tak to jsi na tom uplne v pohodeeee 😍 hodne stesticka 😍

medulinek
29. říj 2016

Holky,ja furt zeru,ted jsem spala asi hodku a vzbudil me hlad a jak mam hlad,je mi blbe 😕

brambora28
30. říj 2016

@markethy235 Ahoj, tak co, dorazila nebo ne? 🙂

markethy235
30. říj 2016

@brambora28 ahoj, zatim ne, je to napinave 😂 ovsem ranni test negativni, takze asi tak. Jeste mi napadlo, posledne prisla o 2 dny drive, tak jestli ted nedorazi v tom puvodnim terminu, tedy za 2 dny .. uvidime. Jak ty, uz je to dnes lepsi?

jade85
30. říj 2016

Koukam, ze cekani na MS je napinavy 🙂 Ja ji budu vyhlizet a doufat, ze prijde dle ocekavani, protoze to by mi davalo nadeji na naskoceni pravidelnyho cyklu hned po vysazeni HA, coz by by bylo super 🙂 Ta dalsi uz by pak ani prijit nemusela... 🙂
@markethy235 drzim palce, treba se neco fakt deje a neprijde. Falesne negativnich testu v pocatku byva... 🙂

brambora28
30. říj 2016

@markethy235 No mě je dnes o trosicku lip, ale mám v sobě asi 3davky Algifenu a břicho mě bolí jaksi celý i na pohmat, jak kdybych za sebou měla několik dnů střevní chřipky.. zítra uz snad bude líp 😉

medulinek
30. říj 2016

A ja hlasim opet nerviky na pochodu. Od rana jako naschval absolutne netehotna,ale mam pocit,ze to tak mam pri nervech vzdycky

markethy235
30. říj 2016

@jade85 uvidime, ja tomu moc sance nedavam, ale kdyz nedojde, tak testnu samozrejme. Tobe snad brzy dojde a nastartuje se ti krasne cyklus 😉

markethy235
30. říj 2016

@brambora28 ach jo, to je fakt strasny 😞 jeste ze to je takhle o vikendu a netrapis se treba v praci, zitra uz urcite bude lepe 😉

markethy235
30. říj 2016

@medulinek v klidu, nervy neprospivaji ani tobe, ani miminku. Rikej si, ze to bude dobre a zitra zase broucka uvidis ☺

barusak95
30. říj 2016

Ahoj holky nevim zda se muzu pridat nebo zda vam to bude vadit ja jsem uz v 25 tt a kdyz ctu ty vase zpravy o tom jak vyhlizite ms tak mi to pripomina me mi jsme se snazily a hned 2 mesic se zadarilo a ms jsem mela taky pekne rozhazenou tak jsem nevedela co se v tele deje kdyz mi neprichazela na termin a test negativni a ono ejhle mela jsem ho pozitivni az 4 dny po vynechani takze drzim moc palecky vam vsem at se taky tak pekne zadari a hlavne na to nemyslete ja si to vubec na to vubec nemyslela a zadarilo se hned 🙂

medulinek
30. říj 2016

Ja vim, nic si nepreju vic nez aby bylo v poradku

markethy235
30. říj 2016

@medulinek bude, uvidis 😉 zitra se tesim na pozitivni zpravy ☺

markethy235
30. říj 2016

@barusak95 ahojky, krasa takhle brzy otehotnet. A pro me pozitivni, ze jsi mela testik az po 4 dnech ☺ a nechali jste si rict, co cekate? ☺

barusak95
30. říj 2016

@markethy235 jojo nechali cekame kluka uz ho mame 2x potvrzeneho a ted na ultrazvuku nam to i ukazal a podle toho co jsme videli tak se neboj ze by mu to uplavalo 😀 jinak ja po teh 4 dnech mela uplne slabeho ducha takze nezoufej kazdy to ma jinak kamaradka mela az po 10 dnech ducha 🙂 tady prikladam foto jake jsem mela testy ja 🙂

bajuliss
30. říj 2016

@barusak95 ahoj u nas 🙂 gratuluju i prckovi 😉 ja isem dnes 22+6 a cekam zase holcicku 🙂 ...my se ani nesnazili, rekli jsme si ze az mimi bude chtit, tak prijde...no a taky prislo za nejake dva mesice 🙂 at ijste s prckem zdravi a krasne rostete 😉 🍀

barusak95
30. říj 2016

@bajuliss ja jsem 24+1 dekuji za prijeti jo mi si taky prave rekli ze to nechame volne davali hsme tomu tak rok a ono ejhle 2 mesic a malej se ma cile k svetu 🙂

tornadolu
30. říj 2016

Cauky děvčata jak se mame?jak tak pocitam tak cca za 10dni by mela prijit MS ale nemusela by dorazit a byla bych rada za miminko

markethy235
30. říj 2016

@barusak95 krasne testiky, uvidime tedy u me, ale myslim ze zase nic, nejak zacinam citit bricho, tak asi zitra 😞 gratuluji k chlapeckovi 😘

barusak95
31. říj 2016

@markethy235 dekuji moc ja budu drzet palecky at se zadari ja byla celou tu dobu nez jsem nasla na tt ducha presvedcena ze ms prijde den spozdeni jsem si dala test a negativni k tomz bolelo me bricho mokro v kalhotkach jak pred ms furt jsem v praci chodila na zachod a vyhlizela ms a nakonec nic to se tam jen maly poradne zakousaval 🙂 ale lepsi pocitat s tim ze ms prijde a cekat na ni nez byt pak nestastna 🙂

medulinek
31. říj 2016

Nesnasim,kdyz se v den kontroly vzbudim o 3 hodiny driv a uz neusnu

bajuliss
31. říj 2016

@medulinek to ja ze zacatku nespala pred kontrolou i dva dny :-\ ted uz me kope, takze vim ze "zije".... Takze jsem uz klidnejsi... Ale za to me zacal desit predcasny porod...jsem blbka 😀 ... Jinak ja uz 5 dni spim kazdou noc tak max 2-3 hodiny, a jsem uz uplne vycerpada... Boli me panev, kycle, picha me pod prsama, jak se mi tlaci organy...a to jeste mala se protahuje stylem, ze se nozickama zapre o mocak a hlavickou mi na tlaci na uz tak posunujici se organy... To mi dela kazdou noc a zda se mi,ze se ji to libi :-\ 😀 buduvna tebe myslet cely den, at je vsechno v poradku !! 🙂 🍀 hned po kontrole napis 😉

Strana