Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 tak cooooo?
@bibianne je, ty jsi poklad, takhle na nas myslet 😊 mne ma MS dorazit v nedeli, do te doby testovat nechci, az kdyz by neprisla. Ale zacina se mi pomalu horsit plet, jako obvykle, takze tu urcite zahlasim cervenou 😪
@medulinek @markethy235 U me ještě nic holky ale podle kalendáře má přijít zítra... dneska už me ani tolik neboli prsa, takže myslím, že to přijde 😉 o to víc se budu radovat z fotek z UTZ tehulek 😉
ja jdu v popndeli a mam zase strach,já užb jsem takovy magor,ze zkoumám i břicho ☹ on tam má jeste obrazovku jak krava a da ti ji primo pred oci,kdyby to bylo zase spatny,vidim to na par centimetrech ☹
@medulinek Jenže vse bude dobrý a ty uvidíš to největší štěstí ve svým životě 😉
@brambora28 tvou víru bych bramborko chtela mit
To je hrozný, co všechno se musí pro mimčo vytrpět ☹
@alicie_k já měla stejný čas,pak mi to posunuli až na 8:45 a taky na lačno kvuli odberum (a to uz me nabirali ted v pondeli i ve stredu). mam strach,aby bylo vsechno v poradku,tak nejak uz mi skoro nic neni. kdo ti píše ten fraxiparine? Mne ho dali v CARu,na gynde ho psat nechteji,ze je drahy,ze ho maji psat v trombocentru a atm mi rekla,ze pro to nevidi duvod,tak jsem porad na nervy,ze mi ho proste jednou nekdo nenapise.
@medulinek Nasadila mi ho u nás v CAR naše vedoucí doktorka, vzhledem k tomu že byl ten potrat a ty biochemické těh. Jinak jsem homozygot MTHFR a mám ještě jednu menší mutaci. Na gyndě mě taky poslala na hematologii a tam mi taky doktor řekl, že pro něj není důvod. Nicméně mi potom napsal recept na "hradí pacient" tak jsem nechala v lékárně 1300,- za 3 balení 😒 o tom vstřebávání nevím, že by to bylo horší, takže to střídám. No ale asi to budu mít jen do konce 1. trim. Vzali mi tam teda milostivě i odběry a objednali mě na další termín koncem listopadu.
@alicie_k já ho mám mít až do konce těhu a kdyz jsem rikala,ze bych si to hradila klidne i sama,tak prý nelze,což mi prijde jako blbost,ted jsem na nové gynde,tak uvidim,jak to budou psat. Ja jsem psala jeste na konzultaci k apolináři a tam mi naopak řekl,že 3 potrty je prednison,anopyrin a clexane zaklad. A to si tady na gynde platím 6000 za tehotenskou peci,teda zatím ani nevím,co v ní je,meli delat screening,ale na ten uz pro me nemeli misto,tak nevím. No,snad se to nejak vyresi,jen kdybych vedela,ze je prcek v poradku. Kdy myslis,ze je to tak nejrizikovejsi,myslis,ze kazdy dalsi tyden se to riziko snizuje nebo do konce toho prvního trimu je tak nejak furt stejny?Mně na ZP přišli vždycky na přelomu 7/8tt a anposled jsem ed prcka videla v 8+3,tak mam strach.
Začíná mě bolet břicho dámy.. Takže to očekávám každou chvíli... :-/
@brambora28 neboj, mne se zhorsila plet a jsem nejaka nafoukla 😞 tak to nedele bohuzel jisti 😭
@markethy235 Uvidíme 🙂 Já strávila večer vyráběním, tak jsem se aspoň trošku odreagovala 😉
@brambora28 tak ten chytac je uzasny!!! Si moc sikovna🙂 taky jsem se vcera venovala rucnim pracim, delala jsem sity venec na dvere, ale jeste ho nemam ☹
Ahoj holky, tak u me čárka nebude. Přišla MS ve své obvykle sile - v noci křeče ale snažila jsem se to zaspat (to šlo ovsem těžko jelikož nám po pude litaly kuny), a od probuzení sedim na wc a průjem, křeče teda extrém - na to, že jenom spinim a zatím zadna krev, chce se mi zvracet a když jsem chystala snídani tak jsem se skoro neudržela na nohách. Ještě, že to přišlo o víkendu a nemusím byt v práci.. Takže z dnešního dne asi nebude nic moc a budu ležet, nic jinýho asi nezvládnu..
@markethy235 Přeji ať to nepřijde aspoň tobě 😉
@brambora28 to mě mrzí ☹ tak budu moc moc držet palečky na další cyklus 🙂
Ahoj damy, chci se zeptat vas zkusenejsich, kolikaty den cyklu obvykle prichazi ovulace? Nebo to ma kazda uplne jinak? Pripadne jsou nejake "priznaky", ktere na sobe v dobe ovulace pozorujete? Ja jsem byla minulou stredu 14. DC a citila jsem, ze se mi v brise "neco deje". Trochu bolest a tlaky jako kolem MS, ale jina, nedokazu asi presne popsat. Mohlo to byt ono? Bohuzel, i kdyby bylo, tak jsme s muzem meli oba extremne narocny tyden v praci, takze jsme se k nejake akci dostali az vcera vecer, takze asi stejne nic 🙂
@jade85 Ahoj 🙂 je dost možné, že jsi měla ovulaci 🙂 říká se, že to je urpstřed cyklu... ale já například otěhotněla spíš ke konci 🙂 každá to má jinak. Asi nejlepší bude, když to budete zkoušet nehledě na to, jestli je ovulace nebo není... prostě si to užít a nestresovat se 🙂
@mirindad jee, diky 🙂 snazim se to tak brat, uzivame si co to jde, i kdyz jsem byla tesne po MS a vedela jsem, ze s nulovou delozni sliznici tezko otehotnim, preci jen sex je dobry i k jinym vecem, nez jen vyroba miminka 🙂 ale stejne mi to neda a co jsem vysadila HA se mnohem vic pozoruju a kdyby mi takhle rychle po vysazeni HA hned naskocila ovulace, byla bych super stastna uz jen z toho. No, uvidime 🙂

@alicie_k to clovek fakt zasne,ted jak jim chteji zakazat i interupci po znasilneni nebo s VVV,kdo se pak o ne bude starat??? Vcera zase rikali ve zpravach,ze cirkev zakazala,ze zpopelneneho musis ulozit na hrbitov,nesmis ho rozprasit..... Víra mi nevadí,sama ted o ni premyslim a prosim kde koho aby se prcek udrzel,ale cirkev me s prominutim s.re.