icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
28. říj 2016

@alicie_k to clovek fakt zasne,ted jak jim chteji zakazat i interupci po znasilneni nebo s VVV,kdo se pak o ne bude starat??? Vcera zase rikali ve zpravach,ze cirkev zakazala,ze zpopelneneho musis ulozit na hrbitov,nesmis ho rozprasit..... Víra mi nevadí,sama ted o ni premyslim a prosim kde koho aby se prcek udrzel,ale cirkev me s prominutim s.re.

medulinek
28. říj 2016

@brambora28 tak cooooo?

markethy235
28. říj 2016

@bibianne je, ty jsi poklad, takhle na nas myslet 😊 mne ma MS dorazit v nedeli, do te doby testovat nechci, az kdyz by neprisla. Ale zacina se mi pomalu horsit plet, jako obvykle, takze tu urcite zahlasim cervenou 😪

brambora28
28. říj 2016

@medulinek @markethy235 U me ještě nic holky ale podle kalendáře má přijít zítra... dneska už me ani tolik neboli prsa, takže myslím, že to přijde 😉 o to víc se budu radovat z fotek z UTZ tehulek 😉

medulinek
28. říj 2016

ja jdu v popndeli a mam zase strach,já užb jsem takovy magor,ze zkoumám i břicho ☹ on tam má jeste obrazovku jak krava a da ti ji primo pred oci,kdyby to bylo zase spatny,vidim to na par centimetrech ☹

brambora28
28. říj 2016

@medulinek Jenže vse bude dobrý a ty uvidíš to největší štěstí ve svým životě 😉

alicie_k
28. říj 2016

@medulinek Jsem na tom stejně, taky jdu v pondělí a taky se bojím. Včera večer jsem taky zkoumala břicho 😉 bylo nafouklý a jaksi žilnatý, ráno zas dobrý. Moje dr.má taky obrazovku přímo naproti lehátku, takže taky přímý přenos...

medulinek
28. říj 2016

@brambora28 tvou víru bych bramborko chtela mit

medulinek
28. říj 2016

@alicie_k v kolik jdes? ja toho na brichu moc neuvidim se svou tezkotonazni vahou,jen je vic a vic posety modrinama,jo a zacly mi tmavnout chloupky,naopak jsem jeste zhubla teda. Kdyby mel clovek jistotu,ze je to dobry,tak muzu mit obrazovku treba prilepenou na nose.....

alicie_k
28. říj 2016

@medulinek No jdu už ráno v 8,20, jdu i na odběry a musím být nalačno, tak moc nevím, jak to dám 😒 Modřiny mám taky, píchám si Fraxiparine, střídám to ještě se stehny. No a ty chloupky, to už si všim i manžel ☹

mirindad
autor
28. říj 2016

To je hrozný, co všechno se musí pro mimčo vytrpět ☹

medulinek
28. říj 2016

@alicie_k já měla stejný čas,pak mi to posunuli až na 8:45 a taky na lačno kvuli odberum (a to uz me nabirali ted v pondeli i ve stredu). mam strach,aby bylo vsechno v poradku,tak nejak uz mi skoro nic neni. kdo ti píše ten fraxiparine? Mne ho dali v CARu,na gynde ho psat nechteji,ze je drahy,ze ho maji psat v trombocentru a atm mi rekla,ze pro to nevidi duvod,tak jsem porad na nervy,ze mi ho proste jednou nekdo nenapise.

medulinek
28. říj 2016

@alicie_k prosim tě a do těch stehen to píchaná,to ti rekli,ze muzes?Vim,ze si ho tam holky pichaji,ale rekli mi,ze mam do bricha,cetla jsem,ze se tam nejlip vstrebava,ale nekdy mam tak modro,ze nemam skoro kam pichnout.

alicie_k
28. říj 2016

@medulinek Nasadila mi ho u nás v CAR naše vedoucí doktorka, vzhledem k tomu že byl ten potrat a ty biochemické těh. Jinak jsem homozygot MTHFR a mám ještě jednu menší mutaci. Na gyndě mě taky poslala na hematologii a tam mi taky doktor řekl, že pro něj není důvod. Nicméně mi potom napsal recept na "hradí pacient" tak jsem nechala v lékárně 1300,- za 3 balení 😒 o tom vstřebávání nevím, že by to bylo horší, takže to střídám. No ale asi to budu mít jen do konce 1. trim. Vzali mi tam teda milostivě i odběry a objednali mě na další termín koncem listopadu.

alicie_k
28. říj 2016

@medulinek Ona ta hematologie je takový dynamický obor 🙂 když jsem začínala v oboru, všem se cpaly Anopyriny při IVF, po porodech jsme je taky píchali kdekomu, po císařích vždycky, vícerodičkám... No a pak dostali nové guideliny a najednou se nedávalo skoro nikomu nic.

medulinek
28. říj 2016

@alicie_k já ho mám mít až do konce těhu a kdyz jsem rikala,ze bych si to hradila klidne i sama,tak prý nelze,což mi prijde jako blbost,ted jsem na nové gynde,tak uvidim,jak to budou psat. Ja jsem psala jeste na konzultaci k apolináři a tam mi naopak řekl,že 3 potrty je prednison,anopyrin a clexane zaklad. A to si tady na gynde platím 6000 za tehotenskou peci,teda zatím ani nevím,co v ní je,meli delat screening,ale na ten uz pro me nemeli misto,tak nevím. No,snad se to nejak vyresi,jen kdybych vedela,ze je prcek v poradku. Kdy myslis,ze je to tak nejrizikovejsi,myslis,ze kazdy dalsi tyden se to riziko snizuje nebo do konce toho prvního trimu je tak nejak furt stejny?Mně na ZP přišli vždycky na přelomu 7/8tt a anposled jsem ed prcka videla v 8+3,tak mam strach.

brambora28
28. říj 2016

Začíná mě bolet břicho dámy.. Takže to očekávám každou chvíli... :-/

alicie_k
28. říj 2016

@medulinek Já bych hrozně chtěla říct, že když projdeme 1. trimestr, tak jsme za vodou, ale není to úplně tak 😒 Ale to riziko se po 1. trimestru výrazně snižuje, tak se tím utěšuju... Ale do screeningu mám ještě daleko, jdu až 24.11. což mi přijde nekonečné.

medulinek
28. říj 2016

@alicie_k a kolik jsi ted tt? Ja jdu hned prvni mozny termin 11.11. doufám teda,že opravdu už to dáme. Dneska jsem si zase pobrečela,někdy to pomůže.ale stejne se muze stat milion veci,kamarádčina kamarádka přišla o mimčo 14 dní před termínem,uškrtilo se na pupeční snure ☹

alicie_k
28. říj 2016

@medulinek No mě takhle objednali sami a budu ten den 13+0, ale věřím, že vím, co dělají. Jsem teď 10.tt. Mojí spolužačce se stalo něco podobného, ale příčinu myslím nezjistili, dnes už má dvě děti 🙂

medulinek
28. říj 2016

@alicie_k ja jsem na 11+0, jindy nemeli misto,myslum si,ze dyl je to lepsi,ze budes vic videt

markethy235
28. říj 2016

@brambora28 neboj, mne se zhorsila plet a jsem nejaka nafoukla 😞 tak to nedele bohuzel jisti 😭

brambora28
28. říj 2016

@markethy235 Uvidíme 🙂 Já strávila večer vyráběním, tak jsem se aspoň trošku odreagovala 😉

carries
29. říj 2016

@brambora28 tak ten chytac je uzasny!!! Si moc sikovna🙂 taky jsem se vcera venovala rucnim pracim, delala jsem sity venec na dvere, ale jeste ho nemam ☹

brambora28
29. říj 2016

Ahoj holky, tak u me čárka nebude. Přišla MS ve své obvykle sile - v noci křeče ale snažila jsem se to zaspat (to šlo ovsem těžko jelikož nám po pude litaly kuny), a od probuzení sedim na wc a průjem, křeče teda extrém - na to, že jenom spinim a zatím zadna krev, chce se mi zvracet a když jsem chystala snídani tak jsem se skoro neudržela na nohách. Ještě, že to přišlo o víkendu a nemusím byt v práci.. Takže z dnešního dne asi nebude nic moc a budu ležet, nic jinýho asi nezvládnu..
@markethy235 Přeji ať to nepřijde aspoň tobě 😉

carries
29. říj 2016

@brambora28 to mě mrzí ☹ tak budu moc moc držet palečky na další cyklus 🙂

jade85
29. říj 2016

Ahoj damy, chci se zeptat vas zkusenejsich, kolikaty den cyklu obvykle prichazi ovulace? Nebo to ma kazda uplne jinak? Pripadne jsou nejake "priznaky", ktere na sobe v dobe ovulace pozorujete? Ja jsem byla minulou stredu 14. DC a citila jsem, ze se mi v brise "neco deje". Trochu bolest a tlaky jako kolem MS, ale jina, nedokazu asi presne popsat. Mohlo to byt ono? Bohuzel, i kdyby bylo, tak jsme s muzem meli oba extremne narocny tyden v praci, takze jsme se k nejake akci dostali az vcera vecer, takze asi stejne nic 🙂

mirindad
autor
29. říj 2016

@jade85 Ahoj 🙂 je dost možné, že jsi měla ovulaci 🙂 říká se, že to je urpstřed cyklu... ale já například otěhotněla spíš ke konci 🙂 každá to má jinak. Asi nejlepší bude, když to budete zkoušet nehledě na to, jestli je ovulace nebo není... prostě si to užít a nestresovat se 🙂

jade85
29. říj 2016

@mirindad jee, diky 🙂 snazim se to tak brat, uzivame si co to jde, i kdyz jsem byla tesne po MS a vedela jsem, ze s nulovou delozni sliznici tezko otehotnim, preci jen sex je dobry i k jinym vecem, nez jen vyroba miminka 🙂 ale stejne mi to neda a co jsem vysadila HA se mnohem vic pozoruju a kdyby mi takhle rychle po vysazeni HA hned naskocila ovulace, byla bych super stastna uz jen z toho. No, uvidime 🙂

mirindad
autor
29. říj 2016

@jade85 mě doktorka říkala, že skrz štítnou žlázu jen tak neotěhotním... na konci června jsem vysadila a v srpnu otěhotněla 🙂 asi to bylo i tím, že jak jsem byla smířená, že se to povede později a nevnímala, tak se to prostě povedlo 🙂 přeju moc moc moc štěstíčka ♥

Strana